Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2013 04 23, 09:04)
Kaip gaila, kad taip trumpai tebuvau susitikime  verysad.gif jaučiu visi smagumai prasidėjo po to smile.gif Dažniau galima būtų susirinkti kad ir kokiam vingparky ar kur kieme, kai toookie oreliai  4u.gif

žiemą bandėm organizuoti meetą, tai dviese buvom..smile.gif
dabar, kai geri orai, galima dažniau su fotografavimo epizodais, o ne tik pliurpimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 04 23, 10:46)
žiemą bandėm organizuoti meetą, tai dviese buvom..smile.gif
dabar, kai geri orai, galima dažniau su fotografavimo epizodais, o ne tik pliurpimu smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
http://www.sabadzic.net.amis.hr/
Atsakyti
Spring...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 23 balandžio 2013 - 11:58
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 04 23, 12:56)

Gražu smile.gif
ir kada gi pas mus žydės medeliai, ech... smile.gif Tik kažkokdėl foto man norisi versti aukštyn kojom smile.gif
Atsakyti
Uzmirstuole, grazu wink.gif Pati vis laukiu kol smarkiau ziedeliai prasprogs, eisiu sakiau ir as ju pafotkint bigsmile.gif Pritariu Noisy-b, apvertus foto ziedeliai tarsi kiltu aukstyn, i pavasari.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš penktadienį turėjau laisvą dieną, tai prifotkinau pavasario, reikės įkelti čia kelias, pasirodyti ax.gif
Atsakyti
O kaip sitas variantas g.gif

user posted image
Atsakyti
Uzmirstuole, man labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

4 ND dar vienas bandymas smile.gif

Dabar fonas liejasi labiau nei pirmą kartą smile.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Saldi_akimirka, o jei nori, kad dar labiau lietųsi fonas atitrauk puodelį nuo knygų wink.gif antroje foto, atrodo,kad vos knygos krenta į kairę wink.gif Bet techniškai atlikta wink.gif Aš linkusi jau užskaityti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Dekoju uz pastabas mano medzio nuotraukai smile.gif

Saldi akimirka, man nelabai puodelis dera prie knygu.
Atsakyti