QUOTE(Leksa @ 2016 01 20, 13:31)
noreti nedraudziama, bet manau, kad nepavyks. 500 yra normali suma vaikui. Kiekvienas pasakys, kad uz 400 vaiko uzaugint nepavyktu. Jei su darbu prastai, tai niekas netrugdo kito ar papildomo darbo pasiieskot. Manau, kad tokiu atveju sumazinti butu ir iki tokio dydzio, tik jei tevas neigaliu tampa. Kitu atveju tikrai nera priezasties, jog moketu nerealiai mazus pinigus. O kaip jis sako, kodel turetu maziau moket? Kas jau per tragedijos jo gyvenime? Cigaretes pabrango?
jis tipo vargšas, uždirba minimumą. ir jis atseit dar algos negauna (turi savo įmonę kaip oficialus savininkas (bet algos ir pelno atseit iš ten negauna), o įsidarbines kitoj įmonėj, kuri bankrutuojanti) po kelis mėnesius
.
alimentų priteistų man jau kelis metus nemoka, kartais antstolis išieško nedideles sumas ir jš įmonės įplaukų į sąskaitą. na ir dar ten peza nesąmones, atseit jis moka už maitinimą mokykloj (yra kokius tris kartus sumokėjęs
), perka kažką tam vaikui (neperka nieko tikrai), atseit pasiima pastoviai ir būna su vaiku, ir tuo metu jam vaikas lb brangiai kainuoja (nors nei ima, nei būna, maximum kokios keturios dienos per menesį susidaro su viskuo). žodžiu, meluoja ir nemirksi, ir kaip įrodyt, kad nesąmones šneka, tai neįsivaizduoju. kol kas apylinkės ir apygardos teismai jo ieškinius atmetė. bet žinau, kad apskundė jis tą nutartį eilinį kartą. antstolei sako, kad teismai neva nebaigti, todėl jis ir nemoka ir nesiruošia mokėt, kol nebus baigta
. nors antstolei esu pristačius visus popierius, kad baigta, vykdomuosius raštus davus. nu bet kadangi jis bando atnaujint byla ir mažint alimentus, tai ėmė vat žmogus ir nusprendė, jog nebaigta
, ir ką tu jam
vat galvoju, gal reiktų man tiesiog nereaguot, nes šansų susimažint jis tarsi neturi. yra sveikas, darbingo amžiaus, daugiau vaikų neturi. tai kaip ir nėra logikos, kodėl jis negali uždirbt daugiau. į apylinkės ir apygardos teismo šaukimus nereagavau niekaip. ir be mano argumentų jo ieškinius atmetė. bet tai vat galvoju, ar aukštesnės instancijos to mano nereagavimo nepriims taip, kad man nerūpi tie pinigai ir tuo pagrindu atnaujins bylą