Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pavasaris ant laiptų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 04 23, 21:36)
Pavasaris ant laiptų

aš jau porą mėn. komentuodama pabrėžiu įsisavinkit trečdalių taisyklę ir jūsų nuotraukos n kartų pagerės.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 23, 20:47)
aš jau porą mėn. komentuodama pabrėžiu įsisavinkit trečdalių taisyklę ir jūsų nuotraukos n kartų pagerės.

nu kad man atrodo, kad ji atitinka tą taisyklę g.gif
Papildyta:
Yvette, taip?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 04 23, 21:58)
nu kad man atrodo, kad ji atitinka tą taisyklę  g.gif
Papildyta:
Yvette, taip?

paimk ir pasikarpyk flickr įvairius variantus.

ne visai taip, bet jau panašiau. Jei gylio, arba sienos daugiau norėjai reikėjo vertikalią daryti. Arba su daug daaugiau erdvės kvadratą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 balandžio 2013 - 21:00
Prieš einant miegoti įkelsiu ir aš Pavasario akimirką smile.gif
user posted image
Komentarai laukiami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 22, 22:57)
atnešu pavasarinių gėlių, turbūt jau matėt visos bet kad temoj būtu gražiau smile.gif

labai grazios gelytes, ir fono isplovimas, ir spalvos smile.gif mmm blush-anim-cl.gif tik antrojoje gal centruotai labiau ziuretusi smile.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 23, 12:56)

kaip grazu smile.gif as daryciau vertikaliai smile.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 23, 15:39)
O kaip sitas variantas  g.gif

kazkaip toje antroje foto matosi kad ji apversta, kad ne taip sakele auga ir pirmaja apversciau. kada pas mus tokie ziedai zydes?? smile.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 04 23, 21:36)
Pavasaris ant laiptų

man tai kazko truksta.. kad bent pienes pukeliai jau skraidziotu smile.gif

Buvo kalba apie knyga ir puodeli, tai i ta tema - siandien Pasaulinė knygos ir autorinių teisių diena wink.gif
Atsakyti
Say, pakirpau kvadratą ir uždėjau kontrasto, pažiūrėk, ar taip įsivaizdavai? g.gif bigsmile.gif
Ir ačiū už patarimą, man taip geriau atrodo...tik galvoju, ar ne per daug kontrasto?

mano flickr

kam įdomu, apie ką kalba, užeikit, rasit ir kirptą foto ir nekirptą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Malonu buvo susitikti bei susipažinti. Kai ką pirmą kart, kai ką ne <3
Smagiai praleidau laiką! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 04 23, 19:48)
Papildyta:
Supraskit,na ir kas, kad puodelis margas, ne visi gal sugeba turėti, vienspalvį gražų be užrašų ar piešinukų wink.gif Man tokį puodelį pamačius,labai nostalgija primeną seniesiems laikams, nes ir dabar pas mamą nuvažiavus,galiu tokių atrasti wink.gif

Viskas ok su tais margumais genelio/puodelio/kt. objekto. Ir nebutinai is neturejimo. Zinia, kad galima idomiai suzaisti margas margame, baltas baltame, ziedai tarp ziedu, valstybe valstybeje smile.gif etc. Tik reikia moketi harmoningai suderinti, sulieti, sujungti tai, kas is paziuros galetu pjautis, pagauti vidine logika ar asociaciju magnetizmus. To, kaip ir daugelio kitu dalyku, cia ir mokomes, manau. Reikalauti to is ND gal ir per daug, galiu sutikti/sutinku!; siuo atveju tereikejo puodeli atitraukti nuo fono, atskirti, duoti jam pirmaplani vaidmeni. Tiek turetu pakakti.

QUOTE(Afrė @ 2013 04 23, 20:15)
Yvette, manau,kad dauguma per tel ar ipad žiūri biggrin.gif Tad nieko tokio,jei ir fokuso aštrumo trūksta biggrin.gif

Darbe tenkinuos atgyvena, kuri laisvai galetu kiurksoti Rumsiskiu muziejuje. Virtualu pasauli matau gerokai subjaurota. Tai, kas sudomino, pasitikrinu namuose - neitiketinu metamorfoziu pasitaiko, teigiama linkme.

QUOTE(Yvette @ 2013 04 23, 20:19)
Paieškojau google su kuo aš ten pažindinausi sekmadienį ir fotografavau. Jeeeeetau, taigi virtualiai aš to žmogaus fotografijas sekiau.... Tomas Černiševas, suklaidino tai, kad pavardę pasikeitė  smile.gif
fainas pokalbis
net baisu bus žiūrėti ar man ten kas nors gavosi  lotuliukas.gif

Suintrigavai ax.gif Tikiuos - ir mes pamatysime..?

QUOTE(gotte @ 2013 04 23, 22:40)

As ne apie sia foto, o apie kiek anksciau idetas konkursui. Man pirmoji labai smagi, siautulinga, isdykusi, mielos mergytes, miela, silta, jauki akimirka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 04 23, 23:40)

Daug geriau ziurisi kvadratas wink.gif dabar jau zvilgsnis taip nebegioja :]
Atsakyti
Sveikos,

ar užmatėt kas antro Pocėjaus seminaro įrašą? g.gif
Atsakyti
Iks, juk rašiau,kad reiktų atitraujt puodelį, bet esmė juk suprasta 4u.gif
Atsakyti