Įkraunama...
Įkraunama...

Stokholmas

Kaip tik parasiau jiems laiska, tada galesiu pasakyt tiksliai kiek kainuoja.
O radau as juos per toki puslapi:
http://www.hostelboo...eden/stockholm/
ne vienas laivas yra, nors mane labaiusiai sudomino rygerfjord laivas smile.gif
Atsakyti
Grįžau iš Stokhomo. Siaubas, kaip brangu ohmy.gif Nors miestas labai gražus, bet be sponsoriaus daugiau aš ten nė kojos nekelsiu. Savaitgalio kelionė atisėjo 600 litų blink.gif, iš kurių lėktuvo bilietas viso labo sudarė tik 88 litus.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 02 05, 11:50)
Grįžau iš Stokhomo. Siaubas, kaip brangu ohmy.gif Nors miestas labai gražus, bet be sponsoriaus daugiau aš ten nė kojos nekelsiu. Savaitgalio kelionė atisėjo 600 litų blink.gif, iš kurių lėktuvo bilietas viso labo sudarė tik 88 litus.

Tai gal papasakotum, ka nuveikei, ka pamatei...
As ten ne karta esu buvusi, bet siemet vaziuosiu su zmogum, kuris Stokholmo nemates, tai galvoju, kokia cia tvarka viska pateikti smile.gif
Atsakyti
O man kazkaip tie 600 atrodo pigu, nes apie Skandinavijos salis tiek esu girdejusi, tai mes po 1000 imam ir bijom, kad neuzteks smile.gif
Bet jai uz 600 isgyvenai, tai tikimes ir mes prasisukti ax.gif
O ka grazaus pamatei? Gal gali papasakoti? 4u.gif
Atsakyti
Tiesiog davėmės po miestą su žemėlapiu ir viskas, nes realiai turėjome tik vieną dieną. Į muziejus nėjome. Tai va, davėmės ir fotografavome.

Tiesa, atvažiavome vakare, tai pavalgėm vakarienę (lietuvišką "sausą pajoką") ir išdėjom į klubą. Į vieną neįleido, nes apsauga pasakė, jog "intoksikuotų" neįleidžia. Nors mes nei buvom girtos nei ką, tik įkalusios šiek tiek. Užuodė rupkės biggrin.gif Bet vieną klubą radom, kur įleido. Tai pašokom ir parėjom namo apie antrą valandą. Gyvenom pas šeimininką, Stokholmo teatro aktorių rolleyes.gif
Atsakyti
na mes turim laisva savaitgali kovo 2-4 skrydis: 286+autobusas 140 (cia dviem i abi puses) 426lt + nakvynes namai 475 viso grubiai 950
keltas 1008lt
tai +/- tas pats bet dar bendzinas iki talino ir atgal....
nu esme ne tame

klausimas toks: ar uztenka ten tos vienos dienos viska pamatyt? nes jei skrendi tai viesbuty buni tik apie 18,00val. tai jau nebent i koki bariuka? tada sestad visa diena kzkur reik maltis o sekmad jau 12,00 lektuvas kyla atgal

keltas 18,00 is talino 10,00 stokholme, o 18,00 is Stokholmo tai dar maziau laiko bet pamatai talina... bet gal neverta visko suplakti...?

dar klausimas: gal kas gyvenot tuose nakvynes namuose pvz situose www.2kronor.se kaip ten susisiekimas su centru ir muziejais? ar viska galima rasti lengvai?

nu siaip aplamai kas buvot ar verta?
vistik savaitgalis 1000lt gaunas??? beveik savaitei i koki egipta gali ismaut....

padekit apsispresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2007 02 06, 12:53)
na mes turim laisva savaitgali kovo 2-4 skrydis: 286+autobusas 140 (cia dviem i abi puses) 426lt + nakvynes namai 475 viso grubiai 950
keltas 1008lt
tai +/- tas pats bet dar bendzinas iki talino ir atgal....
nu esme ne tame

klausimas toks: ar uztenka ten tos vienos dienos viska pamatyt? nes jei skrendi tai viesbuty buni tik apie 18,00val. tai jau nebent i koki bariuka? tada sestad visa diena kzkur reik maltis o sekmad jau 12,00 lektuvas kyla atgal

keltas 18,00 is talino 10,00 stokholme, o 18,00 is Stokholmo tai dar maziau laiko bet pamatai talina... bet gal neverta visko suplakti...?

dar klausimas: gal kas gyvenot tuose nakvynes namuose pvz situose www.2kronor.se kaip ten susisiekimas su centru ir muziejais? ar viska galima rasti lengvai?

nu siaip aplamai kas buvot ar verta?
vistik savaitgalis 1000lt gaunas??? beveik savaitei i koki egipta gali ismaut....

padekit apsispresti smile.gif

uz tokia suma as net negalvociau varyti i Stokholma savaitgaliui, absurdas kazkoks... mes is viso mokejom po 42 Lt bilietas is kauno tiesiogiai + autiko bilietas is oro uosto iki centrines stoties 70 Lt, ir visas namas mums 4 kainavo 720 Lt (kiekvienam po 180 uz dvi naktis).. tai cia dar apsimoka, nes viso islaidu buvo apie 300 Lt (be pirkiniu ir maisto aisku)... uz 1000 as varyciau i Kreta ar kur kitur, kur sirdis traukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 02 06, 16:47)
uz tokia suma as net negalvociau varyti i Stokholma savaitgaliui, absurdas kazkoks... mes is viso mokejom po 42 Lt bilietas is kauno tiesiogiai + autiko bilietas is oro uosto iki centrines stoties 70 Lt, ir visas namas mums 4 kainavo 720 Lt (kiekvienam po 180 uz dvi naktis).. tai cia dar apsimoka, nes viso islaidu buvo apie 300 Lt (be pirkiniu ir maisto aisku)... uz 1000 as varyciau i Kreta ar  kur kitur, kur sirdis traukia smile.gif

nu va o mums iseitu skrydis 143 + autikas 70 + nakvyne 236 nu tai apie 450 zmogui ( 1000 lt dviem) bet + maistas ir visa kita...
Papildyta:
i kreta nenuleksi uz tiek...
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2007 02 06, 19:18)
nu va o mums iseitu skrydis 143 + autikas 70 + nakvyne 236 nu tai apie 450 zmogui ( 1000 lt dviem) bet + maistas ir visa kita...
Papildyta:

O kur dar transportas ( kuris tenai tikrai brangus ) , labai idomus Vazos muziejus, kokia nors kavine, ar klubas, i kuri iejimas apie 150 kr. vienam. + suvenyrai... ir iseis daugiau nei 1000
Papildyta:
Ir visko per viena diena tikrai nepamatysit!!!
Atsakyti
Keltu tikrai nepatariu nei tokiu metu laiku, nei turint tiek mazai laiko... Jei gerai supratau, Stokholme butumete 10 ryto, o keltas vel isplaukia ta pacia diena 18 val? Juk dar pries isplaukima reikia bent 1-1.5 val anksciau buti uoste... Per mazai laiko wink.gif

Be to, keltu geriau plaukti, kai silta ir sauleta, kad butu galima nuo denio grozetis scherais (apie pora val. pries iplaukiant i uosta). As esu plaukusi geguzes ir rugpjucio men, super wink.gif

Taigi, siuo metu laiku ir tokiomis salygomis laimi pigus skrydis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2007 02 06, 20:18)
Papildyta:

i kreta skridau ne syki uz 998 Lt vienam savaitei su pusryciais ne aukstojo sezono metu.. dviems aisku ne... bet tavo variantas savaitgaliui nelogiskas, daugiau privargsi nei pajusi malonuma.. tada jau geriau i vokietija, austrija ar praha varykite
Per viena diena galima pamatyti visa senamiesti iskaitant ir vasa muzieju (80 SEK vienam suaugusiam bilietas), pavalgyti mcdonalde (restorane daug plosit) arba picerijoje, apsipirkti dar speti ir dar nulekti i koki kluba (pasiklausti vietiniu kur fainiau arba pasiimti nemokamai berods gida po stokholma, knygele tokia)..
Atsakyti
Poilsis Kretoje ir poilsis Stokholme gan smarkiai skiriasi, sakyciau biggrin.gif
Man Stokholmas labai patiko cool.gif Cia siaip imesiu nuoroda, kokius savaitgalius Europoje siulo
Savaitgaliai
Dar

Man, kaip kelioniu fanatikei, norisi aplankyti visas Europos sostines, nedaug beliko wub.gif Stokholmas, Amsterdamas, Budapestas, Paryzius - kiekvienas miestas turi savo sarmo wub.gif Bet kiek paciai teko skaityti atsiliepimu, tai savaitgaliui pasirinkti Stokholma - super variantas ax.gif
Cia is mano savaitgalio 4u.gif
user posted image

Nematau as savo foto, tai dar idesiu bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 07 vasario 2007 - 21:57