QUOTE(Bry. @ 2016 06 29, 10:45)
Kazkaip jums viskas blogai,lusnos ir t.t
na ta lusna daugiau kainuoja truputeli,bet nepamirskit,kad tai kaimas ir ne koks salia Vilniaus kur kainos dideles.parduotuvei aisku reikia remonto,bet ir be remonto galetu ji veikti,nera ten baisu.aisku mes darysim ten remonta po truputi jei seksis
namas murinis,neapgriuves,viskas ten tvarkoje.
Zmogus kuris irgi turi savo parduotuve ir zino ta kaima-patare pirkt.Jums gal ir sunku kazka patars istikruju kai vietos nezinot,nezinot kaimo zmoniu.
Nama nauja pastatytum uz 50000eur
Būtent, kad ir naujas namas pastatyti, ir senas atremontuotas-kaina ta pati, apie 50000
Bry, aš kaime gimus, kaime augus, kaimo visus niuansus žinau. Kad ir skiriasi kaimo pavadinimas, bet esmė niekur nesiskiria. Investicijos didelės, sugrįžimas ribotas. Apsižiūrėkit kontingentą, praskenuokit rinką, kas sudaro kaimo kontingentą. Pensininkai, bedarbiai ir alkoholikai? Ar yra jaunimo, jei yra, tai gal kaime yra koks cechas? Na, kur pajamos garantuotos, kas pas jus pirks parduotuvėje ir už ką? Tiesiog bandau nutupdyti jus ant žemės, nes kol kas skraidot padebesiuose.
Man jūsų pinigų absoliučiai negaila, bet klausiat patarimo-aš atsakau sąžiningai, be jokių ten fantastinių pasakų elementų, net jei jums tas nepatinka. Verslas susideda iš keleto aspekto, vienas iš jų-rinkos ieškojimas.
Turit laisvų pionigų, pirkit nekilnojamą turtą kokiam didmiesty, jį nuomokit. Nei daryti ką, nei dirbti, tik kas mėnesį pinigus susirinkti ir pajamas VMI deklaruoti. Neturit tokių pinigų, kad NT įkąsti, imkitės žemės ūkio veiklos, kuom užsiima jūsų tėvai. Sakykim, kad ir tom pačiom braškėm, kaip buvo jūsų pirminė mintis. Bent jau investicijos nedidelės, o jos sugrįžta per pirmus metus. Nepasiseks, nedidėlė bėda, skaudžiai finansiškai nenukentėsit. O viskam kitam, kas susiję su maisto produktų gamyba(tortų, koldūnų, kibinų, sumuštinių, mėsos, kulinariniai, konditeriniai cechai) ar prekyba, reikalingi labai aukšti reikalavimai ir didelės investicijos. Įsiveskit per google "reikalavimai maisto prekių parduotuvei" arba "reikalavimai mėsos perdirbimo cechui", kai paskaitysit-gal pati praregėsit
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2016 06 29, 20:07)
Gal kam teko susidurt su autoparduotuve? Įmanoma sėkminga veikla?
Asmeniškai aš susidūrusi su gėlių ir daržovių autoparduotuve. Verslas sėkmingas. Bet sezoninis. Praktiškai, mėnuo. Bet eilės būna smagios
Ir nei tau turguje stovėti, nei laukti miestiečių malonės
Parašei skelbimą, kad tokiu laiku būsi, atvažiavai, eilė gyva būna, per 15 minučių suprekiauni tiek, kiek kiti turguje per dieną. Po valandos važiuoji į kitą kaimą, kur vėl laukia tavęs išsižioję...
Maisto/pirmos būtinybės buitinės prekių autoparduotuvė sėkminga kaimų užkampiuose, kur nėra didelio žmonių kontingento ir kokios parduotuvės. Pravažiuodama esu mačiusi, kai eilės tarsi sovietiniuose laikuose prie tokių autoparduotuvių stovi.