Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 04 26, 14:34)
už reikalą.
Aš labai norėčiau tos užrašų knygelės ,bet... Nedalyvauju konkurse nes nenoriu banaliai pateikti o gal net pritempti, t.y. pirma paruošti foto o paskui surasti eiles.
Abu tavo variantai buvo taip tiesmukai... O eilėms arba super tiesmukiškumo norisi, arba interpretacijų.

na bet kaip norisi bandyt, bandyt, bandyt... Ir mokintis. Tiesą sakant, nebūčiau net pasakiusi, koks laukia prizas nugalėtojo(pardon Ka)...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 04 26, 14:43)
na bet kaip norisi bandyt, bandyt, bandyt... Ir mokintis. Tiesą sakant, nebūčiau net pasakiusi, koks laukia prizas nugalėtojo(pardon Ka)...

Ir nenustok bandyt ir mokytis mirksiukas.gif tikriausiai nelabai smagiai jautiesi po komentarų, bet juk kitą kartą "nebeuždėsi" tokios sunkios kolonos tam svajokliui ant kupros ir paieškosi geresnio kampo, tiesa? mirksiukas.gif plius, šitas konkursas tikrai ne iš lengvųjų ir iki jo pabaigos dar spėsi liuksusinį kadrą atnešt jam po daugiau bandymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 04 26, 14:03)
Nuogumas irgi kalba, suknele man butu banalu (...)

Kartais banalybiu baime buna kur kas banalesne nei pati banalybe.
Siuo atveju, ir man, kaip Yvettei, banalusis mergaitiskas atributas - suknele - tikrai nepamaisytu. Juolab, kad visa kita pateikta netiesmukiskai, gana subtiliais pustoniais (patiko zodine interpretacija).
Mamagute, kartojuos, saunuole, kad bandai. I almanacha kitaip ir nepatenkama rolleyes.gif
Nijako, lauksim pamastymu vizualizavimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 26 balandžio 2013 - 15:37
Tema diskusijai-vaiku nuogumas mene ir konkreciai fotografijoje:)

user posted image
Atsakyti
Alabama, o kokia diskusija Tu isivaizduoji?
Ar jis (nuogumas) priimtinas? Taip, zinoma, kaip ir bet koks kitas nuogumas: vyro, moters, auto, sielos... Jei organiskas, estetiskas, subtiliai pateiktas, nesivaikant efektu (arba vaikantis, niansu visad yra). Apie uzribius juk nekalbam, ...manau.
Jei diskusija inicijuoji po diskusijos apie suknele smile.gif , prisipazistu, esu sutrikusi, nes pirmoji diskusija man absol niekuo nesisieja su antraja.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 04 26, 17:06)
Tema diskusijai-vaiku nuogumas mene ir konkreciai fotografijoje:)

Alabam, tu pastoviai nori gintis, neaišku kodėl neaišku nuo ko.
Juk pasidalinom tik nuomonėm.
Ir apskritai, man patinka apsinuoginusių vaikų foto. Ir Jock Sturges ir dar n panašių fotografijų...
Aš nepiktai rašau jei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 balandžio 2013 - 16:32
QUOTE(Delicious @ 2013 04 26, 16:09)
bet juk kitą kartą "nebeuždėsi" tokios sunkios kolonos tam svajokliui ant kupros ir paieškosi geresnio kampo, tiesa?  mirksiukas.gif plius, šitas konkursas tikrai  ne iš lengvųjų ir iki jo pabaigos dar spėsi liuksusinį kadrą atnešt jam po daugiau bandymų 4u.gif

na aš SPECIALIAI taikiau taip biggrin.gif

gimė net ketureilis

" Ka, mieloji,
Tema- tiesiog puiki,
Bet vargšei "fotografei"
Ji - per sunki... "
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 04 26, 16:42)
na aš SPECIALIAI taikiau taip biggrin.gif

specialiai taikeisi, kad kolona "traiškytų" svajoklį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 04 26, 17:42)
gimė net ketureilis

" Ka, mieloji,
  Tema- tiesiog puiki,
  Bet vargšei "fotografei"
  Ji - per sunki... "

ploja.gif bis.gif Nebūna per sunku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 04 26, 16:20)
Alabama, o kokia diskusija Tu isivaizduoji?
Ar jis (nuogumas) priimtinas? Taip, zinoma, kaip ir bet koks kitas nuogumas: vyro, moters, auto, sielos... Jei organiskas, estetiskas, subtiliai pateiktas, nesivaikant efektu (arba vaikantis, niansu visad yra). Apie uzribius juk nekalbam, ...manau.
Jei diskusija inicijuoji po diskusijos apie suknele smile.gif , prisipazistu, esu sutrikusi, nes pirmoji diskusija man absol niekuo nesisieja su antraja.
4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 04 26, 16:22)
Alabam, tu pastoviai nori gintis, neaišku kodėl neaišku nuo ko.
Juk pasidalinom tik nuomonėm.
Ir apskritai, man patinka apsinuoginusių vaikų foto. Ir Jock Sturges ir dar n panašių fotografijų...
Aš nepiktai rašau jei ką.

As jau bijau cia kazka rasyti.Bet koks, net pats ramiausias mano komentaras kazkodel priimamas kaip pykcio, gynybos israiska.
Nei as pykstu, nei ginuosi.Jus issaket savo nuomone, ramiai, lygiai taip pat ramiai as issakiau savaja.Taip diskutuojama juk.Nedarykit is manes monstra.

sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 04 26, 17:53)
specialiai taikeisi, kad kolona "traiškytų" svajoklį?  biggrin.gif

tongue.gif
taip, taip, reikėjo labiau prisižemint.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 04 26, 17:16)
As jau bijau cia kazka rasyti.Bet koks, net pats ramiausias mano komentaras kazkodel priimamas kaip pykcio, gynybos israiska.
Nei as pykstu, nei ginuosi.Jus issaket savo nuomone, ramiai, lygiai taip pat ramiai as issakiau savaja.Taip diskutuojama juk.Nedarykit is manes monstra.

sad.gif

Babelis kazkoks doh.gif
Bandziau isijungti i Tavo inicijuota diskusija (apie nuoguma), logines sekos i monstrus, uzmusk, nematau. Ir atsakymo, kokiu disputu, kaip iniciatore, tikiesi, t.p. Mes ramios, tu rami, tai ir pasilikime toje "belgijoje", a?
Atsakyti