Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

QUOTE(ziv @ 2015 02 10, 16:23)
Merginos, gal galit pasiūlyti, kokiu būdu ieškoti klientų kovos menų klubui?

Ta prasme lankytoju? As bandyciau per mokyklas, universitetus (skelbimo lentos ir pan.)

9
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2015 02 11, 07:52)
Ta prasme lankytoju? As bandyciau per mokyklas, universitetus (skelbimo lentos ir pan.)
9

Šitą variantą žinom, gal žinot dar kokių būdų g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 02 04, 14:33)
kartais susidaro įspūdis, kad jos ten pačios nežino, kas ir kaip, tai ką kalbėti apie paprastą žmogų. O kai reiks bausti, tai VMI darbuotojams tikrai bus neįdomu, kad mums buvo suteikta klaidinanti info, deja...

Ne kartais, dažnai nežino. Todėl paklausimus visada teikite raštu, o atsakymus išsisaugokite. Nors vėl - vienos įmonės praktika teisme rodo, kad raštiškas VMI atsakymas teisme nepripažįstamas kaip įrodymas doh.gif
QUOTE(Lakšmi @ 2015 02 05, 15:20)
ten konsultuoja berods lintelio ar kito kurio telemarketingo paslaugų teikėjo konsultantės wink.gif

Nerašinėkit nesąmonių... doh.gif
QUOTE(Lakšmi @ 2015 02 05, 15:20)
tai, kad žinok mokamas jis ir visai nepigiai 0,39 centai litais, 0,11 euro centų už minutę

Ir vėl klaidinat... 0,11 €/min moka tik Tele2 klientai. TEO abonentai moka 0,03 €/min ir fiksuotą sujungimo mokestį 0,0335 €, skambinant iš Bitės ar Omnitel – skambučiai apmokestinami pagal operatoriaus tarifus ar turimą mokėjimo planą.
QUOTE(CarpeDiem @ 2015 02 06, 20:29)
Tai o pacioje mokesciu inspekcijoje nera konsultacijos skyriaus, ar pan? 

Yra.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 02 11, 18:15)
Nerašinėkit nesąmonių... doh.gif

Ir vėl klaidinat...

Rašau ką žinau. Jeigu nebūtų vykdomos atrankos į šituos "postus" tai gal ir nežinočiau. Parašiau kiek moku aš, iš kitų tinklų neskambinėju. Nerašiau, kad iš visų tinklų tokia kaina. O jei dirbat ten, tai ne mano pasisakymus komentuokite, o atsakykite žmonėms į klausimus - bus daugiau naudos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakšmi: 14 vasario 2015 - 14:07
Nežinote. Ir nereikia pykti už tiesą. Nekonsultuoja ten nei Lintelio, nei jokio kito kurio telemarketingo paslaugų teikėjo konsultantės, nereikia klaidinti žmonių. Kad konsultantai nekompetetingi - taip.
O pačios atsakymus komentuoju, nes rašote absoliučią netiesą ir klaidinate forumietes.

Atsakyti
Prieš metus kokius bandem normaliai "gyvai "pasikonsultuoti mokesciuose,kaune Juozapaviciaus pr.ten kur anksciau ir budavo visos konsultacijos.Kadangi dirbam su pažyma,esam ne juridinis asmuo,tai mus sėkmingai nukreipė konsultuotis telefonu blink.gif g.gif nes tokiu jau kaip mes mirtingūjų ten gyvai nekonsultuoja...
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2015 02 16, 12:17)
Prieš metus kokius bandem normaliai "gyvai "pasikonsultuoti mokesciuose,kaune Juozapaviciaus pr.ten kur anksciau ir budavo visos konsultacijos.Kadangi dirbam su pažyma,esam ne juridinis asmuo,tai mus sėkmingai nukreipė konsultuotis telefonu  blink.gif   g.gif   nes tokiu jau kaip mes mirtingūjų ten gyvai nekonsultuoja...

Kad jau 100 metu Juozapaviciaus gatvej nebera VMI, ji seniausiai persikelusi cia:
Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija
Adresas: Ulonų g. 2, LT-01509 Vilnius
Telefonas: 8 5 268 7621
El. paštas: vilniaus.apskr.rastai@vmi.lt
Darbo laikas: I-IV 8.00-17.00 val., V 8.00-15.45 val., pietų pertrauka 12.00-12.45 val.

Asmenų prašymai ir/ar skundai priimami
I - IV 7.30 - 17.30,
V 7.30 - 16.15 val.

Jei netenkindavo konsultacija telefonu-kreipdavausi ten.
Oi, atsiprasau, nepamaciau, kad apie Kauna rasot blush2.gif
Kauno VMI skyrius:
Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija
Adresas: Europos pr. 105, LT-44500 Kaunas
Telefonas: 8 37 465 606
El. paštas: Kauno.apskr.rastai@vmi.lt
Darbo laikas: I-IV 8.00-17.00 val., V 8.00-15.45 val., pietų pertrauka 12.00-12.45 val.

Asmenų prašymai ir/ar skundai priimami 101 kab.
I, III ir V darbo metu,
II ir IV 8.00 - 18.00 val., pietų pertrauka 12.00 - 12.45 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 17 vasario 2015 - 15:34
Sveikos, nusprendziau atidaryti nuosava versla, t.y. prekiauti per interneta nagu prieziuros bei manikiuro priemonemis. Turiu jau tiekeja, tik nezinau kokia veiklo rusi pasiimti, noreciau verslo liudijima, nes ten viskas paprasta- sumoki uz ta dokumenta ir viskas. As turiu dar samdoma darba, tai Sodrai jokiu mokesciu nereikia man moketi. Bet prekiausiu ne visomis dienomis, o daugiau tik savaitgaliais. Tai kiek ziurejau ta liudijima gali pasiimti tik tom dienom kada prekiausiu? Ateity noreciau tai el. parduotuve persikrauti ( nors man ten irgi ,,tamsus miskas'') smile.gif
Gal kas dirbat su liudijimu, kaip ten istikruju yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola****: 08 kovo 2015 - 22:41
Ieškau info :gal darėte reklamines skrajutes Vilniuje? Kur kaip po kiek? Ačiū jei pasidalinsit
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2015 03 08, 23:41)
Sveikos, nusprendziau atidaryti nuosava versla, t.y. prekiauti per interneta nagu prieziuros bei manikiuro priemonemis. Turiu jau tiekeja, tik nezinau kokia veiklo rusi pasiimti, noreciau verslo liudijima, nes ten viskas paprasta- sumoki uz ta dokumenta ir viskas. As turiu dar samdoma darba, tai Sodrai jokiu mokesciu nereikia man moketi. Bet prekiausiu ne visomis dienomis, o daugiau tik savaitgaliais. Tai kiek ziurejau ta liudijima gali pasiimti tik tom dienom kada prekiausiu? Ateity noreciau tai el. parduotuve persikrauti ( nors man ten irgi ,,tamsus miskas'') smile.gif

http://versloliudiji...slo-liudijimas/

http://www.pinigukar...iauti-internete

http://www.bznstart....eskoniais-ir-kt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 25 kovo 2015 - 10:07
QUOTE(viola**** @ 2015 03 08, 22:41)

dėja verslo liudijimas jums netinka, nes jis nesuteikia teisės prekiauti internetu. Todėl lieka arba indiivdualios veiklos pažyma arba jau IĮ, MB, UAB..
Atsakyti
Sveikos,
eskau ir as atsakymu sm smile.gif
Gal nukreipsit mane tinkama linkme?nes nezinau nuo ko pradeti...
Ar imanoma kazkaip apifotminti "perpardavinejima"? As perku gaminius ir randu klientus, kurie moka daugiau uz juos, parduodu. Kokia forma tureciau visa ta veikla iforminti? Verslo liudijimas, pazymejimas?
Gaminiai perkami Lt, parduodami i Amerika. Gal nukreipsit kur pirmiausia man kreiptis, kad bent zinociau. aciu
Atsakyti