Įkraunama...
Įkraunama...

Stokholmas

QUOTE(monikaz @ 2007 04 03, 18:19)
Mes irgi laive ieskojom, bet kazkaip labai jau ten mazai vietos toje kajuteje, tai issirinkom per http://www.guestroom.se kambari Soderlmalm rajone (ar pan. vadinasi), tai pestute iki senamiescio vos 10 min smile.gif

na as irgi pabandziau situo psl kreiptis del apartmentu, mat musu net 6 sunku rasti tokiai grupelei...bet man snd atsake, kad c9 laisvas, tai speju imsim, nes netgi pigiau gaunas nei laive, aisku laive mums vietu jau nebuvo....tame c9 netgi pusrycius duos ir patalyne bus, o laive visa tai uz exstra pinigeli....tai va.

aciu labai uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 04 05, 12:46)
na as irgi pabandziau situo psl kreiptis del apartmentu, mat musu net 6 sunku rasti tokiai grupelei...bet man snd atsake, kad c9 laisvas, tai speju imsim, nes netgi pigiau gaunas nei laive, aisku laive mums vietu jau nebuvo....tame c9 netgi pusrycius duos ir patalyne bus, o laive visa tai uz exstra pinigeli....tai va.

dziaugiuos, kad pavyko ja pasinaudot smile.gif sekmes stocholme!
Papildyta:
QUOTE(rutellee @ 2007 04 05, 12:46)

tiesa, DAR VIENAS PATARIMAS - Birgita is B&B kai atsius patvirtinima, kad rezervavo apartamentus Jums, butinai paprasys avanso. Mes jo nemokejom, nes mokestis uz banko paslaugas buvo didesnis uz pati avansa..... tiesiog parasiau jai laiska ir mums leido susimoket vietoje visa suma.
Atsakyti
Uzsakinejant apartamentus butinai pasitikslinkit ar gyvensit vieni. Nes kai mes nuomavomes, niekas net neuzsimine, kad seimininkas gyvens kartu blink.gif blink.gif Jis pareiske, kad isnuomavo mums tik du kambarius ir neturim teises eiti i virtuve, triuksmauti ir bla bla bla. Pats sedejo virtuvej su draugais ir gaminosi valgyti blink.gif Vnz apturejom nemazai skandalu ten bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 05 balandžio 2007 - 18:19
QUOTE(monikaz @ 2007 04 05, 19:02)
dziaugiuos, kad pavyko ja pasinaudot smile.gif sekmes stocholme!
Papildyta:
tiesa, DAR VIENAS PATARIMAS - Birgita is B&B kai atsius patvirtinima, kad rezervavo apartamentus Jums, butinai paprasys avanso. Mes jo nemokejom, nes mokestis uz banko paslaugas buvo didesnis uz pati avansa..... tiesiog parasiau jai laiska ir mums leido susimoket vietoje visa suma.

na jo ji man atsiunte, kad rezervavo ir tipo reikejo man atgal nusiust kad mes imam, tap ir padariau, tai tikiuos is jos laisko snd ir as jos ten keleta klausimu uzklausiau....del virtuves ir t.t. bet kodel banko mokesciai didesni, ten kazkaip kitaip reikia atsiskaityt? butu gerai, kad kortele atsiskaitai ir vsio...bet speju, kad kitaip....gal ir mums teks prasytis jos...
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 04 06, 08:35)
na jo ji man atsiunte, kad rezervavo ir tipo reikejo man atgal nusiust kad mes imam, tap ir padariau, tai tikiuos is jos laisko snd ir as jos ten keleta klausimu uzklausiau....del virtuves ir t.t.  bet kodel banko mokesciai didesni, ten kazkaip kitaip reikia atsiskaityt? butu gerai, kad kortele atsiskaitai ir vsio...bet speju, kad kitaip....gal ir mums teks prasytis jos...

butu gerai, kad kortele, bet ji man parase Nordea banke saskaita i kuria turejau pervesti, o tarptautinis pavedimas is VB kainuoja...70 Lt. Kazkaip ziauroka pasirode - 28 EUR avansas + 70 Lt mokestis uz avanso pervedima, tad ir tariausi su ja.
m
Atsakyti
nu va ir mes jau pargrizom is to nuostabaus miesto, komentarai veliau, nes dukryte neduoda man ramybes, kai uzmigs tada ir papasakosiu, o dabar fotkes
http://public.fotki....lee/stokholmas/
slaptazodis - stokholmas

nu vienu zodziu is kitu atsiliepimu as neisivaizdavau kad kaip pamatysiu miesta jis bus toks nuostabus kaip visi ir rase, bet istikruju taip ir yra, as esu apzaveta bigsmile.gif miestas - nerealus
tikrai patariu visiems vaziuoti, kas dar nemate.
na ir nemanau, kad yra labai brangu, tiesiog reikia atrasti. mes alu pirkom pardese, kainos kaip LT. alus restoranuose brangu beabejo. jokiu metro bilietuku ir kitokio visuomeninio trasporto mums neprireike, mes visur pesciom vaiksciojom. bet kadangi per skubas vis tik nusipirkom metro, mat manem kad reikes, tai spec viena vakara isvaziavom pasivazinet tongue.gif
kazkas rase, kad niekaip nesuprato kur valgyt. o mes valgem restorane abu vakarus, ir tik uz 80 kronu - alus, salotos (neribotas kiekis), karstas patiekalas (lasisa arba vistiena arba jautiena arba kiaulina) ir po to kava arba arbata. ir viskas tik uz tokia kaina. bet cia taip sotu, kad kita vakara mes pasiemem viena sita special dviem pasidalinti. nes karstas tai amerikoniskom porcijom- vienam per daug. restorano pavadinimas berods "vendeta" - sodermalm rajone. mes tame rajone ir gyvenom, pries tai viena is forumieciu man imete nuoroda, kuria as pasinaudojau ir uzsakiau apartmenta. ir labai esu jai dekinga, nes psl labia geras. mes buvom 6-iese, gyvenom 3 bedroom'u apartmente su virtuve ir iskaiciuotas pusryciais. vienai parai kainavo 1700 kronu apartmentas, ir viecike wub.gif tiesiog nuostabi, rajonas thumbup.gif
tad jei skrendat su ryanair ta akcijine kaina uz 1 lt, uztenka porai isleisti per savaitgali 1200 lt. thumbup.gif , mes isleidom daugiau, mat biski sau leidom....cia kalbu bendrai su lektuvo bilietais apgyvendinimu, atobusu is aeruosto i miesta ir maitinimu....tiesa, mes buvom karaliu rumuose - ziurejom sveciu apartmentus - kaina berods 90 kronu ir vazos muziejuje - kaina 80 kronu...daugiau nieko nespejom, bet ir nebandem, nes mums labai patiko pats miestas, beje kadangi mes vien vaikciojom tai butume kitur gal ir nespeje. tai zinokit per 1,5 dienos apvaiksciojom gal 30 km. bet nuovargio nerasta- turbut nuo nuostabos nebuvo kada pavargti.
nepykit, kad mano mintys biski sokineja nuo vieno iki kito, mat vis dar negaliu susikaupti nors ir dukryte jau miega. dar ka norejau pasakyti. kad kaip atvykom i miesto stoti, nusprendem eiti pestute iki apartmento, nors ir neisivaizdavom atstumu, kiek mums uztruks. bet labai nesigailejom, nes per ta pasivaiksviojima spejom pamatyti vos ne puse tai ko ten verta pamatyti ir is kart pazinom miesta, kad veliau iseje jau susigaudem kur randames thumbup.gif . tad mano patarimas vaikscioti pestute, tai tikrai imanoma.
na jei kas tures klausimu, nesidrovekit rasykit, bandysiu atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti

http://www.guestroom.se - gali pabandyt cia: tiek as, tiek rutellee cia gyveno. as nenusivyliau, o rutellee, kaip suprantu, irgi smile.gif
Atsakyti
Laba,

pati esu pragyvenus pora metu, ir dabar karta per metus apsilankau ( geg. vel skrisiu) , galiu parekomenduot nebloga viesbutuka ir kaina labai gera . Svaru tvarkinga. kambariai primena musu Baltpark'a http://www.hotelform...che_hotel.shtml
Atsakyti
Nuo balandžio 1 d. Stokholme pabrango transportas, nebeliko nemokamų muziejų (todėl besidomintiems jais tikrai apsimoka pirkti miesto kortą, kurios kaina kol kas tokia pati kaip ir 2006 m. - kažkas temoje jas buvo surašęs). Be to, nuo gegužės 21 d. „Raynair“ iš Kauno į Stokholmą nebeskraidins.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 28, 19:30)
sos mergaites help.gif kur butu galima apsistoti kuo pigiau stokholme nuo birzelio 11, gal kas zinot koki nebrangu ?  blush2.gif nakvynes(sveciu) namus ar ka nors?

man patiko cia - http://www.guestroom.se.
jei perversi kelis sios temos puslapius atgal, tai tikrai rasi ir komentarus apie tai.
Atsakyti
4u.gif Jei įdomu tai ČIA mano kelionės į Stockholmą fotoreportažas ax.gif
Atsakyti
Stokholmas vasara yra jega thumbup.gif toks romantiskas miestas wub.gif o va kitais metu laikais man ten per salta buvo.. as skridau dar su paskutiniais skrydziais ryanair uz 44 lt su mokesciais, o nuomavomes visa namuka 2 miegamuju kambariu Ålsten-Bromma rajone, ten kur daug zalumos ir dabar jis skaitosi labiau turtinguju rajonas.. gal toliau nuo centro, bet vasara su dviratuku labai patogu, o namuka radom per bed and breakfast psl: http://www.bed-and-breakfast.se/. Mums 4 namukas kainavo po 186 lt trims naktims...

QUOTE(Makalius @ 2007 08 28, 13:33)
Aha, tai jau pastebėjau, ale už 1 naktį pusšimtį eurų plėšt doh.gif

na mes uz tris naktis mokejom po 187 LT (ne euru).. siaip gali ka nors rasti iki 70 eur nakciai, o gal ir pigiau kokiame hostelyje.. vasara kainos aukstesnes man atrodo... makaliau, ten pas juos atlyginimai visai kiti nepamirsk ir ekonomine situacija taip pat
Atsakyti