Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

QUOTE(Alekto @ 2014 07 10, 07:44)
O ką norėtumėt išgirst biggrin.gif ? Mes paėmę, esu senesnėje temoje rašiusi. Šiaip tai paskola, kaip ir visos, tik su žymiai daugiau popierizmo cool.gif Kas tris mėnesius grąžina palūkanas Invega. Jokio stebuklo čia nėra.
O ar sėkmingas verslas bus, tai tik nuo jūsų pačių priklauso.

Apie stebuklus ir neklausiu, kaip ir apie sėkmingą verslą. smile.gif
Domina pati paskola, parašysiu papunkčiui tada smile.gif
1. Į invega kviečia vieną kartą ar reikia dažniau kartų vykti? (čia verslo planas tinkamas ir gerai padarytas)
2. Kaip vyksta tas pokalbis, su komisija (kiek maždaug žmonių) ar su vienu nariu?
3. Invegos draudimo mokestis 1% mokamas pačiai invegai ar taip pat kaip ir pajinis įnašas 10% nuo prašomos paskolos kredito unijai?
3. Kas tas žymiai daugiau popierizmo? Invegai reiks jau pateikti visas preliminarias arba turimas sutartis, išankstines sąskaitas ir t.t, ? ar čai tik unijai juos pateikti reiks?
4. Vėliau kažkokias ataskaitas reikia teikti invegai apie veiklos rezultaus?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2014 07 08, 14:03)
kristinkag jeigu neturi didelio šildomo šiltnamio tai gali net negalvoti apie didelį uždarbį (net minimalios algos neužsidirbsi) Aš 4 metus auginu gėles ir man atrodo šiemet baigsiu savo "karjerą" Neturint šiltnamio galima tik užsiimti gėlių perpardavimu ir galiu pasakyt, kad geresnis biznis gaunasi negu auginant. Aišku dar nuo gėlės rūšies ir laiko priklauso.
Jeigu tikslas yra bent kelis litukus prisidurti tada aišku bandyk. Pradėk kaip sakei nuo našlaičių ir po truputį plėskis. Vėliau ateis ir patirtis ir supratimas ką geriau auginti, geriau pačiai augint ar perparduot ir t.t Jeigu pati auginsi tai rinkis kuo paprastesnes gėles (serenčius, ledinukus, žiles) tik sėklas reiktų pirkti skirtas profesionalam.

Kalbejau truputi su gelininke tai sake kad ji daugiau uzdirba is daugiameciu geliu veza i turgus, muges
Bandysiu siek tiek vienmeciu, bet manau orentuosiuosi daugiau i daugiametes
O kur rasti profesionalams seklu nes kiek maciau tai mazas pasirinkimas ir mazai kur yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 13 liepos 2014 - 18:20
Sveiki visi!
As gyvenu Uk, siuo metu auginu sunu ir noriu pasiulyti ''bizniuka'' mamytems. Taigi as priperku rubeliu per ispardavimus, o jus juos pardavinejate Lietuvoje. Placiau, ka domina rasykit man privacia zinute i emaila : mauricaite@gmail.com Kainos per ispardavimus tikrai viliojancios!!! smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

mano vyras nori kurti įmonę, kurioje pradžioj dirbtų 4-5 darbuotojai, o po to ir daugiau. Kadangi visiems reiks skaičiuoti atlyginimus, be to, vyks klientų atsiskaitymas už paslaugas, pagalvojom, kad reiktų buhalterio. 4u.gif Tačiau skaičiau visur, kad buhalteris tokiai mažai įmonei nereikalingas ir geriau būtų samdyti bnuhalterinę įmonę ar buhalterį "freelancerį". Aš nežinau, ar į tinkamą temą rašau, bet norėčiau gauti patarimą, ką tokiu atveju daryti. Labai laukiu Jūsų atsakymų mirksiukas.gif blush2.gif blush2.gif smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

Šaunu, kad yra nemažai mamyčių, galvojančių apie nuosavą verslą ar jau jį turinčių.
Dirbu prie projekto verslumui skatinti, kurio rėmuose teikiamos nemokamos konsultacijos (Kaune) fiziniams ir juridiniams asmenims su verslu susijusiais klausimais.

Konsultuojame ir jau veikiančių įmonių atstovus dėl verslo partnerių (pirkėjų, tiekėjų) ar verslo informacijos paieškos užsienyje.

Jei kam aktualu – kreipkitės asmeniškai, mielai suteiksiu daugiau informacijos.
Atsakyti
QUOTE(smaguole69 @ 2014 08 04, 14:32)
Sveiki,

mano vyras nori kurti įmonę, kurioje pradžioj dirbtų 4-5 darbuotojai, o po to ir daugiau. Kadangi visiems reiks skaičiuoti atlyginimus, be to, vyks klientų atsiskaitymas už paslaugas, pagalvojom, kad reiktų buhalterio. 4u.gif  Tačiau skaičiau visur, kad buhalteris tokiai mažai įmonei nereikalingas ir geriau būtų samdyti bnuhalterinę įmonę ar buhalterį "freelancerį". Aš nežinau, ar į tinkamą temą rašau, bet norėčiau gauti patarimą, ką tokiu atveju daryti. Labai laukiu Jūsų atsakymų  mirksiukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  smile.gif

Buhalteris reikalingas smile.gif net jei įmonė ir maža, o jei turi UAB statusą, net privaloma. Samdyti buhalterinės apskaitos įmonę ar buhalterį - Jūsų apsisprendimas. Tik patarčiau susižinoti įkainius, kurie dažniausiai priklauso nuo žmonių kiekio, išrašytų/gautų sąskaitų kiekio ir nuo to kuo užsiims įmonė ( gamybinė - bus žaliavų nurašinėjimai, transportas - kuro ataskaitos ir t.t).
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 08 04, 15:52)
Buhalteris reikalingas smile.gif net jei įmonė ir maža, o jei turi UAB statusą, net privaloma. Samdyti buhalterinės apskaitos įmonę ar buhalterį - Jūsų apsisprendimas. Tik patarčiau susižinoti įkainius, kurie dažniausiai priklauso nuo žmonių kiekio, išrašytų/gautų sąskaitų kiekio ir nuo to kuo užsiims įmonė ( gamybinė - bus žaliavų nurašinėjimai, transportas - kuro ataskaitos ir t.t).

hmm unsure.gif kad buhalteris reikalingas, šitą aš žinau.. bet va tame ir bėdelė, kad kol kas užteks vieno buhalterio, bet vyras vis sako pasidomėt įmonėm, nes kai ateity reikės, tai geriau jau iškart žinoti, ką rinktis. Internete radau kelias, kurios turi neblogų atsiliepimų, bet norėtųsi atsiliepimų iš Jūsų. Gal yra kam tekę naudotis kurios nors iš šių įmonių paslaugomis?
http://www.monet.lt/
http://buhalterinespaslaugos.lt/
http://www.contus.lt/
http://www.aliter.lt/
http://bonussocius.lt/
Jei galite, padėkite man, ačiū iš anksto, merginos smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaguole69 @ 2014 08 05, 11:33)
Jei galite, padėkite man, ačiū iš anksto, merginos  smile.gif  smile.gif

Na, man netekę mirksiukas.gif aš pati ja esu lotuliukas.gif , bet gal kas patars.
Atsakyti
QUOTE(smaguole69 @ 2014 08 05, 11:33)
bet vyras vis sako pasidomėt įmonėm, nes kai ateity reikės, tai geriau jau iškart žinoti, ką rinktis.

Vyrui per makaulę su plaktuku. Samdykit stiprią buhalterę, mokėkit padorią algą ir sėskit šalia pati mokytis cool.gif Jei vyras pats visur suspės, tegu samdo įmonę, bet jei pats "ne prie popierių" arba nenorite darbu apsikrauti pati, netaupykit šitoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 08 05, 20:54)
Vyrui per makaulę su plaktuku. Samdykit stiprią buhalterę, mokėkit padorią algą ir sėskit šalia pati mokytis cool.gif Jei vyras pats visur suspės, tegu samdo įmonę, bet jei pats "ne prie popierių" arba nenorite darbu apsikrauti pati, netaupykit šitoje vietoje.

Pritariu 100 proc. kolegei mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu viena nedidele ideja,musu miestelyje,moteris idejo i miesto turgelio fb puslapi grazia foto su puokste daryta is visokiu darzo ,pievo geliu,kaina buvo tikrai nedidele ir zinokit ja uzverte uzsakymais,as pati pirkau ir dziaugiausi gyva tikra puokste,o juk jai praktiskai niekas nekainavo,nes geles daugelis ir taip augina,arba tokias puokstes i salonus galima pristatineti geliu,girdejau kiti tiesiog priskena rugiageliu ar siaip kokiu geliu ir nesa i geliu parduotuves,tai va kurios megsta geles tikrai butu papildomas uzdarbis.beje mums taip pat pagyenes yriskis kepa duona ir mes kas savaite perkame is jo ,jis turi nemazai tokiu motereliu prisirinkes,aisku duona skani,irgi ideja.
Atsakyti
Laba diena.Kaip manot, ar butu paklaua, jei atsidaryciau mazyte imone, kuri teiktu seneliu prieziuros paslaugas? Pati esu baigusi kursus slaugytojo padejejo,ir zinau, kad tikrai yra daug seneliu, kuriems namuose reikalinga pagalba. Tik klausimas ar zmones nores moketi uz tas paslaugas biggrin.gif Nes kiek zinau tai niekas nenori atiduoti tu pinigeliu uz prieziura.Miestas musu nera labai didelis.
Atsakyti