Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 19:18)
O kaip batutas gali sulust? Jis juk pripuciamas,nuomojausi ir as šia vasara,jis tik prakiurti gali g.gif
O tikrai negalima statyti palapines ir namuku ant ratu,ten gi kaip masina? Namo tai negalima,nes yra apribojimai del tu laidu ir atrodo 55m nuo upes kranto,bet juk palapine gal galima statyti ??? Ar su masina privažiuoti arčiau upes ?  g.gif

Bry, dabar skambete skamba apie tai, kad baudziamos masinos, baudziami savininkai, kurie leidzia masinoms uzvaziuoti ir isdraskyti paupio/paezeres/misko paklote. Draudziama masinas statyti pievoj, galima tik tam tikrose vietose. Noresit-informacija susirasit pati 4u.gif
http://www.delfi.lt/...s.d?id=68186536
http://www.snaujieno...atyk-atsakingai
Ir t.t.
Taip taip, batutai gali prakiurti, o sokinejant vaikams prakiure-ir sprogti, vaikai atsidurs ant zemes su sulauzytais stuburais...
Nors cia raso apie paprasta batuta, ne pripuciama, bet turite zinoti, jog atsakomybe uz suzalota vaika turesite prisiimti jus 4u.gif
http://www.tavovaika...u.d?id=68008672
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 28 liepos 2015 - 18:34
Kazkaip labai dar nesidomejau,bet daug esu maciusi ir buvusi kur tu namuku ant kranto ežero ar upes.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 19:54)
Kazkaip labai dar nesidomejau,bet daug esu maciusi ir buvusi kur tu namuku ant kranto ežero ar upes.

Patikekit manim, ten, kur matet-vadinasi, turi visus leidimus biggrin.gif Ir as savo ezero pakrantej dabar galiu jau statyti namukus, galiu statyti automobili, galiu statyti palapines, namukus ant ratu, nors zeme-zemes ukio paskirties. O buvo laikas, kai pastaciau namuka ant ratu ir po menesio gavau ispejima, kad nubaus, jei nepasalinsiu. Teko salinti ir oficialiai eiti kryziaus kelius, kol gavau absoliuciai visus leidimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tai gal ir man bus galima? g.gif ar vis del to kliūtis tie laidai aukstos įtampos,bet irgi kiek esu maciusi namu visai salia tu laidu,o cia zemes vos ne hektaras,o man sako,kad nieko negalima statyti.
Atsakyti
Čia žinoma tik mano pasvarstymas, bet ar žemė vertinga? Gal ją geriau parduoti ir nupirkti kitoje, geresnėje vietoje? Jos galbūt bus mažiau... tačiau gal daugiau iš jos naudos bus?

Kas dėl jūsų gyvenamosios vietos, tai reiktų jums pristatymo paslaugas teikti ir pavažinėti. Tokiu atveju manau užsakymų kiekis nenukentėtų, nebent užkeltumėte pristatymo kainą.

O dėl batutų, tai gal kokį draudimą galima turėti dėl nelaimių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 07 28, 21:19)
Čia žinoma tik mano pasvarstymas, bet ar žemė vertinga? Gal ją geriau parduoti ir nupirkti kitoje, geresnėje vietoje? Jos galbūt bus mažiau... tačiau gal daugiau iš jos naudos bus?

Kas dėl jūsų gyvenamosios vietos, tai reiktų jums pristatymo paslaugas teikti ir pavažinėti. Tokiu atveju manau užsakymų kiekis nenukentėtų, nebent užkeltumėte pristatymo kainą.

O dėl batutų, tai gal kokį draudimą galima turėti dėl nelaimių?  g.gif

Kaip del vertes nzn,bet kazkaip nesinori skubeti parduoti,nes ten jau visai salia vilniaus,tam kaimelyje numatyta pletra,turiu durna vilti gal kada ir tuos laidus kis po zeme,va tada jau verte butu labai labai didele.

Del pavazinejimo tai taip,bet pvz man vilnius ar kaunas koks tolokai gaunasi.
Papildyta:
O del zemes cia vietoje tai jos yra.
Atsakyti
Dėl laidų tai galima patiems prašyti, kad slėptų į žemę. Bet... gali nemažai kainuoti smile.gif
Atsakyti
Gal daugiau kainuos nei pati zeme g.gif seip gal paprastus laidus kiša,o ten aukšta įtampa,dideli tokie.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 22:54)
Gal daugiau kainuos nei pati zeme g.gif  seip gal paprastus laidus kiša,o ten aukšta įtampa,dideli tokie.

Dėl visa ko galima pasidomėti, blogiau nebus gi ax.gif
Atsakyti
del tu pripuciamu piliu vaikams, tai (gyvenam ne LT), ypac populiaru 4u.gif ishnuomoja savaitgaliui, uz kokius 250-300$ kiekvienam vasaros vaiku gimtadieni jos yra 4u.gif plius renginiuose ivariuose.... per beveik 13 metu cia, nebuvo teke susidurt su kokiais sprogimais, prakiurimais ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 29 liepos 2015 - 05:24
QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 21:33)
O tai gal ir man bus galima?  g.gif  ar vis del to kliūtis tie laidai aukstos įtampos,bet irgi kiek esu maciusi namu visai salia tu laidu,o cia zemes vos ne hektaras,o man sako,kad nieko negalima statyti.

Jei domejotes del statybu ir neleido, vadinasi, neleis ir palapiniu. Mat aukstos itampos laidai kelia pavoju net bunantiems po jais. Isivaizduojat, kokia itampa ten eina? Cia jau LESTO ims rekti vos tik pamate nameli ant ratu. doh.gif O ir zmones nera kvaili, nevaziuos baliavoti i tokias pavojingas vietas, kai tiek aplink pasiulymu ir saugesniu.
Zodziu, ten "mirusi" zeme. Leidimu statyti niekas ir niekada neduos, aukstu itampos laidu dar kokius 20 metu tikrai nesleps po zeme-pavojinga, isivaizduokit, koks nuotekis, visa kaima isguldys doh.gif Jiems lengviau viska ore reguliuoti.
Ta zeme atmeskit 4u.gif

Nastya, su draudimu-cia geras pasiulymas drinks_cheers.gif

Rashkyte, kad neteko susidurti, nereiskia, kad to nera mirksiukas.gif Man pakako i google isivesti apie nelaimes del tu piliu-ir ismete straipsniu, kas kur ir kiek nukentejo ir kokias kompensacijas uzsiprase. Va pernai ir Palangoj su atrakcionais tais rimtais kokia nelaime ivyko doh.gif O juk niekas niekada nebuvo girdeje apie jokias nelaimes ir traumas simtas metu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 07 28, 17:18)
Tai pati manau neapeiciau,dar vyras ir dar reiketu kokio zmogaus.

Mažiausiai 10 samdomų darbuotojų tam, apie ką kalbėjote.
QUOTE(Nastya @ 2015 07 28, 18:53)
Oj. Nereikia klausyti kitų. Svarbiausia kažko norėti, stengtis ir to tikslo siekti - tada ir pasiseks. O į tuos negatyvius pesimistus - nereikia kreipti dėmesio!!!

Reikia klausyti. Ne visų, o su tuo susidūrusių, tame gyvenančių ir realiai matančių situaciją.
Atsakyti