Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

QUOTE(Gabytee @ 2016 07 05, 11:12)
Ačiū už pasiūlymą, bet norėčiau kažko originalesnio.... Na ir sunkus darbas, vis gi ne trumpam laikui tas vardas  doh.gif

O man visai skamba Gabri ax.gif
Atsakyti
Kažkokia apmirusi tėmelė.... Įdomu būtų nuomonės, kaip jums skamba lietuviškas, kelias prasmes turinti žodis "NATŪRA" ? Turiu omeny parduotuvę. Siūtų drabužių, rankų darbo papuošalų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2016 06 25, 14:18)
Galvojau galvojau ir sugalvojau atidaryti parduotuve.

Kaip manot ar gera mintis ? g.gif Parduotuve nedideliam kaimelyje kuriame gyvena apie 150 zmoniu, uz 1km yra dar vienas kaimukas apie 50zmoniu ir ne vienam kaime nera parduotuves.kaimas pravaziuojamas i didesni miesta.Pastatas prie pat kelio,didele aikstute masinoms sustoti.
Pagalvojus musu kaime kur dabar gyvenu zmoniu apie 250 ir cia yra dvi parduotuves is kuriu viena laikosi labai gera,o kita prasciau ir cia jokio kelio nera.

Galvoju prekiauti maisto - ukinemis prekemis.kapu gelemis dirbtinemis,zememis,zvakemis - nes yra kapines.gal dar kokiais lesalais,kombikormomis.
Pravaziuojantiems siulyciau kava,kokius karstus sumustinius.wc.

O jei ir nepavyks tai labai gal daug neprarasiu.liks pastatas kuriam remonto nelabai reikia,ten buvus parduotuve (uzsidare mirus zmogui) taip, kad vitrinos,prekystaliai,saldiklis yra.

Bry , aš pritariu jūsų norams, tikrai jums turėtų paisekti 4u.gif , turiu praktikos , ir patarčiau pradžioje dirbti tik pačiai , jokių samdomų darbuotojų , o vėliau matytsit , gal ir pardavėją galėsit pasamdyti , aš tik už thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabytee @ 2016 07 06, 23:52)
Kažkokia apmirusi tėmelė.... Įdomu būtų nuomonės, kaip jums skamba lietuviškas, kelias prasmes turinti žodis "NATŪRA" ? Turiu omeny parduotuvę. Siūtų drabužių, rankų darbo papuošalų.  g.gif

Visų pirma registruojant įmonės pavadinimą , pasižiūrėkit ar tokio pavadinimo nėra , nes registų centras nelabai leidžia registruoti , pavadinimo iš sudėtinių vardų g.gif
Atsakyti
NATŪRA paprastas lietuviškas žodelis 4u.gif Aišku tikrinti reikėtų visus, bet čia tik pamąstymai kol kas.... įdomu , kaip skamba...

Kitame forume nuomonių buvo apie "atsiskaitymą mainais" asociaciją... Gal ir tiesa, per daug dviprasmiškas žodis pavadinimui.
Kaip CHARAKTERIS? norisi kažko panašaus, nes drabužiai su charakteriu.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabytee: 06 liepos 2016 - 22:28
QUOTE(Gabytee @ 2016 07 07, 00:19)
NATŪRA paprastas lietuviškas žodelis  4u.gif  Aišku tikrinti reikėtų visus, bet čia tik pamąstymai kol kas.... įdomu , kaip skamba...

Nesupykit , bet Natūra , man asocijuojasi su aliujumi g.gif jei vaikiškų rūbų parduotuvytė bus , geriau malonybiškiau pipiriukas , žiogiukas , Gabyte , čia tik mano nuomonė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantytė @ 2016 07 07, 00:27)
Nesupykit , bet Natūra , man asocijuojasi su aliujumi  g.gif  jei vaikiškų rūbų parduotuvytė bus , geriau malonybiškiau pipiriukas , žiogiukas , Gabyte  , čia tik mano nuomonė  bigsmile.gif

Ne ne, drabužiai ne vaikiški, gal tik keli ateityje. Daugiau drabužiai moterims / merginoms su charakteriu, įvairaus stiliaus, tiek klasika, tiek laisvalaikis .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytee @ 2016 07 07, 00:29)
Ne ne, drabužiai ne vaikiški, gal tik keli ateityje. Daugiau drabužiai moterims / merginoms su charakteriu, įvairaus  stiliaus, tiek klasika, tiek laisvalaikis .... 4u.gif

Atsiprašau , nesupratau tada biggrin.gif Gabija , Gabriela , Dama , Stilenė Gabri spinta ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samantytė: 06 liepos 2016 - 22:33
"Natūra" man dar asocijuojasi su kažkokia ES parama ūkininkams biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, Natūra jau užbraukiau savo galimų variantų sąraše... biggrin.gif Kas dar kokių minčių????
Atsakyti
Gabri individual, Gabri special biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 07 liepos 2016 - 12:20
QUOTE(Gabytee @ 2016 07 06, 23:19)
Kaip CHARAKTERIS? norisi kažko panašaus, nes drabužiai su charakteriu....  g.gif

gal AMBICIJA g.gif man ir CHARAKTERIS nieko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dina_: 07 liepos 2016 - 14:45
Mamytes, gal kuri gerai zinote, kur rasti tikru originaliu kvepalu bei ju testeriu tiekejus? Turiu el. parduotuve drabuziu, bet nelabai man patinka su drabuziais dirbt. neturiu labai laiko pildyti parduotuves turinio, keisti prekes. Todel nuo rudenio noreciau pakeisti ja i parfumerijos el.parduotuve. Gal kuri pagalbes 4u.gif Skolinga neliksiu jei man viskas tiks. Aciu. smile.gif
Atsakyti