Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dėl alimentų?

QUOTE(asker @ 2013 06 27, 10:30)
Na, teko daug diskutuoti šia tema, nžn ar noriu čia kartotis, jei trumpai - kai pradedi svarstyti-skaičiuoti, tai jau nebemeilė, o išskaičiavimai. O meilės iš išskaičiavimo nebūna, tai jau nebemeilė smile.gif Meilė - ji pikta, į tokius dalykus, kaip partnerio materialinė padėtis, nežiūri.

smile.gif smile.gif smile.gif kiek jums asker metu tik noris paklaust ir galva palinguot smile.gif smile.gif
nes jei taip sneka subrendus, gyvenimo macius dvieju vaiku mama - tai tik taip belieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 25, 16:36)

Tik gali būti bėda jei biologinis tėvas nesutinka atsisakyti vaiko, tačiau jo mokami alimentai yra labai maži (kaip suprantu, jei iš vis nemoka, tai galima būtų kreiptis dėl jo tėvystės nutraukymo?).

Nenusisnekam. Yra musu bendras vaikas, islaikom abu. Jei jis susilaikia ar net isivaikina kitu vaiku,tada sutinku kazkaip tai pajamas galima dalinti,na kad nebutu vienam 500,kitam tik 100. BET, jei tai kitos moters vaikai, jie turi savo teva, ir ten jau jos bedos ka ji darys su alimentais. Tie vaikai turi savo teva. Nejau neaisku? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 27, 08:04)
bet pavydžiu vyrams, kurie susiranda daugiau už juos uždirbančią moterį.

labai domu kodel? g.gif g.gif
nes Pinigines temoje is savo patirties kalbejau visai kitaip - vyrams didelis viduje kompleksas, deja, kad moteris uz juos daugiau uzdirba. (ir visai is ju nesisaipiau is to. jie greiciau is kartelio vis tiek mesdavo man:" elgeta" ar pan.) jiems tai kerta per saviverte. pajudink savo vyriska fantazija. tau nekirstu? g.gif
juk daugiau uzdirbanti moteris tau automatiska nereiskia, kadji islaiko vyra ar duoda jo cigaretems ir pan. (?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 birželio 2013 - 13:36
QUOTE(given444 @ 2013 06 27, 14:35)
labai domu kodel?  g.gif  g.gif
nes Pinigines temoje is savo patirties kalbejau visai kitaip - vyrams didelis viduje kompleksas, deja, kad moteris uz juos daugiau uzdirba. (ir visai is ju nesisaipiau is to. jie greiciau is kartelio vis tiek mesdavo man:" elgeta" ar pan.)  jiems tai kerta per saviverte. pajudink savo vyriska fantazija. tau nekirstu?  g.gif
juk daugiau uzdirbanti moteris tau automatiska nereiskia, kadji islaiko vyra ar duoda jo cigaretems ir pan. (?)

Nes ji nezino,ka tai reiskia, todel ir sneka taip.
Daug niansu,kai moteris uzdirba daugiau ax.gif kompleksai, ir pati jauciasi kitaip,o vyras tai jaucia.Plius steritipai- koks vyras, jei "boba' gauna daugiau?? ax.gif
Nors kaip rasot,uzdirbti daugiau,nereiskia islaikyti savo partneri. Ar gal tamsta mano jog jei moteris guana duagiau,tai laimentu reik maziau moket rolleyes.gif
Atsakyti
ne tik alimentu maziau gaut. dar ir naujos vyro meiles vaikams dadet smile.gif pasidalint, cia pagal logika ankstesne smile.gif gi negi kazkas geriau gyvens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indira @ 2013 06 27, 11:39)
nes jei taip sneka subrendus, gyvenimo macius dvieju vaiku mama

Indira, jau antrą kartą į mane kreipiatės kaip į moteriškę, tiesiog smalsu pasidarė - čia antrą kartą suklydot ar dar nesupratot kad su vyru bendraujat? :)

Na, tiek to, neklausiu kiek Jums metų, tik drąsiai gailu teigti, kad mylėti Jums dar neteko. Ir net nežinau, pavydėti Jums ar pagailėti - man tas išgyvenimas buvo baisus ir tuo pat metu saldus. Patikėkit, tokios smulkmenos, kaip mylimosios pinigai ar vaikai, tikrai nebuvo svarbios :)

Na, bet jokiu būdu nenoriu sakyti, kad, galvojant apie santuoką, Jūsų įvardinti dalykai nėra svarbūs. Tiesiog nevadinkime tai meile, nes tai grynai ekonominiai paskaičiavimai - apsimoka/neapsimoka.

Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 06 27, 12:51)
Jei jis susilaikia ar net isivaikina kitu vaiku,tada sutinku kazkaip tai pajamas galima dalinti,na kad nebutu vienam 500,kitam tik 100.

Na, tai puiku, vat ir pripažinot, kad jei Jūsų vaikų tėvas turi kitų vaikų (kad ir ne jo biologinių), tuomet jis turėtų vienodai išlaikyti visus. Aš tik tai ir norėjau pasakyti :)

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 06 27, 14:35)
labai domu kodel?

Taigi atsakiau Amadu žodžiais :) Ar reikia smulkiau paaiškinti? Ok, aiškinu:

1. Jei moteris uždirba daugiau, vyras tikrai gali būti tikras, kad ji yra su juo ne dėl pinigų.
2. Kiekvienam vyrui norisi kuo brangesnių žaisliukų (na, sorry už tokį palyginimą). Daug uždirbanti moteris tikrai yra brangesnis žaisliukas nei kokia varguolė, bijanti likti be pinigų vos tik vyras ją paliks.
3. Na, jei laikysime, kad vyrą padaro vyru vienas daikčiukas (pardon my french ;)), tai moters alga - to daikčiuko vertė.

Kažkaip taip... :)
Atsakyti
trecio punkto nesuprantu, mano smegenys neapdoroja.
o dabar isiskaityk ka rasai punkte nr 2. taigi pats sau papriestaravai, tai savo besalyginei meilei.

taipogi ankstesniam poste issidavei, beje: kaip gerai daugiau uzdirbanti moteris, ar ne? tai visgi ne vien tik meile tave gena? ar virs 30m. turi?
Papildyta:
QUOTE(asker @ 2013 06 27, 12:12)
Daug uždirbanti moteris tikrai yra brangesnis žaisliukas nei kokia varguolė,

superinis tamstos pagrindimas vyro ir moters santykius meile ir ja.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 birželio 2013 - 14:39
given444, Jūs absoliučiai nesuprantate mano žodžių :) Na, visiškai.

Ok, bandau dar kartą:

1. Tai, kas man patiktų (graži, turtinga, jauna ir t.t.) - tai yra mano išskaičiavimai, logika pamatuotas moters įvertinimas.

2. Meilė - tai toks baisus dalykas, kuris ateina neprašant ir į mano išskaičiavimus dėmesio nekreipia.

Na, nežinau, jei ir dabar nesupratot...
Atsakyti
paskutinius puslapius perzvelgiau - jokiu konkreciu skaiciu g.gif ...

pradzioje yra - 300, 400

o pabaiga visai i lankas...

kokie dabar realus alimentai priteisiami jei tevo pajamos nemazos ir "baltos"?
yra du vaikai, turto beveik neuzgyventa ...

dargi - skirtis jis nebenori (itariu, kad kai vel gausiu legalias pajamas, tai vel nores - kad alimentus mazesnius reiktu moketi) ... tai bent neisiskyrus noriu prisiteisti kazkiek vaiku islaikymui g.gif auginti nepadeda, tai bent tegu finasiskai prisideda - vaikai planuoti ir legalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laabeille: 27 birželio 2013 - 15:20
Taigi pakankamai aiškiai viskas surašyta - išlaikymas priklauso, visų pirmą, nuo vaiko poreikių, po to nuo tėvų galimybių. Kokių konkrečių skaičių tikitės čia pamatyti?

Pradžiai pasakykite, kiek vaikams išleidžiate šiuo metu (būtent vaikams, o ne sau). Bendros išlaidos (būstas) dalinamos proporcingai tarp Jūsų ir vaikų (na, bent aš taip supratau iš čia pateiktos informacijos).

Jei Jūs slepiate mokesčius, o Jūsų vyras kol kas ne, teismas gali į tai atsižvelgti ir priskirti vyrui mokėti didesnę vaikams skirtų išlaidų dalį nei Jums. Matyt, Jūsų vyras irgi tai supranta, todėl teisme, jei santykiai jau visai sugadinti, galės bandyti įrodyti kad Jūs turite nelegalių pajamų.
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 27, 16:49)
Taigi pakankamai aiškiai viskas surašyta - išlaikymas priklauso, visų pirmą, nuo vaiko poreikių, po to nuo tėvų galimybių. Kokių konkrečių skaičių tikitės čia pamatyti?

Pradžiai pasakykite, kiek vaikams išleidžiate šiuo metu (būtent vaikams, o ne sau). Bendros išlaidos (būstas) dalinamos proporcingai tarp Jūsų ir vaikų (na, bent aš taip supratau iš čia pateiktos informacijos).

Jei Jūs slepiate mokesčius, o Jūsų vyras kol kas ne, teismas gali į tai atsižvelgti ir priskirti vyrui mokėti didesnę vaikams skirtų išlaidų dalį nei Jums. Matyt, Jūsų vyras irgi tai supranta, todėl teisme, jei santykiai jau visai sugadinti, galės bandyti įrodyti kad Jūs turite nelegalių pajamų.

skyrybu atveju as turbut turesiu issikelti i kita miesta, tai kaip tada keliones islaidos? su maniskio masina apie 80Lt pirmyn atgal jei nores savaitgali pamatyt vaikus ... kaip dalinamos tokios islaidos? ar as turesiu vezti i pasimatymus?
Atsakyti
QUOTE(asker @ 2013 06 27, 14:49)
given444, Jūs absoliučiai nesuprantate mano žodžių smile.gif Na, visiškai.
Ok, bandau dar kartą:

1. Tai, kas man patiktų (graži, turtinga, jauna ir t.t.) - tai yra mano išskaičiavimai, logika pamatuotas moters įvertinimas.

2. Meilė - tai toks baisus dalykas, kuris ateina neprašant ir į mano išskaičiavimus dėmesio nekreipia.

Na, nežinau, jei ir dabar nesupratot...

visu pirma tai jega - net negalvojau, kad tokias nesamones VYRAS rasineja biggrin.gif na jei kokia naivuole moteriskaite, norinti naujo draugo papildomu kapeiku - tai suprantama, bet vyras... na tai jei tu NORI daugiau vaiku - nesvarbu ar savo, ar svetimu, bile oficialiai tavo - eini ir dirbi, kad uzsidirbt daugiau. nes na kai nori naujos masinos, tai neprasai geresne turincio kaimyno, kad anas tau dadetu, ar paskolintu kartais smile.gif dirbi, uzsidirbi, skaiciuoji ar gali sau leist ir tada perki arba ne. vaikai dargi ilgesnis isipareigojimas, taigi... esme, kad nauji isipareigojimai TURI but pasverti ir paskaiciuoti.
o siaip - tai vis delto yra mano išskaičiavimai, logika pamatuotas moters įvertinimas biggrin.gif tai jei yra tos logikos, na nors likuciai, tai nevartykit kitos situacijos, kad va man meile bac kaip sove, o vaikiukai vargsai, imsiu mylesiu, tik reik is biologinio atimt. tik kad moteriskes savanaudes, ex tai labiausiai, turetu pati pasiulyt, o jei daug turi tai dar ir dadet.
ne, nu siaip pagalvojus, tai gal ir tokiu atsiranda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laabeille @ 2013 06 27, 16:01)
skyrybu atveju as turbut turesiu issikelti i kita miesta, tai kaip tada keliones islaidos? su maniskio masina apie 80Lt pirmyn atgal jei nores savaitgali pamatyt vaikus ... kaip dalinamos tokios islaidos? ar as turesiu vezti i pasimatymus?

LT ribose tevas pats atvaziuoja pasiimti ir parvezti vaika, kad ir klaipeda-vilnius. nebent susitariat kitaip.
Atsakyti