Pavasaris ant laiptų
QUOTE(Yvette @ 2013 04 23, 20:47)
aš jau porą mėn. komentuodama pabrėžiu įsisavinkit trečdalių taisyklę ir jūsų nuotraukos n kartų pagerės.
nu kad man atrodo, kad ji atitinka tą taisyklę
Papildyta:
Yvette, taip?
Prieš einant miegoti įkelsiu ir aš Pavasario akimirką
Komentarai laukiami
Komentarai laukiami
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 22, 22:57)
atnešu pavasarinių gėlių, turbūt jau matėt visos bet kad temoj būtu gražiau
labai grazios gelytes, ir fono isplovimas, ir spalvos mmm tik antrojoje gal centruotai labiau ziuretusi
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 23, 12:56)
Spring...
kaip grazu as daryciau vertikaliai
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 23, 15:39)
O kaip sitas variantas
kazkaip toje antroje foto matosi kad ji apversta, kad ne taip sakele auga ir pirmaja apversciau. kada pas mus tokie ziedai zydes??
QUOTE(Mangute @ 2013 04 23, 21:36)
Pavasaris ant laiptų
man tai kazko truksta.. kad bent pienes pukeliai jau skraidziotu
Buvo kalba apie knyga ir puodeli, tai i ta tema - siandien Pasaulinė knygos ir autorinių teisių diena
Say, pakirpau kvadratą ir uždėjau kontrasto, pažiūrėk, ar taip įsivaizdavai?
Ir ačiū už patarimą, man taip geriau atrodo...tik galvoju, ar ne per daug kontrasto?
mano flickr
kam įdomu, apie ką kalba, užeikit, rasit ir kirptą foto ir nekirptą
Ir ačiū už patarimą, man taip geriau atrodo...tik galvoju, ar ne per daug kontrasto?
mano flickr
Sveikos,
Malonu buvo susitikti bei susipažinti. Kai ką pirmą kart, kai ką ne <3
Smagiai praleidau laiką!
Malonu buvo susitikti bei susipažinti. Kai ką pirmą kart, kai ką ne <3
Smagiai praleidau laiką!
QUOTE(Afrė @ 2013 04 23, 19:48)
Papildyta:
Supraskit,na ir kas, kad puodelis margas, ne visi gal sugeba turėti, vienspalvį gražų be užrašų ar piešinukų Man tokį puodelį pamačius,labai nostalgija primeną seniesiems laikams, nes ir dabar pas mamą nuvažiavus,galiu tokių atrasti
Supraskit,na ir kas, kad puodelis margas, ne visi gal sugeba turėti, vienspalvį gražų be užrašų ar piešinukų Man tokį puodelį pamačius,labai nostalgija primeną seniesiems laikams, nes ir dabar pas mamą nuvažiavus,galiu tokių atrasti
Viskas ok su tais margumais genelio/puodelio/kt. objekto. Ir nebutinai is neturejimo. Zinia, kad galima idomiai suzaisti margas margame, baltas baltame, ziedai tarp ziedu, valstybe valstybeje etc. Tik reikia moketi harmoningai suderinti, sulieti, sujungti tai, kas is paziuros galetu pjautis, pagauti vidine logika ar asociaciju magnetizmus. To, kaip ir daugelio kitu dalyku, cia ir mokomes, manau. Reikalauti to is ND gal ir per daug, galiu sutikti/sutinku!; siuo atveju tereikejo puodeli atitraukti nuo fono, atskirti, duoti jam pirmaplani vaidmeni. Tiek turetu pakakti.
QUOTE(Afrė @ 2013 04 23, 20:15)
Yvette, manau,kad dauguma per tel ar ipad žiūri Tad nieko tokio,jei ir fokuso aštrumo trūksta
Darbe tenkinuos atgyvena, kuri laisvai galetu kiurksoti Rumsiskiu muziejuje. Virtualu pasauli matau gerokai subjaurota. Tai, kas sudomino, pasitikrinu namuose - neitiketinu metamorfoziu pasitaiko, teigiama linkme.
QUOTE(Yvette @ 2013 04 23, 20:19)
Paieškojau google su kuo aš ten pažindinausi sekmadienį ir fotografavau. Jeeeeetau, taigi virtualiai aš to žmogaus fotografijas sekiau.... Tomas Černiševas, suklaidino tai, kad pavardę pasikeitė
fainas pokalbis
net baisu bus žiūrėti ar man ten kas nors gavosi
fainas pokalbis
net baisu bus žiūrėti ar man ten kas nors gavosi
Suintrigavai Tikiuos - ir mes pamatysime..?
QUOTE(gotte @ 2013 04 23, 22:40)
As ne apie sia foto, o apie kiek anksciau idetas konkursui. Man pirmoji labai smagi, siautulinga, isdykusi, mielos mergytes, miela, silta, jauki akimirka
QUOTE(gotte @ 2013 04 23, 23:40)
Daug geriau ziurisi kvadratas dabar jau zvilgsnis taip nebegioja :]
Iks, juk rašiau,kad reiktų atitraujt puodelį, bet esmė juk suprasta