Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(Rykute @ 2013 07 10, 08:44)
Na jei jau paliekama moteris tokioje situacijoje tai manyciau priteis ar nepriteis jis tu alimentu nemokes  doh.gif  Tikekimes as klystu, bet... tad stenkites prisiteisti kuo daugiau, betkokiu atveju bent jau veliau susitvarkysit dokumentus ir gausite is VIF kazkiek pinigeliu. Kiek tas realu neisivaizduoju, logiskai mastant turetu priklausyti visiems vienodai ir vaikui maziau nei 400 lt. sunku isivaiduoti kad gali uztekti, bet gyvenime mes sugebam isgyventi ir blogiau.. tad 4 vaikai po 400 jau 1600 lt. ir tai neralu pagal tevo pajamas, bet nemanau, kad teismas galetu skirti maziau nei 200 lt. vienam vaikui kaip bebutu, nes ir ju logiskai mastant mazai... bet bendoje sumoje gaunasi 800 lt. (juos nors ir VIF gausit) ir tai jau nemazi pinigeliai, o tevelis tiek vaiku pagamines turi stengtis ir daugiau pastangu ideti dirbant ir uzdirbant  4u.gif

dirba jis ir uzsidirba daugiau bet kas is to jei oficialai minimumas tai ir skaitysis kad tik tiek gauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 10 liepos 2013 - 09:28
QUOTE(vaidosius @ 2013 07 10, 10:28)
dirba jis ir uzsidirba daugiau bet kas is to jei oficialai minimumas tai ir skaitysis kad tik tiek gauna  doh.gif

Gal įmanoma kažkaip tuomet įrodyt tas pajamas? na, kad ir pagal neadekvačias išlaidas, turimą turtą ar pan? g.gif
Ne juokas juk 4 vaikai...
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2013 07 10, 10:28)
dirba jis ir uzsidirba daugiau bet kas is to jei oficialai minimumas tai ir skaitysis kad tik tiek gauna  doh.gif

sakyciau - eikit pas advokata, galima privaciai, galima ir nemokamai rasti jei pinigeliu truksta .... kazkaip reik turto prisiteist kuo daugiau ...

ir siaip - bent as tai nepaleisciau - tegu auginti padeda visom isgalem, juk vaikus abu planavote, kartu i musi ejote, tai ko dabar begt is musio lauko, viena bendrazyge palikus....
tikrai ne juokas, juolab dvynukai .... aisku, sveikinu, linkiu kad viskas kuo lengviau 4u.gif
Atsakyti
tie advokatai tai vel islaidos nemazos doh.gif o jei mes norim patys viska uzsipildyt savo susitarimu? sutarem kad 250 uz vaika mokes ax.gif (kazi ar su advokatais daugiau priteistu... abejoju... ) tai kai 4 bus 1000 lt iseis is viso... kazkaip keistai atrodys kai jo oficiali alga tik tokia ir yra g.gif nu gal nesikabins nieks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2013 07 11, 07:35)
tegu auginti padeda visom isgalem, juk vaikus abu planavote, kartu i musi ejote, tai ko dabar begt is musio lauko, viena bendrazyge palikus....

cia dar priklauso. kitas noretu, kad exas ir i afrika issikraustytu - bile ramybe butu vaikams. nes jei pagalba tai kisimasis ir kritikavimas del kiekvieno zingsnio - nesutapimai bei skirtingi poziuriai i ugdyma ir vertybes, tai,zinokit, cia gaunasi ne begimas is musio lauko, o tikras atsidurimas musio lauke. daug mamu patenkintos ramybej augindamos vaika, nes yra tokiu teveliu kad oi oi oi. zinoma, galima kelti klausima, kas nusprende, kad mamos poziuris ir nuomone yra vieninteliai teisingi - bet cia turbut supras tos, kurios nori suprasti.
Atsakyti
Neskaičiau mergaitės visos jūsų temos blush2.gif bet aš užstrigusi laike esu todėl gal ir ne į temą.
buvo grįžęs ex(oficialiai dar ne)dirba ir gyvena UK.Kai pasakiau,kad norėsiu alimentų apie 400lt."Gali norėti jei negalėsiu tiek mokėti" blink.gif doh.gif lotuliukas.gif O kokios mano bėdos galvoju.Tipo gauna minimumą ir pan.O aš?Tiesiog esu per daug emociškai išsekusi dėl kitų bėdų,kad su juo pešiotis,bet juokingi man tokie pasakymai.
Žino,kad vaikas turi įvairių ligų ir t.Lengvą negalią.Žodžiu.Reikia tik sustiprėti ir imsiuos tų reikalų dėl alimentų.Tokie vyrai verti tik paniekos.....negali mokėti mat 400,o aš galiu ir 1000 vaikui išleisti tuo metu jei suserga ar išleidžių į mokyklą.
P.S.Jis man perveda nuo 85 iki 220 kitų per mėn jei kam įdomu biggrin.gif Nepagailėčiau santaupų geram advokatui,kad jį sutvarkyti.Jau net ne iš nuoskaudos,o kad žinotų,kad tai kainuoja(vaikas).
Atsakyti
noir, gal jusu ex zino kad jusu vaikas gauna grupe? ar gaunate? nes pvx mano ex moka tik 300lt, ir tai man atrodo daug, nes musu vaikas gauna dar pinigus uz grupe, todel tikrai nemanau turinti teise reikalauti tu tradiciniu 400-500lt is jo....
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2013 07 15, 15:36)
Neskaičiau mergaitės visos jūsų temos blush2.gif bet aš užstrigusi laike  esu todėl gal ir ne į temą.
buvo grįžęs ex(oficialiai dar ne)dirba ir gyvena UK.Kai pasakiau,kad norėsiu alimentų  apie 400lt."Gali norėti jei negalėsiu tiek mokėti" blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif O kokios mano bėdos galvoju.Tipo gauna minimumą ir pan.O aš?Tiesiog esu per daug emociškai išsekusi dėl kitų bėdų,kad su juo pešiotis,bet juokingi man tokie pasakymai.
Žino,kad vaikas turi įvairių ligų ir t.Lengvą negalią.Žodžiu.Reikia tik sustiprėti ir imsiuos tų reikalų dėl alimentų.Tokie vyrai verti tik paniekos.....negali mokėti mat 400,o aš galiu ir 1000 vaikui išleisti tuo metu jei suserga ar išleidžių į mokyklą.
P.S.Jis man perveda nuo 85 iki 220 kitų per mėn jei kam įdomu biggrin.gif Nepagailėčiau santaupų geram advokatui,kad jį sutvarkyti.Jau net ne iš nuoskaudos,o kad žinotų,kad tai kainuoja(vaikas).

Nesusilaikiau nepaklausus...
O Jums kas aktualu? Kiek supratau iš posto, Jums labiau rūpi ex nusmaugti, tokiu būdu nuoskaudas apmarinti, nei vaiko interesai - Jūsų žodžiai alsuoja pykčiu ir pagieža. Jei jis iš tikrųjų neturi daugiau, joks advokatas Jums nepadės. CK nurodyta, kad išmoka turi būti proporcionali žmogaus pajamoms, jei Jums išeina tą 1000 skirti vaikui, tai ir skirkite, bet tai nereiškia, kad ir vaiko tėvas, turėdamas minimalias, kaip suprantu pajamas, turi išsinerti iš kailio, bet Jums kas mėnesį 1000 litų atnešti dantyse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 16 liepos 2013 - 19:21
Dėl vaiko interesų ir noriu ex "nusmaugti".Bet pabandykite iš 85,150 ar 220 vaikui pirkti papildus, losjonus odai,kad netrūkinėtų ir tt.....auga koja jau irgi ne vaikiškai maža.Pasirodo,kad norėti,kad vaiką išlaikytume per pus yra blogai ir vyro nusmaugimas......
Pinigų yra,bet jie kaip ir pas daugelį ex yra slepiami.
Atsakyti
noir, jus suskaiciuot nemokate. kodel tik is tu sumu kurias parasete? o jusu dalis? tai jei exas tiek duoda - si dalis yra puse, o jusu dalis? pamirsote? o batu vis tiek nereikia kas menesi vaikui, ir net ne kas du....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 liepos 2013 - 23:56
Skaičiuoju neblogai,savo dalies nepamiršau,ir mamai tenka didžioji dalis ,bet sprendimą priėmiau ....iš vis nesiteisiu alimentų.....tebūnie palaiminti visi ex išmėtę vaikus.Nes jūs čia tiesiog garbinat juos.Geros dienos.
Atsakyti
Ne, nu vis tiek - niekaip nesuprantu moteriskiu, kurios iesko pateisinimu, kodel ex turi skirti vaikui maziau, iesko kazkokio supratimo, "gaili" zmogaus ir pan.
Na jei jau toks geras tas jusu ex, kuris ir visokeriopai padeda, ir rupinasi, ir dalyvauja vaiko gyvenime - klausimas nr 1 tai kokio velnio skyretes smile.gif klausimas nr 2 - toks tevelis manau ir pats geranoriskai atiduos maksimaliai kiek gali savo vaikui, ir stengsis kuo daugiau del jo ir jam.
kalba eina apie tai, kad kai issiskiria zmones - reiskia nesutarimai, poziuris buvo skirtingi, tie skirtumai esminiai, ir bendro sutarimo ner. gal pradzioj atrodo, kad del vaiku, bla bla bla jis bus, abu stengsis ir pan - bet jei taip ir yra, tai dazniausiai laikina, kol arba vyriskis atsigauna po skyrybu, arba - dazniausiai - atsiranda nauja moteris, kuri ir "pakoreguoja" vyro poziuri. graudu, bet tiesa. taigi islaikymas vaikams turi buti priteisiamas is karto, ir maksimalus, kad veliau nereiktu lieti asaru, skriausti vaiko, o ir islaidauti advokatams norint kazka pakeist.
o pasiteisinimai, kad va, jis geras, padeda - pades nepriklausomai nuo alimentu dydzio. kad as daugiau uzdirbu - na valio, tai ir skirkit savo dali didesne. kad va, vaikas neigaluma gauna, tai daugiau neprasau - na cia isvis kosmosas - juk tai tiksliniai pinigai vaiko spec.poreikiams, ju kasdieniniams poreikiams ir pramogoms gi neisleisit, o gi ir jie yra asara, jei is tikro vaikas turi spec.poreikius.
nenuostabu, kai toks poziuris demonstruojamas vyru, ar naujuju ju moteriskiu - dazniausiai tai tiesiog zmogiskai suprantama, tai tik islaidos jiems. bet kad savo vaikui atimineti, ar paciai dvigubai plesytis, isdiduma demonstruojant - na tai tiesiog keista.
zinoma, neatmetant tu retu atveju, kada vaiko pinigai naudojami ne isskirtinai vaikui ir jo poreikiams. bet ir cia jau kaip paziuresi - ejimas i baseina su 9 ir 3 metu vaikais - tai cia kam pramoga? kazkaip sunku malonuma pajust, kai paskui viena begi, kita ant ranku nesdama smile.gif
Atsakyti