Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 04 22, 21:09)
na tiek to.
geriau dziaugtis negu aiskintis.

Dziaugiuosi visa diena.Ir su jumis savo dziaugsmu pasidalinau.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 21, 22:38)
ech, pagaliau pakomentuosiu (seniai noriu, vis nesurandu laiko, o sian, susipazinus gyvai, patapo dar idomiau). tad:
sioje foto man tinka apdirbimas, ir sepia tinka. pedkelne - kad didoka, ir as pastebejau. siaip labai idomi foto, tu pedkelniu net nereikejo. zymiai graziau ziuretusi tiesiog kojos. kaip supratau cia vieni is pirmuju auto, labai laukiu dar, nes manau, kad bandymai tikrai idomus, kitokie ir faini. tendencija pirmuju auto, kad norime pasirodyt sexualios, daznai naudojamos pedkelnes, liemenukai, gorsetai (cia kalbu is patirties hehe), butinai makiazhas (kurio realiai net nesimato, jei tai ne portretas). as dabar, jei turiu minti galvoje (auto), net negalvoju apie tokius dalykus kaip makiazhas, sukuosena, papuosalai. ismokau, kad visko reikia minimaliai. na ir kad maziau rubu yra geriau, o jei jau rubas, tai kruopsciai reiketu apmastyt koks, kaip ir t.t - sita detale svarbi. tavo nuotraukoje - daug visko, akys "vaikshto ir tyrineja", kazkokia istorija, kazkoks veiksmas - ir dar pedkelnes. ju, manau, nereikejo. anyway, pliusas smile.gif

darydama auto visikai nesiekiau tobulybes, tad ir tu rauksliu lyginti visai nepanorau smile.gif Bet tau, mergyt, uz toki komentara dedu dar didesni pliusa!

Mangute koliaze nuotraukas ir as bandyciau keisti vietomis. Nuotrauka su mergaites kasytemis labai liuks, ne bereikalo merginos prase su vaiko veiduku
Gotte padukinejimai lovoje labai zaismingai, mergaites jauciu liko labiausiai patenkintos is visu! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 22 balandžio 2013 - 21:38
Dziaugiuosi norėtusi kad labiau pažaistum su diafragma, ar erdvės medžiui duotum nes dabar tai tik medis, nei jo didingumo nei gražumo nesimato

Mangute eina sau kokie užsiėmimai, aš tai bijočiau peili savo mažiui duoti, bet smagu matyt toki ne vaikiška procesą ir kai pridėjai nuotrauka labiau matosi istorija, man taip geriau

gotte super aš taip norėčiau panašaus kadro su vaikais, bet... labai patiko

Alabama tu man pasakyk ar pas jus taip karšta, ar tavo vaikams niekad šalta nebūna ar tu juos išrengi, nes visad net žiema pas tave jie tai pusnuogiai tai trumpom rankovėm, man baisiai smalsu smile.gif

Giniatte įdomiai žaiid su tuo eilėraščiu bet kaip rašiau flickr man per sunku apdirbimas, o mintis tai faina

atnešu pavasarinių gėlių, turbūt jau matėt visos bet kad temoj būtu gražiau smile.gif

user posted image

user posted image

P.S baisiai gaila kad nebuvau meete
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 22, 21:57)

Alabama tu man pasakyk ar pas jus taip karšta, ar tavo vaikams niekad šalta nebūna ar tu juos išrengi, nes visad net žiema pas tave jie tai pusnuogiai tai trumpom rankovėm, man baisiai smalsu smile.gif

Man visada klaikiai salta, ir siaip saltas butas, ziema virtuvei budavo +12 tik.Bet vaikai visada nuogi laksto ir jiems silta, ir nakti atsikloja.Leidziu, ir pastebejau, kad visai nustojo sirgti.Juodas offtopicas, bet va sian lauke ziurejau-maniskiai su maikem, visi kiti su kepurem, striukem.O abudu per visa ziema ne karto nesirgo, o as su savo 5 vilnonem kojinem kelis kartus:)

Kokia pirma man grazi, tas buteliukas mazutelis:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 04 22, 22:25)
Man visada klaikiai salta, ir siaip saltas butas, ziema virtuvei budavo +12 tik.Bet vaikai visada nuogi laksto ir jiems silta, ir nakti atsikloja.Leidziu, ir pastebejau, kad visai nustojo sirgti.Juodas offtopicas, bet va sian lauke ziurejau-maniskiai su maikem, visi kiti su kepurem, striukem.O abudu per visa ziema ne karto nesirgo, o as su savo 5 vilnonem kojinem kelis kartus:)

Juodas offtopicas, bet pasakysiu ir as biggrin.gif Teisingi pastebejimai drinks_cheers.gif ir kad apsirengimas su "persalimais" neturi nieko bendra. Kiekviena liga tipo "persalimas" ar gripas ir t.t. yra VIRUSAS pagautas nuo kito sergancio, o saltis viruso neipucia va bigsmile.gif Saltojo sezono metu sergama labiau, nes zmones patalpose daugiau laiko praleidzia besidalindami visais virusais ir bakterijom cool.gif 4u.gif

Labai dziaugiuosi tavo dziugenom siandiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 04 22, 22:58)

Labai dziaugiuosi tavo dziugenom siandiena thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Iiiiiiiiiiiiii biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes hi.gif atostogavau tai atsilikau doh.gif Einu perzvegsiu kaip gyvuojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 04 22, 23:57)
atnešu pavasarinių gėlių, turbūt jau matėt visos bet kad temoj būtu gražiau smile.gif

Kaip veža helioso fono plovimas ir spalvos bigsmile.gif Nu dailu smile.gif

Alabama, smagu bigsmile.gif

Giniatte, šaunu smile.gif Man skamba thumbup.gif Tik gaila, kad batukų nuotraukytė suspausta atrodo, vieno batuko "snukutis" nukirstas, kairiojoje pusėje batukas pradingsta šešėlyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 23 balandžio 2013 - 08:11
QUOTE(Mangute @ 2013 04 21, 12:45)
Čia pernai smile.gif

Graži istorija. Dėl apačios sutikčiau.

QUOTE(Maggie @ 2013 04 21, 23:38)
super. manau jb dar geriau ziuretusi, gaila, kad apacios nera, grazus atspindziai butu. pernai foto geresne negu siu metu.. tokia idomia veikla darot, o nuotraukoje net nesimato, kad 2 metu mergaite zuvyte doroja  rolleyes.gif tai butu puikus buitiakas. tas pakartok veiksma, is geroookai toliau. butu puiki "uzsiemimu" foto.

QUOTE(rarity @ 2013 04 21, 23:32)
Gražios spalvos, bet tai tiesiog medis - įspraustas, apkapotas. Horizontas kreivas. Gal reikėjo daryti horizontalią nuotrauką, kad medis užimtų ne daugiau kaip ketvirtadalį foto, parodyti, kur jis yra, jo aplinką. Tada aplinka pabrėžtų medžio didybę.

Nu patinka man tokie komentarai: trumpai, aiškiai ir naudingai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(gotte @ 2013 04 22, 02:45)
Konkursui vaikai

"Siautulingas rytas"

Pirmoji liuksinė thumbup.gif Siautulys jaučiamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 23 balandžio 2013 - 08:28
Ačiū už komentarus group.gif, pabandysiu ištaisyti klaidas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 04 22, 13:02)
Mano dar keli buitiakai: flickr

Fainai ir nepavadinčiau buitiakais smile.gif nu ne esmė tas žodis, šiaip labai gražios tavo merginos wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 04 22, 23:25)

Ir man visad nežmoniškai šalta ir tos vilnonės kojinės puikios draugės biggrin.gif
O tavo berniokas realiai siūna? smile.gif geras, patinka jam? beje, gražus labai jb.

Kaip gaila, kad taip trumpai tebuvau susitikime verysad.gif jaučiu visi smagumai prasidėjo po to smile.gif Dažniau galima būtų susirinkti kad ir kokiam vingparky ar kur kieme, kai toookie oreliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 23 balandžio 2013 - 09:04
QUOTE(noisy-B @ 2013 04 23, 09:04)

O tavo berniokas realiai siūna? smile.gif geras, patinka jam? beje, gražus labai jb.

Jo, patinka, neseniai parodziau jam, tai dabar sedi ir medituoja:D
Aciu:)
Atsakyti