QUOTE(sena pažįstama @ 2015 07 29, 06:52)
Jei domejotes del statybu ir neleido, vadinasi, neleis ir palapiniu. Mat aukstos itampos laidai kelia pavoju net bunantiems po jais. Isivaizduojat, kokia itampa ten eina? Cia jau LESTO ims rekti vos tik pamate nameli ant ratu. O ir zmones nera kvaili, nevaziuos baliavoti i tokias pavojingas vietas, kai tiek aplink pasiulymu ir saugesniu.
Zodziu, ten "mirusi" zeme. Leidimu statyti niekas ir niekada neduos, aukstu itampos laidu dar kokius 20 metu tikrai nesleps po zeme-pavojinga, isivaizduokit, koks nuotekis, visa kaima isguldys Jiems lengviau viska ore reguliuoti.
Ta zeme atmeskit
Nastya, su draudimu-cia geras pasiulymas
Rashkyte, kad neteko susidurti, nereiskia, kad to nera Man pakako i google isivesti apie nelaimes del tu piliu-ir ismete straipsniu, kas kur ir kiek nukentejo ir kokias kompensacijas uzsiprase. Va pernai ir Palangoj su atrakcionais tais rimtais kokia nelaime ivyko O juk niekas niekada nebuvo girdeje apie jokias nelaimes ir traumas simtas metu.
Zodziu, ten "mirusi" zeme. Leidimu statyti niekas ir niekada neduos, aukstu itampos laidu dar kokius 20 metu tikrai nesleps po zeme-pavojinga, isivaizduokit, koks nuotekis, visa kaima isguldys Jiems lengviau viska ore reguliuoti.
Ta zeme atmeskit
Nastya, su draudimu-cia geras pasiulymas
Rashkyte, kad neteko susidurti, nereiskia, kad to nera Man pakako i google isivesti apie nelaimes del tu piliu-ir ismete straipsniu, kas kur ir kiek nukentejo ir kokias kompensacijas uzsiprase. Va pernai ir Palangoj su atrakcionais tais rimtais kokia nelaime ivyko O juk niekas niekada nebuvo girdeje apie jokias nelaimes ir traumas simtas metu.
Taip po laidais aisku,kad ne,bet nepamenu tiksliai kiek metru turi buti nuo ju gal 30? Tai ten tos zemes vos ne hektaras,esu maciusi labai daug namu nauju pristatytų tam pačiam miestelyje labai arti tu laidu,tai reiskia galima as nejau dar niekur klausti,man tik pažįstami sake.