QUOTE(Indira @ 2013 06 27, 11:39)
nes jei taip sneka subrendus, gyvenimo macius dvieju vaiku mama
Indira, jau antrą kartą į mane kreipiatės kaip į moteriškę, tiesiog smalsu pasidarė - čia antrą kartą suklydot ar dar nesupratot kad su vyru bendraujat? :)
Na, tiek to, neklausiu kiek Jums metų, tik drąsiai gailu teigti, kad mylėti Jums dar neteko. Ir net nežinau, pavydėti Jums ar pagailėti - man tas išgyvenimas buvo baisus ir tuo pat metu saldus. Patikėkit, tokios smulkmenos, kaip mylimosios pinigai ar vaikai, tikrai nebuvo svarbios :)
Na, bet jokiu būdu nenoriu sakyti, kad, galvojant apie santuoką, Jūsų įvardinti dalykai nėra svarbūs. Tiesiog nevadinkime tai meile, nes tai grynai ekonominiai paskaičiavimai - apsimoka/neapsimoka.
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 06 27, 12:51)
Jei jis susilaikia ar net isivaikina kitu vaiku,tada sutinku kazkaip tai pajamas galima dalinti,na kad nebutu vienam 500,kitam tik 100.
Na, tai puiku, vat ir pripažinot, kad jei Jūsų vaikų tėvas turi kitų vaikų (kad ir ne jo biologinių), tuomet jis turėtų vienodai išlaikyti visus. Aš tik tai ir norėjau pasakyti :)
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 06 27, 14:35)
Taigi atsakiau Amadu žodžiais :) Ar reikia smulkiau paaiškinti? Ok, aiškinu:
1. Jei moteris uždirba daugiau, vyras tikrai gali būti tikras, kad ji yra su juo ne dėl pinigų.
2. Kiekvienam vyrui norisi kuo brangesnių žaisliukų (na, sorry už tokį palyginimą). Daug uždirbanti moteris tikrai yra brangesnis žaisliukas nei kokia varguolė, bijanti likti be pinigų vos tik vyras ją paliks.
3. Na, jei laikysime, kad vyrą padaro vyru vienas daikčiukas (pardon my french ;)), tai moters alga - to daikčiuko vertė.
Kažkaip taip... :)