nu va ir mes jau pargrizom is to nuostabaus miesto, komentarai veliau, nes dukryte neduoda man ramybes, kai uzmigs tada ir papasakosiu, o dabar fotkes
http://public.fotki....lee/stokholmas/slaptazodis - stokholmasnu vienu zodziu is kitu atsiliepimu as neisivaizdavau kad kaip pamatysiu miesta jis bus toks nuostabus kaip visi ir rase, bet istikruju taip ir yra, as esu apzaveta
miestas -
nerealus tikrai patariu visiems vaziuoti, kas dar nemate.
na ir nemanau, kad yra labai brangu, tiesiog reikia atrasti. mes alu pirkom pardese, kainos kaip LT. alus restoranuose brangu beabejo. jokiu metro bilietuku ir kitokio visuomeninio trasporto mums neprireike, mes visur pesciom vaiksciojom. bet kadangi per skubas vis tik nusipirkom metro, mat manem kad reikes, tai spec viena vakara isvaziavom pasivazinet
kazkas rase, kad niekaip nesuprato kur valgyt. o mes valgem restorane abu vakarus, ir tik uz 80 kronu - alus, salotos (neribotas kiekis), karstas patiekalas (lasisa arba vistiena arba jautiena arba kiaulina) ir po to kava arba arbata. ir viskas tik uz tokia kaina. bet cia taip sotu, kad kita vakara mes pasiemem viena sita special dviem pasidalinti. nes karstas tai amerikoniskom porcijom- vienam per daug. restorano pavadinimas berods "vendeta" - sodermalm rajone. mes tame rajone ir gyvenom, pries tai viena is forumieciu man imete nuoroda, kuria as pasinaudojau ir uzsakiau apartmenta. ir labai esu jai dekinga, nes psl labia geras. mes buvom 6-iese, gyvenom 3 bedroom'u apartmente su virtuve ir iskaiciuotas pusryciais. vienai parai kainavo 1700 kronu apartmentas, ir viecike
tiesiog nuostabi, rajonas
tad jei skrendat su ryanair ta akcijine kaina uz 1 lt, uztenka porai isleisti per savaitgali 1200 lt.
, mes isleidom daugiau, mat biski sau leidom....cia kalbu bendrai su lektuvo bilietais apgyvendinimu, atobusu is aeruosto i miesta ir maitinimu....tiesa, mes buvom karaliu rumuose - ziurejom sveciu apartmentus - kaina berods 90 kronu ir vazos muziejuje - kaina 80 kronu...daugiau nieko nespejom, bet ir nebandem, nes mums labai patiko pats miestas, beje kadangi mes vien vaikciojom tai butume kitur gal ir nespeje. tai zinokit per 1,5 dienos apvaiksciojom gal 30 km. bet nuovargio nerasta- turbut nuo nuostabos nebuvo kada pavargti.
nepykit, kad mano mintys biski sokineja nuo vieno iki kito, mat vis dar negaliu susikaupti nors ir dukryte jau miega. dar ka norejau pasakyti. kad kaip atvykom i miesto stoti, nusprendem eiti pestute iki apartmento, nors ir neisivaizdavom atstumu, kiek mums uztruks. bet labai nesigailejom, nes per ta pasivaiksviojima spejom pamatyti vos ne puse tai ko ten verta pamatyti ir is kart pazinom miesta, kad veliau iseje jau susigaudem kur randames
. tad mano patarimas vaikscioti pestute, tai tikrai imanoma.
na jei kas tures klausimu, nesidrovekit rasykit, bandysiu atsakyti