Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2013 04 20, 21:13)
Saldi_akimirka neįdomūs objektai

siuo atveju - tiek objektai, tiek pateikimas - tvarkoje, nes "bardakelio" nuotraukoje nera, knygos man graziai ziurisi (nieko nekeitei nuotraukoje su ps? nes gan kontrastinga foto, bet galbut cia mano akys i vakara jau nebemato hehe), nors vietoj akiniu, galejo buti kazkas kito (atvirukas? vokas?), galbut ne tiek idomus objektas. bet skirtumas (suliejimo) menkas. o tai esme. merginos, nepamirshkime, kad estetika ir obejktu pateikimas cia yra prioritetas. menu ND neishlaushime. mano sirdis dziaugiasi, kad tai nera saldainiai, zaislai, sampunu buteliukai, ausu krapstukai...
ax.gif
QUOTE(Mangute @ 2013 04 21, 11:45)
Čia pernai

super. manau jb dar geriau ziuretusi, gaila, kad apacios nera, grazus atspindziai butu. pernai foto geresne negu siu metu.. tokia idomia veikla darot, o nuotraukoje net nesimato, kad 2 metu mergaite zuvyte doroja rolleyes.gif tai butu puikus buitiakas. tas pakartok veiksma, is geroookai toliau. butu puiki "uzsiemimu" foto.
QUOTE(airv @ 2013 04 19, 23:44)
Įdomus bendras pomėgis smile.gif Gal turi padariusi foto istoriją šia tema? Manau šauniai žiūrėtųsi, o ir modeliai po ranka, ir veikla maloni visai šeimai.

drinks_cheers.gif
QUOTE(noisy-B @ 2013 04 19, 12:41)
Kas pirmiausia krito į akis - tai kad tos kojinės tau per didelės???? Kodėl taip knukarę tie raukinukai? ne kažkaip atrodo, o šiaip, jei būtų jb, o ne sepia, tai visai nieko

ech, pagaliau pakomentuosiu (seniai noriu, vis nesurandu laiko, o sian, susipazinus gyvai, patapo dar idomiau). tad:
sioje foto man tinka apdirbimas, ir sepia tinka. pedkelne - kad didoka, ir as pastebejau. siaip labai idomi foto, tu pedkelniu net nereikejo. zymiai graziau ziuretusi tiesiog kojos. kaip supratau cia vieni is pirmuju auto, labai laukiu dar, nes manau, kad bandymai tikrai idomus, kitokie ir faini. tendencija pirmuju auto, kad norime pasirodyt sexualios, daznai naudojamos pedkelnes, liemenukai, gorsetai (cia kalbu is patirties hehe), butinai makiazhas (kurio realiai net nesimato, jei tai ne portretas). as dabar, jei turiu minti galvoje (auto), net negalvoju apie tokius dalykus kaip makiazhas, sukuosena, papuosalai. ismokau, kad visko reikia minimaliai. na ir kad maziau rubu yra geriau, o jei jau rubas, tai kruopsciai reiketu apmastyt koks, kaip ir t.t - sita detale svarbi. tavo nuotraukoje - daug visko, akys "vaikshto ir tyrineja", kazkokia istorija, kazkoks veiksmas - ir dar pedkelnes. ju, manau, nereikejo. anyway, pliusas smile.gif
QUOTE(Abo. @ 2013 04 19, 16:35)

Gero myto. Beje, ką tik grįžau iš vln, bet kadangi būsiu gegužę kokią savaitę, tai niekan nesakiau, bet būt fain kažką pamatyt Su tavim Magda būtinai noriu pasikalbėt  GYVAI

naiviai tikejausi, kad busi meete, ponia "uzsiemusi" hehe. labai noreciau susimatyt. as geguze savaitelei isvykstu is LT (mazdaug 12-15 iki 20-22 dienos, dar nzn tixliai), velniava, tikiuosi, kad nesusidubliuos mano isvykimas su tavo atvykimu biggrin.gif
QUOTE(Giniatte @ 2013 04 18, 15:54)
Maggie, patinka abi, net sunku išsirinkti kuri, pirmoje man aplinka tvarkingesnė, bet va antroje - emocija

man ta netvarkinga aplinka geriau ziurisi, idomiau kazkaip. ten "per tvarkinga". g.gif
QUOTE(DoVi @ 2013 04 18, 17:53)
Faina veido israiska ir rankutes graziai sudeliotos. Crazy princese

tik ikelus foto is aparato, pastebejau graziai sudetas rankutes ax.gif ne mano mintis deja hehe.
QUOTE(Alabama @ 2013 04 18, 16:12)
Va, rodau musu buiti.Pora menesiu ji tokia.Plika.
Ir netiesa, kad visai buties nerodau, Maggie.Tik kai rodau, ji tokia visa nepastebeta lieka.
tikrai Anna cia ne Anna woman[/url]

o kur virtuve (pietus, pusryciai, klijavimas, piesimas bla bla bla), kur vonia (mazuju maudynes), kur miegelis, kur bardakas (zaislai, vaiku zaidimai tarpusavy, galbut pykciai)? ne ne ne. as noriu kitokio buitiako blush2.gif cia yra grozis mirksiukas.gif na bet nenoriu as cia kazka irodineti, ar pan, tiesiog - mano nuomone buvo issakyta, gal labiau kaip patarimas, ko truktu, nesitikejau, kad taip sureaguosi.
o labiau buitiniu kadru pas tave, zinoma, yra, nemaniau, kad vardinsi ir linkus rodysi, ypac rytines Anos mirksiukas.gif doh.gif

eina sau, geras savaitgalis, tokiu teigiamu emociju gavau. kai kurias forumietes i mano sirdi tiek silumos inesa. wub.gif
Atsakyti
Magda tau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 21 balandžio 2013 - 22:06
Nuostabiai leidziu laika. Aciu visoms dalyvems. Ispildziau keliones tiksla. Turesiu. Tikiuosi. Nepazistamojo Foto. Pazindinausi pilies g. Su fotografu tomu griskevicium.
Atsakyti
gal taip geriau?

user posted image
Atsakyti
Nesusidubliuos, Magda wink.gif parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 04 21, 23:03)
gal taip geriau?

taip. bet keisciau vietomis.
Atsakyti
Konkursui vaikai

"Siautulingas rytas"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mangute, man taip tikrai daug daug geriau 4u.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 21, 21:38)

o kur virtuve (pietus, pusryciai, klijavimas, piesimas bla bla bla), kur vonia (mazuju maudynes), kur miegelis, kur bardakas (zaislai, vaiku zaidimai tarpusavy, galbut pykciai)? ne ne ne. as noriu kitokio buitiako  blush2.gif cia yra grozis  mirksiukas.gif na bet nenoriu as cia kazka irodineti, ar pan, tiesiog - mano nuomone buvo issakyta, gal labiau kaip patarimas, ko truktu, nesitikejau, kad taip sureaguosi.
o labiau buitiniu kadru pas tave, zinoma, yra, nemaniau, kad vardinsi ir linkus rodysi, ypac rytines Anos  mirksiukas.gif  doh.gif

Na kaip as TAIP sureagavau?Argumentuotai bandziau paaiskinti ir tiek.Kodel tu visose mano postose matai kazkoki pykti?

O del buities-ta buitis yra mums, musu seimai.Pasirenku ja rodyti tiek, kiek man smagu ir jauku ja rodyti.
O kadras su pianinu buvo visiskai nesuvaidntas, prigautas tesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 04 21, 22:38)

eina sau, geras savaitgalis, tokiu teigiamu emociju gavau. kai kurias forumietes i mano sirdi tiek silumos inesa.  wub.gif

aš ir labai džiaugiuos, kad sudalyvavau meet'e smile.gif Buvo įdomu "gyvai" pamatyt merginas ir šnektelt bigsmile.gif
Atsakyti
Grazaus ryto jums
Atsakyti
Omg, omg, omg, jus niekada nepatikesit, kas man parase.Tuoj mirsiu.Jock Sturges.Parase ir papasakojo, kaip kazkada buvo neringoj ir isimylejo mergaite su kanklem.

YYyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Atsakyti