Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 04 23, 16:39)
Saldi_akimirka, o jei nori, kad dar labiau lietųsi fonas atitrauk puodelį nuo knygų wink.gif antroje foto, atrodo,kad vos knygos krenta į kairę wink.gif Bet techniškai atlikta wink.gif Aš linkusi jau užskaityti 4u.gif

Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 23, 17:56)
Sveikos, Dekoju uz pastabas mano medzio nuotraukai smile.gif

Saldi akimirka, man nelabai puodelis dera prie knygu.

Kodėl ne?
Man dera 4u.gif Gyvenime pakankamai dažnai prie puodelio kavos skaitome knygą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 23, 15:16)
Sveikos smile.gif

4 ND dar vienas bandymas smile.gif

Dabar fonas liejasi labiau nei pirmą kartą smile.gif  ax.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
Saldi akimirka, sutinku su Afres pastabomis. Pakeitusi puodelio lokalizacija, pagerintum ne tik technini rezultata, bet ir kompozicija. Ir objekto (siuo atveju - puodelio) noretusi ne tokio rastuoto, nes jau knygu virseliai pakankamai margi. Bet saunuole, matyti, kad pagalvojai, kaip knygas padelioti, o ir vaizdelis daug malonesnis akiai nei cukrinis leliukas ar pan. Kadangi techniskai lyg ir tvarkinga, as, kaip ir Afre, galiu uzskaityti, nebent PATI noretum atsizvelgti i pastabas ir rezultata patobulinti.
P.S. Puodelis ir knygos - visai darnu. Bet kad visi suprastu, kad "gyvenime pakankamai dažnai prie puodelio kavos skaitome knygą", reikia, kad vaizdas kalbetu, kad (tuscias) puodelis neatrodytu tik paimtas nuo lentynos ir mechaniskai patupdytas prie knygu. Bet, manau, prakalbinti vaizdus ismoksi su laiku, jei noresi, kad jie kalbetu.
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 23, 18:35)
Ačiū
Papildyta:
Kodėl ne?
Man dera  4u.gif  Gyvenime pakankamai dažnai prie puodelio kavos skaitome knygą  blush2.gif

Šiaip knygos ir puodelis geras derinys, tik kaip pateikta. Manau tą norėjo pasakyti.
Pas tave labai marga ir susilieja viskas.
Šiaip užskaitau, bet jei nori gali pabandyt perdaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 23, 17:56)
Sveikos, Dekoju uz pastabas mano medzio nuotraukai smile.gif

Saldi akimirka, man nelabai puodelis dera prie knygu.
tvarkingi ND. Jei neuzkaitysi tai tik ne del sios priezasties kur virsui rasai. VA afres geri patarimai.
Knyga IR puodelis dar IR kaip dera
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 04 23, 18:43)

Ačiū

QUOTE(Iks @ 2013 04 23, 18:46)
Saldi akimirka, sutinku su Afres pastabomis. Pakeitusi puodelio lokalizacija, pagerintum ne tik technini rezultata, bet ir kompozicija. Ir objekto (siuo atveju - puodelio) noretusi ne tokio rastuoto, nes jau knygu virseliai pakankamai margi. Bet saunuole, matyti, kad pagalvojai, kaip knygas padelioti, o ir vaizdelis daug malonesnis akiai nei cukrinis leliukas ar pan. Kadangi techniskai lyg ir tvarkinga, as, kaip ir Afre, galiu uzskaityti, nebent PATI noretum atsizvelgti i pastabas ir rezultata patobulinti.
P.S. Puodelis ir knygos - visai darnu. Bet kad visi suprastu, kad "gyvenime pakankamai dažnai prie puodelio kavos skaitome knygą", reikia, kad vaizdas kalbetu, kad (tuscias) puodelis neatrodytu tik paimtas nuo lentynos ir mechaniskai patupdytas prie knygu. Bet, manau, prakalbinti vaizdus ismoksi su laiku, jei noresi, kad jie kalbetu.

Ačiū

Dar kartą visoms ačiū už patarimus ir kritiką.

3 Taip turiu tai pereisiu prie 5 ND o šį būtinai dar patobulinsiu dėl savęs
Atsakyti
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 23, 19:30)
o šį būtinai dar patobulinsiu dėl savęs

Būtinai pasirodyk, nes ir mes norėsim pamatyti kaip patobulinai
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 23, 20:10)
Būtinai pasirodyk, nes ir mes norėsim pamatyti kaip patobulinai

Kaip skrydis? ax.gif
Papildyta:
Supraskit,na ir kas, kad puodelis margas, ne visi gal sugeba turėti, vienspalvį gražų be užrašų ar piešinukų wink.gif Man tokį puodelį pamačius,labai nostalgija primeną seniesiems laikams, nes ir dabar pas mamą nuvažiavus,galiu tokių atrasti wink.gif
Atsakyti
prieš tai iš telefono rašiau. Taigi, Saldi akimirka, aš siūlyčiau perdaryti, dėl savęs, bet ir tam, kad užskaitymus pelnytai surinktum.
Antroje ir trečioje foto norisi geresnio fokuso. Puodelį tikrai reikia atitraukti nuo knygų, buvo n kartų pabrėžiama, atitraukit pagr. objektą nuo fono. Tingiu žiūrėti ar pirmam psl. akcentuota. Bet jei skaitei praeitas temas, tikrai pastebėjai tokį reikalavimą.
Tris užskaitymus turi, šiaip visgi tavo pasirinkimas ką toliau daryti.

Mes jau namuose, skrydis sklandus, bet labai varginantis.

Gaila, kad ne visos užsirašiusios susitikime buvo... Didžiausia padėka ir bučiniai tikriausiai Ievukiui . Sekmadienį 14val sužinojo, kad vyksta susitikimas. Po kelių val. iš Kauno buvo Vilniuje 4u.gif

Atsakyti
Yvette, manau,kad dauguma per tel ar ipad žiūri biggrin.gif Tad nieko tokio,jei ir fokuso aštrumo trūksta biggrin.gif
Atsakyti
Paieškojau google su kuo aš ten pažindinausi sekmadienį ir fotografavau. Jeeeeetau, taigi virtualiai aš to žmogaus fotografijas sekiau.... Tomas Černiševas, suklaidino tai, kad pavardę pasikeitė smile.gif
fainas pokalbis
net baisu bus žiūrėti ar man ten kas nors gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 balandžio 2013 - 20:25
QUOTE(Saldi_akimirka @ 2013 04 23, 18:35)

Kodėl ne?
Man dera  4u.gif  Gyvenime pakankamai dažnai prie puodelio kavos skaitome knygą  blush2.gif

Bet ne prie tuščio puodelio?

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 23, 18:52)
Šiaip knygos ir puodelis geras derinys, tik kaip pateikta. Manau tą norėjo pasakyti.
Pas tave labai marga ir susilieja viskas.

Būtent tą ir norėjau pasakyti. smile.gif
Atsakyti