Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 04 25, 15:02)
Smegenis primena biggrin.gif

Flickre taip ir pavadinau fotkes biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 04 25, 15:06)
kom-po-zi-ci-ja  schmoll.gif
apačioje erdvės yra labai per daug, viršuje - proporcionaliai per mažai.
kita - ganėtinai dekoratyvu, man visai patinka gal net siūlyčiau tęsti bandymus ir sukrauti kopūstų krūvą, smegenynas toks neblogas gautųsi smile.gif

aha... čia yra daugiau variacijų... apačia palikta dėl atspindžio g.gif bet gal per tamsus tas atspindys... unsure.gif
Atsakyti
Štai mano 5 ND bandymas 4u.gif

Auto

user posted image

Debesėlis

user posted image

Rankinis

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 04 25, 15:17)
Kectac-sveika/s  4u.gif
Tvarkinga, nečiuožia, bet skirtumas tarp objektų labai jau mažas. Rinkis neblizgius daiktus ir dėl didesniais atstumais, bus liux  ax.gif

Ačiū Suprem už pastabas! Tada toliau bandysiu kitus variantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 25, 15:52)
Štai mano 5 ND bandymas  4u.gif

Mano akim žiūrint geltonuoja 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau radau laiko ir antram namu darbui ax.gif
Priduodu jusu teismui smile.gif
F3,3 ISO 100
user posted image

F8 ISO 400
user posted image

F22 ISO 1600
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 24, 19:55)
biggrin.gif  užsiimsiu komercija.
Mąstau ar man logotipo reikia  biggrin.gif

omg lotuliukas.gif
QUOTE(Amade @ 2013 04 25, 15:48)
Sveikos,
atsivaidenu ir aš... Atnešu kopūstą  biggrin.gif

ooo. kompoza gal ir siaip sau, bet kopustas jega. na kontrasto labai truksta, jb prastokas.
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 23, 18:35)
Man dera  4u.gif  Gyvenime pakankamai dažnai prie puodelio kavos skaitome knygą 

sutinku.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2013 04 25, 18:46)
Na pagaliau radau laiko ir antram namu darbui  ax.gif
Priduodu jusu teismui  smile.gif

Nepyk 4u.gif bet aš neužskaitau sad.gif man negražu, toks įspūdis, kad ką turėjai po ranka, tą ir nufotkinai ax.gif
Bet ND esmę supratai smile.gif
Atsakyti
O mano pavasariniu katiniuku niekas ir nepastebejo ax.gif
Turbut ne kokia nuotrauka, ane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 25, 18:56)

ooo. kompoza gal ir siaip sau, bet kopustas jega. na kontrasto labai truksta, jb prastokas.

smagu, kad bene pirmą kartą tokie visai padorūs komentarai biggrin.gif JB man toks subjektyvus, bet kartu ir sudėtingas reiškinys. Kompoza, hmmm, na, buvau įdėjus nuorodą su keliais karpytais variantais... g.gif Na, arba reik pasukt makaulę ryt, kol kopustas dar visas nesudorotas biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Saldi akimirka, nebaltas rankinis. schmoll.gif Ir lyg tai nesureagavai dėl pastabų 4ND (dėl diarfagmos atviros), taip irgi nesurinkai perdarytam variantui, o jau suskubai daryti 5ND ax.gif

Turiu šiek tiek portretukų, bet nesinorėtų viešai dėti į SM g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziaugiuosi: 26 balandžio 2013 - 07:10
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 26, 08:09)
Laba 4u.gif
Saldi akimirka, nebaltas rankinis.  schmoll.gif Ir lyg tai nesureagavai dėl pastabų 4ND (dėl diarfagmos atviros), taip irgi nesurinkai perdarytam variantui, o jau suskubai daryti 5ND ax.gif

Turiu šiek tiek portretukų, bet nesinorėtų viešai dėti į SM  g.gif

1 variantui 3 taip surinkaiu su pastabom 4u.gif tai dariau pakartotinai, kad matyt skirtumą atitraukus puodelį ir bandžiau 5 ND daryt smile.gif

Del diafragmos aš skaičiau tą pastebėjimą ir tą skaičiuką padininau, bet reikėtų dar gal labiau iki kokiu 10, kad 1 foto ryškesnis butu antras planas, nes susiliejimui 2 ir 3 foto skirtumui tai ir šios užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 26, 08:09)
Laba 4u.gif
Saldi akimirka, nebaltas rankinis.  schmoll.gif Ir lyg tai nesureagavai dėl pastabų 4ND (dėl diarfagmos atviros), taip irgi nesurinkai perdarytam variantui, o jau suskubai daryti 5ND ax.gif

Turiu šiek tiek portretukų, bet nesinorėtų viešai dėti į SM  g.gif

Dėk į flickr, padaryk matoma tik draugams, įmesk nuorodą, kas norės prijungsi prie draugų 4u.gif
Atsakyti