Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(pupik @ 2013 10 30, 12:48)
kaži dar klausimas: o tokiu atveju kaip Jūs parašėt, be teismo, tai kas busu įrodymas jam, kad jis kas mėnesį mokėjo? Praeis kokie 5 metai, o jūs pvz. pareikšit , kad jis niekad nieko nemokėjo ir priteis jam atgaline data (čia nerašau, kad konkrečiai Jūs taip padarysit, bet manau, kad logiškai turi būti teismas, vien dėl to formalumo kaip įrodymo)

Jis to labai bijo... nes viena mūsų bendra draugė taip padarė, tai jau pamokytas tongue.gif
Sutarėm, kad atneš grynais, o aš jam pasirašau lapelį, kad už tokį ir tokį mėnesį gavau.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 10 30, 13:06)

Sutarėm, kad atneš grynais, o aš jam pasirašau lapelį, kad už tokį ir tokį mėnesį gavau.
4u.gif

manyciau butu daug paprasciau pervesti i banko saskaita su prierasi "alimentai vaikams" ar pan. Bent nereiketu lapeliu metu metais rankiot ir kaip didziausia vertybe saugot.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 10 30, 17:26)
manyciau butu daug paprasciau pervesti i banko saskaita su prierasi "alimentai vaikams" ar pan. Bent nereiketu lapeliu metu metais rankiot ir kaip didziausia vertybe saugot.

Gal ir papraščiau. Bet kaip minėjau oficialių pajamų jis neturi, o mokant per banką mokesčiai galės prisikabinti iš kur pinigus gauni...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 16, 11:00)
ane? g.gif darzui 200lt ir bureliams 200Lt?

225ltdarzelis, 130lt , 50lt, 30lt bureliai kas mėnesį. Neskaičiuoju kasmetinių stojamųjų mokesčių. Bei tarkim to, kad praeitą mėnesį dasidėjo 200lt už aprangą bei įrangą treniruotėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chianty: 06 lapkričio 2013 - 23:13
Šiandien LAT ptalaimėjau bylą dėl išlaikymo už 3 praėjusius metus, ir už išlaikymo dydį. Šia byla gali būti remiamasi visose išlaikymo bylose. Pagalvoju, kada mamos bursis į visokius judėjimus už vaikų teises? Negi nieks nenori pamatyti, kad einama už tai, kad nereikėtų vyrams prisiimti atsakomybės už savo atžalas.
Atsakyti
Tai kur čia bursis, kad paskui iškart puola mus, vienišas mamas, kad pačios kaltos, tokius tėčius pasirinkusios savo vaikams.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vora @ 2013 11 22, 21:36)
Šiandien LAT ptalaimėjau bylą dėl išlaikymo už 3 praėjusius metus, ir už išlaikymo dydį. Šia byla gali būti remiamasi visose išlaikymo bylose. Pagalvoju, kada mamos bursis į visokius judėjimus už vaikų teises? Negi nieks nenori pamatyti, kad einama už tai, kad nereikėtų vyrams prisiimti atsakomybės už savo atžalas.

o kodel pralaimejot, t. y tets irode kad nemokus ar kaip? kokia motyvacija?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 28, 15:22)
ERENDIRA, gAL DARSYK perskaityk mano posta,  ax.gif visai neisiskaitei. as ir rasiau, kad prie ko cia nauja zmona rupinasi - vyras gi ne vaikas, ir pats turi viska tvarkytsi, kalbetis... as jo, vyro, vietoj - taip ir daryciau.... rolleyes.gif

Matyt, praleidau koį žodelį ir gavosi raginimas naujai žmonai kištis g.gif . Nenorėjau užgaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 10 25, 18:49)
sveikos, merginos sakykit
1. o galima alimentus prisiteist uz praejusiu 3 metus?o tai kokia suma iseitu menesiui po 125lt ar gali priteist ir po 300-500 lt, tai jau nemaza suma kazi ar teisejas taip nutartu?
2. mums tevyste nenustatyta, tai reiktu kad advokate pirma rinktu pazymas, bet turbut kol nenustatyta tevyste diokumentu nerinks, mes nesusituoke.
3.ar dnr tyrimai daromi ir pripazystami teismo tik vilniaus ligonines, gal kaune jau daroma?
4.o kas dengia teismo islaidas, advokato, dnr tyrimu? per puse, ar tevas, na jis pas mus neigia tevyste,negalejo jam taip ivykt,  bet vaikas jo visgi

aciu

As teisiausi uz 2 metus. Priteise uz tuos metus po gerokai daugiau nei 125lt. Nurode laikotarpi per kuri turejo ismoketi tuos 2 metu alimentus (per kokius 3 menesius, jei gerai pamenu) kartu mokant ir "einamuosius" alimentus. Teismo islaidas liepe padengti tv, nes jis neige tevyste ir kaip supratau liko kaltoji puse.
Sekmes!
Atsakyti
norėjau paklaust - gal kas žinos. Padidino alimentus. Teismas truko 8 mėn. Ar tėtė turi už tuos 8 mėn ,,skirtumą" primokėt nuo buvusių alimentų? Man atrodo kad ne, bet noris pasitikslinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2_kart_mama: 07 gegužės 2014 - 11:41

QUOTE(2_kart_mama @ 2014 05 07, 11:39)
norėjau paklaust - gal kas žinos. Padidino alimentus. Teismas truko  8 mėn. Ar tėtė turi už tuos 8 mėn ,,skirtumą" primokėt nuo buvusių alimentų? Man atrodo kad ne, bet noris pasitikslinti

o teismo priimtam nutarime neparasyta?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 05 07, 17:47)
o teismo priimtam nutarime neparasyta?

nemačiau aš nutarimo - ne Lietuvoje esu, o advokatė atostogauja dar savaitę doh.gif parašė vienas teisininkas, kad turėtų būti parašyta... bet lyg nėr nieko.. nors rašė, kad dauguma atvejų nuo kreipimosi į teismą dienos
Atsakyti