Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

Sveikos, noriu pasidalinti info, kas augina vaika antrus metus galima pasimti individualios veiklos pazymejima mamu ismokos nenukentes, nukentetu tik pasemus pirmais metais. Del verslo liudijimo kai klausiau tai sake nenukentes ismokos ir net neklause kelintus metus auginu vaika tai tikriausiai galima nuo pirmu metu mirksiukas.gif Gal kam pasitarnaus si info
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2015 03 08, 22:41)
Sveikos, nusprendziau atidaryti nuosava versla, t.y. prekiauti per interneta nagu prieziuros bei manikiuro priemonemis. Turiu jau tiekeja, tik nezinau kokia veiklo rusi pasiimti, noreciau verslo liudijima, nes ten viskas paprasta- sumoki uz ta dokumenta ir viskas. As turiu dar samdoma darba, tai Sodrai jokiu mokesciu nereikia man moketi. Bet prekiausiu ne visomis dienomis, o daugiau tik savaitgaliais. Tai kiek ziurejau ta liudijima gali pasiimti tik tom dienom kada prekiausiu? Ateity noreciau tai el. parduotuve persikrauti ( nors man ten irgi ,,tamsus miskas'') smile.gif
Gal kas dirbat su liudijimu, kaip ten istikruju yra?

QUOTE(giedre_giee @ 2015 03 25, 14:08)
dėja verslo liudijimas jums netinka, nes jis nesuteikia teisės prekiauti internetu. Todėl lieka arba indiivdualios veiklos pažyma arba jau IĮ, MB, UAB..

mane irgi domina internetine prekyba( el.parduotuve ),tai mokesciuose informavo ,kad tinka individuali veikla.Bet kiek daug tu el. parduotuviu g.gif Vat kaip save isreklamuoti,cia man tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
sveikutes, o kaip jus randate tiekejus? el.pastu ieskote, skambinate, vaziuojate? Kaip tvarkomi prekes gavimo dokumentai? 4u.gif
Atsakyti
O man toks klausimas iškilo jau toms, kurios verslauja, ar naudojates Google Adwords reklamavimusi? Ar Jums pasiteisina?
Nes aš naudoju, pažiūrėjau neseniai, kiek man gaunasi pinigų už tą reklamavimąsi ir labai suabejojau, kad tai vertas dalykas...
Atsakyti
As taip pat isbandziau Ad words. Nepasiteisino. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 04 22, 23:08)
O man toks klausimas iškilo jau toms, kurios verslauja, ar naudojates Google Adwords reklamavimusi? Ar Jums pasiteisina?
Nes aš naudoju, pažiūrėjau neseniai, kiek man gaunasi pinigų už tą reklamavimąsi ir labai suabejojau, kad tai vertas dalykas...

Merginos, o kaip jus tas reklamas uzleidziat - pacios ar kazka samdote?
Nes teisingiai ir efektyviai naudoti google adwords gana sunku, ir uztrunka laiko kol pavyksta reklamas optimizuoti taip, kad atsipirktu.
Padarius neteisingai - neatsipirks. Nors is tiesu daugeliui verslu tai vienas efektyviausiu ir labiausiai atsiperkanciu kanalu.

Teisingai naudojant jus tiesiog zinosite, kiek euru jums "kainuoja" pirkejo (ne lankytojo, o pirkejo, kuris nuperka) atvedimas. Ir jeigu zinote uz kokia kaina pas jus pirkejai vidutiniskai perka ir kiek is to uzdirbate, paskaiciuoti ar atsiperka nesunku. O jeigu leidziate adwords bet nezinote kiek kainuoja pirkejo atvedimas per adwords, reiskia nepilnai isnaudojat visas galimybes, nezinote iki galo kaip naudotis sistema ir gal reiketu sone paieskoti pagalbos.
Atsakyti
Dizaster, aš tai pati ten viską tvarkausi, gal todėl ir nepajaučiu efektyvumo, kad kažko gal nepadarau maximaliai...
Atsakyti
gal kuri prekiaujate rubais, avalyne ne internete , o nuomojate patalpas, kokiu pazymu reikia, su verslo liudijimu ar individualia pazyma labaiu apsimoka , ar pelninga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2015 04 29, 06:02)
Merginos, o kaip jus tas reklamas uzleidziat - pacios ar kazka samdote?
Nes teisingiai ir efektyviai naudoti google adwords gana sunku, ir uztrunka laiko kol pavyksta reklamas optimizuoti taip, kad atsipirktu.
Padarius neteisingai - neatsipirks. Nors is tiesu daugeliui verslu tai vienas efektyviausiu ir labiausiai atsiperkanciu kanalu.

Teisingai naudojant jus tiesiog zinosite, kiek euru jums "kainuoja" pirkejo (ne lankytojo, o pirkejo, kuris nuperka) atvedimas. Ir jeigu zinote uz kokia kaina pas jus pirkejai vidutiniskai perka ir kiek is to uzdirbate, paskaiciuoti ar atsiperka nesunku. O jeigu leidziate adwords bet nezinote kiek kainuoja pirkejo atvedimas per adwords, reiskia nepilnai isnaudojat visas galimybes, nezinote iki galo kaip naudotis sistema ir gal reiketu sone paieskoti pagalbos.

Dar priklauso nuo prekiu, kuriomis prekiaujam. Tarkim pas mane- ekologiska kosmetika. Pirkejui labai svarbu uzuosti, pasitepti. Tas moteriskas subjektyvumas labai svarbus. Ad words labiau tinkama prekems, kur tiesiog egzistuoja techniniai parametrai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Pipipi @ 2015 04 22, 16:03)
sveikutes, o kaip jus randate tiekejus? el.pastu ieskote, skambinate, vaziuojate? Kaip tvarkomi prekes gavimo dokumentai? 4u.gif

Sveiki, ir mane šitas klausimas domina, gal galite pasidalinti info.
Atsakyti
QUOTE(-ok- @ 2015 06 16, 21:31)
Sveiki, ir mane šitas klausimas domina, gal galite pasidalinti info.

Ieskau per google, bendrauju e-pastu smile.gif
Atsakyti
ieskau originaliu kvepalu tiekeju, gal kas gali ka pasiulyti bigsmile.gif Idomu, pas mus Lietuvoje is kur yra tiekiama si produkcija, kaip galima rasti tikrai originaliu kvepalu. g.gif
Atsakyti