Įkraunama...
Įkraunama...

Stokholmas

Sveikos, reikia patarimų ax.gif
Kur Stokholme yra nebrangių parduotuvių? blush2.gif Rugsėjo pabaigoje būsiu ten, todėl norėčiau biški apsišopinti, tik nežinau kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 09 08, 17:28)
Sveikos, reikia patarimų  ax.gif
Kur Stokholme yra nebrangių parduotuvių?  blush2.gif  Rugsėjo pabaigoje būsiu ten, todėl norėčiau biški apsišopinti, tik nežinau kur blush2.gif

na as jau po visu klajoniu ir kelioniu po Svedija, todel dabar galiu pati patarti mirksiukas.gif

Stokholme nebrangiu parduotuviu kazi ar rasi. Ten yra geru ispardavimu - tas teisybe. Jei esi centre, einant pagrindine pesciuju gatve Drottingatan nuo Parlamento tikrai prieisi tokia nemenka aikste desineje puseje. Nuo ten ir prasideda visas parduotuviu miestelis. Ju tikrai daug. Ieskok ispardavimu - kainos tikrai geros. Man patiko KappAhl parduotuves (rubai - beje ju ten ne viena tokiu pat pavadinimu, o prekiu asotimentas siekt tiek skiriasi). Taip pat Lindex, Mango, Vero Moda, zinoma svediskas tinklas HM kartais turi geru akciju mirksiukas.gif Tiesa, rugsejo pabaigoj nezinia kaip ten bus, bet vat liepos pabaigoj - rugpjucio pradzioj ispardavimu buvo tikrai daug. Bruno vaiku parduotuvej radau gerai nukainotu kokybisku zaislu, Intersport buvo saltam sezonui skirtu sportiniu - laisvalaikio rubu ispardavimas. Zodziu, reikia savo kojytem nemazai apibegt, bet rezultatai thumbup.gif
Zinoma yra ne vienas prekybos miestelis Stokholmo priemiesciuose. Svedijos mamos patare man apispirkineti ten, nes prekiu asortimentas yra didesnis, nors kainu skirtumo nera. Zodziu, jei dar aktualu - klausk, gal ka konkretaus pasakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Voo kaip smagu, kad apsireiškėt čia bigsmile.gif Vis užeinu, niekas nieko nerašo blush2.gif Dėl tų išpardavimų labai nepergyvenu, vis tiek prekinsiuos, nes Lietuvoj beproto brangu doh.gif

O ką verta pamatyti? blush2.gif Gal yra kokios nebrangios kavinukės? Kaip maistas, ar brangus ten?
Aš jau nebesulaukiu tos kelionės. MB dirba už Stokholmo, klausiu jo, o jis sako nieko nežinau, nes mažai būnu Stokholme, kadangi tebūsiu tik kelias dienas, nesinori jų praleisti šiaip blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti apie patį plaukimą -Ryga - Stokholmas. Niekad nesu plaukusi-kaip ten su jūriška liga?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 10 08, 08:29)
noriu paklausti apie patį plaukimą -Ryga - Stokholmas. Niekad nesu plaukusi-kaip ten su jūriška liga?

Plaukėm praėjusią vasarą, nebuvo nieko panašaus į jūros ligą biggrin.gif
Atsakyti
Del juros ligos - o gi priklauso nuo zmogaus ir zinoma nuo oro. Kadangi si marsruta esu iveikus kaip min 10 kart, tai galiu pasakyt - buna visko.
Jei prognozuoja veja iki 10m/s bukit ramus, bet jei daugiau - jau priklauso nuo zmogaus jautrumo supimui. Didelio supimo nebus, bet jausis, kad jura nerami, plius baime va jums ir jurlige. As esu plaukus per 24 m/s - atrakcija ojoj. Pykint nepykino, bet is lovos atsikelt buvo sudetinga...

Na o del maisto Stokholme - taip, jis ten nepigus, ypac kavinese. Patart kur valgyt tikrai negaliu, nes mes gyvenom savo laive, kuriame sekmingai ir maitinomes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2010 10 11, 17:10)
Del juros ligos - o gi priklauso nuo zmogaus ir zinoma nuo oro. Kadangi si marsruta esu iveikus kaip min 10 kart, tai galiu pasakyt - buna visko.
Jei prognozuoja veja iki 10m/s bukit ramus, bet jei daugiau - jau priklauso nuo zmogaus jautrumo supimui. Didelio supimo nebus, bet jausis, kad jura nerami, plius baime va jums ir jurlige. As esu plaukus per 24 m/s - atrakcija ojoj. Pykint nepykino, bet is lovos atsikelt buvo sudetinga...
Gal ir nuo "transporto" priklauso. Kelte, ko gero, supimas jaučiasi mažiau, negu savam laive (kuriuo, kaip supratau, plaukėte).
Atsakyti
sveiki 4u.gif
skaičiau skaičiau ir susimėčiau su tais bilietukais iš oro uosto (Skavsta) iki Stockholmo..
ar ne geriau tada iš anksto juos nusipirkti?

https://secure.flygb...fice/fbshop/en/

ar esat kas pirkę?

pati skrisiu savaitgaliui, na ten iš to savaitgalio tai liks viena pilna diena klajojimui..bet vistiek labai noriu pamatyti jūsų išgirtąjį meistuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2010 10 11, 16:51)
Gal ir nuo "transporto" priklauso. Kelte, ko gero, supimas jaučiasi mažiau, negu savam laive (kuriuo, kaip supratau, plaukėte).

Tikrai taip - musu laivui ir 8 m/s vejas sukelia juntamas bangas, apie 10-12 m/s jau net nekalbu, kai tuo tarpu kelte viskas juntama gerokai maziau. Pasikartosiu iki 10 m/s keltui niekas nebaisu. Man asmeniskai ir 12-14 m/s kelte komfortas, bet maciau ir bloguojanciu zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 10 12, 16:12)
sveiki  4u.gif 
skaičiau skaičiau ir susimėčiau su tais bilietukais iš oro uosto (Skavsta) iki Stockholmo..
ar ne geriau tada iš anksto juos nusipirkti?

https://secure.flygb...fice/fbshop/en/

ar esat kas pirkę?
pati skrisiu savaitgaliui, na ten iš to savaitgalio tai liks viena pilna diena klajojimui..bet vistiek labai noriu pamatyti jūsų išgirtąjį meistuką  wub.gif

esu vaziaves su flygbusarna is skavstos i sthlm.pirkau is anksto nete bet, jei neklystu yra oro uoste ar kasa ar aparatas ir ten galima nusipirkt aisku reik turet kronu arba kortele.o siaip labai autobusai ir greit nuveza nestoja niekur tik is tasko a i b.
Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2010 09 08, 18:28)
Sveikos, reikia patarimų  ax.gif
Kur Stokholme yra nebrangių parduotuvių?  blush2.gif  Rugsėjo pabaigoje būsiu ten, todėl norėčiau biški apsišopinti, tik nežinau kur blush2.gif

yra sthlm ir nebrangiu parduotuviu.vadinasi jos outlet. iveskit google stockholm outlet ir ras, pats esu buves vienam vadinasi barkarby outlet nuo centro apie 20km bet, yra geru kainu ir daiktai tikrai kokybiski.dar viena zinau netoli uosto is kurio keltas i ryga eina bet, nesu ten buves tik maciau gatvej reklama apie timberland batus gera kaina.
Atsakyti
na ką, likau smagiai apstulbinta Stokholmo grožio wub.gif
tikėjausi, kad bus gražus miestas, na bet viskas pranoko lūkesčius..na man jau visų pastatų grožis, salų salelių gausybė, vandenukas, žmonės, tiltai tilteliai wub.gif

patariu visiem dvejojantiems apsilankyt:)

Atsakyti
Sveikutes,

Noriu pasigirit, kad jau uz 5 valandeliu plaukiame 4 i Stoch. Siaip pasiziureti, apziuerti cento ir pacio miesto. Plaukiame is Rygos, gavome labai pigiai bilietukus 4u.gif
Tikiuosi liksime visi patenkinti ir suzaveti. JAuciu bus graziai viskas papuosat, ispuosta, nes skandinavai megsta sitas sventes... 4u.gif
Atsakyti