QUOTE(Erikauzas @ 2015 01 27, 19:15)
Aš gaunu iš vaikų išlaikymo fondo,bet per teismo posėdį paaiškėjo,kad jis įsidarbino 3mėn.iš biržos,tai nuskaičiuotų alimentams pusę atlyginimo,įsiskolinimas didelis.Jau beveik 2 mėn.praėjo,tai atidirbs tą laiką ir vėl bus bedarbis.
Neįmanoma susisiekti su ta firma,darbo birža davė adresą,vadovo tel nr.antstolė beviltiškai skambinėja,neatsiliepia,bandžiau aš skambinti,taip pat neatsiliepia,laiškai grįžta atgal.
Tai galbut kreipkites i kita firma? nes maniskis begiojo, slapstesi, pakeite darba, nereaguodavo ir neimdavo saukimo i teisma laisku... Kreipiausi i anstolius. Tai viena firma man nieko nezadejo, kita sake, kad gal ir imanoma, trecia isvis nieko.. beveik visose reikalaudavo pinigu, taciau sakydavo "tai jus pabudekite prie jo namu ir paziurekite, ar jis ten dar gyvena, pasikalbekite. tada pasakykite ,kuriomis valandomis buna jis namie ir darbe." tai ka, as uz juos visa darba turiu atlikti?? jei as tikria nezinau, kuriom valandom jis sedi namie ar dirba! Ir kaip pasikalbeti, jei nesikalba ir bega?? Nusivylus kreipiausi i dar viena firma, tai ten bent jau pasiulymas padorus buvo. Prie mano akiu atsidare begaline duomenu baze, viska surado apie ji (iki paciu menkiausiu smulkmenu). net baisu pasidare, kiek daug anstoliai is tiesu zino apie kiekviena zmogu... Paseke ji, surado ir iteike dokumentus i rankas. Prasau, puikiai atliko savo darba. Nebebuvo kur begti ir kaip issisukti.