Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

QUOTE(oceano @ 2013 06 18, 14:45)
Jums geriau žinoti. Gal mane blogai informavo. Kaune čia viskas vyko.

Mes ėmėm Kaune Akademinėj kredito unijoj. Dar Kaišiadoryse buvo prašymas paduotas, jie iškart įspėjo.

Įdomiai čia gaunas g.gif
Atsakyti
Sveikos. Mane labai domina nuosavas verslas, norėčiau turėti savo konditerijos krautuvėlę. Įdomu ar čia yra tokių narių, kurios turi tokios patirties ir gali ja pasidalinti? Įdomu ką reikėtų žinoti, kokie pliusai ir minusai? Ar esate patenkintos, kad tuo ėmėtės? smile.gif
Atsakyti

Laba diena,

Gal galetumete suteikti siek tiek info jei pvz nuomuoti kavos namus? Kokia ten ta visa politika yra? Niekur nieko nerandu internete pasiskaityti tu niuansu ir uzkulisiu visu. Smalsaujuosi kolkas dar... Kaip viskas vyksta jei tiesiog issinuomuoji kavos/ arbatos namus?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Planuojame pradėti savo verslą, įkurti įmonę.

Buvome linkę steigti UAB, dabar gi susidomėjome MB, bet kadangi ta forma visiškai nauja, labai nedrąsu, ar tikrai viskas gerai "išdirbta" g.gif

Taigi, mano klausimas toms, kurios turi MB, ar daug žinių apie MB. Ar nesigailit, kad pasirinkote? ar tikrai viskas sklandžiai? kokie minusai?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Norejau paklausti, pasidometi cia besilankanciuju ne tik nuomones, bet ir patarimu.Pas mus stai tokia situacija.Siuo metu gyvename airijoje, bet kaip bebutu Lietuva traukia:)Noretumem grizti ir atdaryti vaikisku prekiu parduotuve(nauju).Investiciju pradziai turime, todel paskolos neprireiktu.Kokie butu zingsniai, nuo ko pradeti?Dabar ideja atrodo lb grazi, bet kokie galetu buti minusai?Rubelius ir kitus daiktus planuotumem vezti is airijos, anglijos, gal turkijos, gal kas ir is gariunu atkeliautu:)apie versla tik domiuosi, nesu nei studijavusi jo, pagal issilavinima esu muzikos mokytoja:)kaip galvojate ar apsimoketu prasideti su vaikuciu parduotuve ar reiketu ieskoti nauju ideju?ar ilgai uztrunka atidaryti parduotuve? ir kokia imone geriau rinktis?buciau dekinga uz atsakymus ir nukreipimus teisinga linkme blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytaie @ 2013 07 28, 20:05)
Sveiki 4u.gif                                       
Norejau paklausti, pasidometi cia besilankanciuju ne tik nuomones, bet ir patarimu.Pas mus stai tokia situacija.Siuo metu gyvename airijoje, bet kaip bebutu Lietuva traukia:)Noretumem grizti ir atdaryti vaikisku prekiu parduotuve(nauju).Investiciju pradziai turime, todel paskolos neprireiktu.Kokie butu zingsniai, nuo ko pradeti?Dabar ideja atrodo lb grazi, bet kokie galetu buti minusai?Rubelius ir kitus daiktus planuotumem vezti is airijos, anglijos, gal turkijos, gal kas ir is gariunu atkeliautu:)apie versla tik domiuosi, nesu nei studijavusi jo, pagal issilavinima esu muzikos mokytoja:)kaip galvojate ar apsimoketu prasideti su vaikuciu parduotuve ar reiketu ieskoti nauju ideju?ar ilgai uztrunka atidaryti parduotuve? ir kokia imone geriau rinktis?buciau dekinga uz atsakymus ir nukreipimus teisinga linkme blush2.gif  4u.gif

Siai dienai patarimas butu atideti savo plana. Vaikiski drabuziai merdi, aplamai vaikiskos prekes merdi. Bent jau taip yra LT. Tai sakau, nes tokias nuomones girdziu is zmoniu uzsiimanciu siuo verslu. Per daug didele pasiula, o paklausa sumazejusi, zmoniu finansine padetis smukusi, o mokesciai nuskalpuos per visus galus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2013 07 28, 23:11)
Siai dienai patarimas butu atideti savo plana. Vaikiski drabuziai merdi, aplamai vaikiskos prekes merdi. Bent jau taip yra LT. Tai sakau, nes tokias nuomones girdziu is zmoniu uzsiimanciu siuo verslu. Per daug didele pasiula, o paklausa sumazejusi, zmoniu finansine padetis smukusi, o mokesciai nuskalpuos per visus galus smile.gif.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Esu tos pacios nuomones: jau paveluota penkiais metais su tokia verslo ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena,

Turiu issiemusi verslo liudijimo pazyma, ir reik moketi PSD kas menesi, bet esu girdejusi, kadangi turiu mazameciu vaiku, tai kazkaip kitaip ji reik moketi.t.y. maziau.
ar susidurusios su tuo?
Atsakyti
na taip, gal ir paveluota, bet pries penkis metus net negalvojom, kad taip trauks namo.... doh.gif sakykite o kokius verslus pletojate ar sunki pradzia?
Atsakyti
QUOTE(Saulytaie @ 2013 07 29, 10:28)
na taip, gal ir paveluota, bet pries penkis metus net negalvojom, kad taip trauks namo.... doh.gif sakykite o kokius verslus pletojate ar sunki pradzia?

smile.gif O kur pradzia buna lengva? nebent meilėje su atsaku smile.gif.
O siaip- Pasiulyk rinkai tai ko truksta ar ko nera, uz super zema kaina, kokybiskai ir daug biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2013 07 29, 10:48)
laba diena,

Turiu issiemusi verslo liudijimo pazyma, ir reik moketi PSD kas menesi, bet esu girdejusi, kadangi turiu mazameciu vaiku, tai kazkaip kitaip ji reik moketi.t.y. maziau.
ar susidurusios su tuo?

Kreipkitės į Ligonių kasas, pasiimkite vaikų gimimo liudijimus. Jei auginate 2 vaikus iki 18 metų amžiaus arba vieną iki 8 metų, vienas iš tėvų gali būti valstybės draudžiamas PSD.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2013 07 29, 09:38)
smile.gif O kur pradzia buna lengva? nebent meilėje su atsaku smile.gif.
O siaip- Pasiulyk rinkai tai ko truksta ar ko nera, uz super zema kaina, kokybiskai ir daug biggrin.gif.

aciu uz patarima:) pabandysiu viska pirma susidelioti ant popieriaus, visas idejas apskaiciavimus ir t.t. ziuresiu kas gausis:)geriau popieriaus lape suklysti, nei realybeje:) jeigu turite kokiu patarimu, lb laukciau 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti