Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na, isikeliau i kompa kitus pabandymus. Mano akimis - gana panasus variantai... Tad... irgi ne? Melynuoja? (rodau pora manual variantu):

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 04 21, 13:45)
Na, isikeliau i kompa kitus pabandymus. Mano akimis - gana panasus variantai... Tad... irgi ne? Melynuoja?  (rodau pora manual variantu):

Niekas čia nemėlynuoja smile.gif TAIP
Atsakyti
Aciu, rarity. Lauksiu kt. vertinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 balandžio 2013 - 14:58
Iks , aš irgi sakau TAIP. Ne tik gerai, bet ir estetiški tvarkingi visi tavo kelti ND, šaunuolė.. 4u.gif
Atsakyti
Iks, kadangi jau profės pasakė, kad balta, duodu TAIP 4u.gif
Patikrint nemoku, bet žiūrint tikrai gražiai balta blush2.gif
Atsakyti
3+?, vadinas - brandos atestatas? biggrin.gif Aciu. Isora, pamaloninai komentaru smile.gif Medalis tam/tai, kas sugalvojo ND, jie tikrai daug duoda, daugiau, nei galejai tiketis pries starta, nors ir nebuvo minciu i juos ziureti skeptiskai ar kazkaip panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 04 21, 18:36)
3+?, vadinas - brandos atestatas? biggrin.gif Aciu. [b]Is

biggrin.gif 4u.gif Dabar lauksim foto.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 21, 17:38)
biggrin.gif  4u.gif Dabar lauksim foto.

Kai turesiu, ka rodyti, tikiuos, parodysiu. Dabar ne archyvu neturiu, supleskejo su hardu. Siaip jau galvoju mokytis toliau, nusiziureti uzduoteliu cia, is interneto, knygu, isitvirtinti gautas zinias ir pan. Labai dziaugiuos, kad pradejau, nors pirminis impulsas buvo visai is kitos operos.
Atsakyti
Sveikos,
Rodausi su savo šios dienos pasivaikščiojimo foto. Laukiu kritikos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziaugiuosi: 21 balandžio 2013 - 20:13
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 21, 21:12)
Sveikos,

Laba, gal per daug suspausta smile.gif virsuje labai mazai palikai erdves, ir desinej nukandai smile.gif reikejo paziureti dar medzio atspindzio vandenyje, gal kas idomesnio butu gavesi, nes dabar nuobodoka foto, nelabai, ka sako smile.gif bet man atrodo, jog geros spalvos, grazus dangus.
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 21, 20:12)
Sveikos,
[img][/img]

man nuotrauka, irgi tiesiog nuotrauka. jokios emocijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 04 21, 20:12)
Sveikos,

Gražios spalvos, bet tai tiesiog medis - įspraustas, apkapotas. Horizontas kreivas. Gal reikėjo daryti horizontalią nuotrauką, kad medis užimtų ne daugiau kaip ketvirtadalį foto, parodyti, kur jis yra, jo aplinką. Tada aplinka pabrėžtų medžio didybę.
Atsakyti