Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

Sveikos, padekit susigaudyt 4u.gif Jei perku drabuzius is kinijos ir etiketes kiniskos, ar galima jas keist i savo sugalvota, nurodant gamintoja? Tai butu individuali veikla pagal pazyma(interneto parduotuve). Aciu uz pagalba, nors ir kvailas klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2015 01 28, 15:31)
Sveikos, padekit susigaudyt 4u.gif Jei perku drabuzius is kinijos ir etiketes kiniskos, ar galima jas keist i savo sugalvota, nurodant gamintoja?  Tai butu individuali veikla pagal pazyma(interneto parduotuve). Aciu uz pagalba, nors ir kvailas klausimas blush2.gif

Žinoma, kad ne, bet jei nori apgaudinėti pirkėją, tai kodėl ne - bus, pvz., D and G, bet ne dolce gabbana, o dorogo, no glypo smile.gif
Arba kažka ne taip supratau, arba negali klijuoti savo etikečių, nes neesi prekinio ženklo turėtoja, bet savo parduotuvę gali vadinti kaip tik nori, prekes - deja, ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ispamas: 29 sausio 2015 - 10:41
QUOTE(ispamas @ 2015 01 29, 11:34)
Žinoma, kad ne, bet jei nori apgaudinėti pirkėją, tai kodėl ne - bus, pvz.,  D and G, bet ne dolce gabbana, o dorogo, no glypo smile.gif
Arba kažka ne taip supratau, arba negali klijuoti savo etikečių, nes neesi prekinio ženklo turėtoja, bet savo parduotuvę gali vadinti kaip tik nori, prekes - deja, ne.

Zodziu turiu palikt ta kiniska neperskaitoma etikete? Aciu.
Atsakyti
Sveikutes.
Sakykit, prasau, norint ikurti el.parduotuve tu buti ikurta in.imone verslo liudijimo nepakanka? Tarkim jei as noreciau internetu pirkti prekes (kai ka), o perparduoti savo el.parduotuveje. Ar turiu issaugoti chekius, pavedimu puslapius, kur parodoma prekes kaina?

Gal kas gali parasyti kur man Vilniuje reikia kreiptis informacijos del savo verslo pradejimo? Labai dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2015 01 31, 02:44)
Gal kas gali parasyti kur man Vilniuje reikia kreiptis informacijos del savo verslo pradejimo? Labai dekoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Geriausiai ir tiksliausiai, ir nemokamai jums isaiskins Valstybine mokesciu inspekcija 4u.gif Pasiskambinat nemokamu telefonu 1882, pasirenkat dominancia sriti-ir isklausinejat absoliuciai viska. Pries kiekviena smulku versla del sventos ramybes skambindavausi ir tardavausi. O paskui virskindavau isgirsta informacija ir galvodavau, ar man tas smulkus verslas tinka ar ne, ar bus daugiau problemu nei pelno. Ir niekas taip tiksliai nepasakys, jokioj Supermamoj tiesos neigirsit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2015 01 31, 02:44)
Sveikutes.
Sakykit, prasau, norint ikurti el.parduotuve tu buti ikurta in.imone verslo liudijimo nepakanka? Tarkim jei as noreciau internetu pirkti prekes (kai ka), o perparduoti savo el.parduotuveje. Ar turiu  issaugoti chekius, pavedimu puslapius, kur parodoma prekes kaina?

Gal kas gali parasyti kur man Vilniuje reikia kreiptis informacijos del savo verslo pradejimo? Labai dekoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pakanka isigyti indiv. Veikla pagal pazyma. Turi gauti invoice, jei moki paypal, tai gali issisaugoti, jei perki es parduotuveje' gyvai' gali issisaugot tik ceki ( turi nevirsyt 1000lt.)
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 08:41)
Geriausiai ir tiksliausiai, ir nemokamai jums isaiskins Valstybine mokesciu inspekcija 4u.gif Pasiskambinat nemokamu telefonu 1882, pasirenkat dominancia sriti-ir isklausinejat absoliuciai viska. Pries kiekviena smulku versla del sventos ramybes skambindavausi ir tardavausi. O paskui virskindavau isgirsta informacija ir galvodavau, ar man tas smulkus verslas tinka ar ne, ar bus daugiau problemu nei pelno. Ir niekas taip tiksliai nepasakys, jokioj Supermamoj tiesos neigirsit drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Aciu uz patarima. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SYRIA @ 2015 01 31, 10:44)
Pakanka isigyti indiv. Veikla pagal pazyma. Turi gauti invoice, jei moki paypal, tai gali issisaugoti, jei perki es parduotuveje' gyvai' gali issisaugot tik ceki ( turi nevirsyt 1000lt.)

Supratau! Aciu 4u.gif
Atsakyti

tai, kad žinok mokamas jis ir visai nepigiai 0,39 centai litais, 0,11 euro centų už minutę mirksiukas.gif taip, kad nusiteikus ilgiems pasitarimams su jais gali ir neapsimokėt verslas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

O man kaip nervina, kai ten skambini, tai gali iš skirtingų "patarėjų" išgirsti skirtingą informaciją, kartais susidaro įspūdis, kad jos ten pačios nežino, kas ir kaip, tai ką kalbėti apie paprastą žmogų. O kai reiks bausti, tai VMI darbuotojams tikrai bus neįdomu, kad mums buvo suteikta klaidinanti info, deja...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 02 04, 15:33)
O man kaip nervina, kai ten skambini, tai gali iš skirtingų "patarėjų" išgirsti skirtingą informaciją, kartais susidaro įspūdis, kad jos ten pačios nežino, kas ir kaip, tai ką kalbėti apie paprastą žmogų. O kai reiks bausti, tai VMI darbuotojams tikrai bus neįdomu, kad mums buvo suteikta klaidinanti info, deja...

ten konsultuoja berods lintelio ar kito kurio telemarketingo paslaugų teikėjo konsultantės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakšmi: 05 vasario 2015 - 15:20
QUOTE(Lakšmi @ 2015 02 04, 14:55)
tai, kad žinok mokamas jis ir visai nepigiai 0,39 centai litais, 0,11 euro centų už minutę  mirksiukas.gif taip, kad nusiteikus ilgiems pasitarimams su jais gali ir neapsimokėt verslas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

As ir nustebau, kad dar kazkas nemokamas yra Lietuvoje. Bet patikejau, nes jau 10m ne Lt. Ot naivumo isikunijimas esu doh.gif lotuliukas.gif

Tai o pacioje mokesciu inspekcijoje nera konsultacijos skyriaus, ar pan? Vienzodziu, reikes googlint, skambint ir teirautis! g.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasiūlyti, kokiu būdu ieškoti klientų kovos menų klubui?
Atsakyti