Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

Ačiū už patarimus. Mano pastebėjimu, didelių dydžių rūbų pasiūla auga. Bent jau parduotuvių iškabų matau daugiau, nei buvo prieš keliolika metų. Tik nežinojau, kad netenkina siūlomas asortimentas. Tik man įdomus vienas dalykas: mano nuomone, išsilaikyčiau tik tada, jei mano siūvami rūbai būtų maksimaliai pritaikomi prie figūros. Jei turėčiau savo parduotuvę (ne internetinę), gal būt būtų galima net juos minimaliai pataisyti jei kas nelabai tinka. O kaip tada su internetine prekyba? Aplamai neįsivaizduoju kaip galima pirkti drabužius nesimatavus. Ką apie tai manote? Dar norėjau pasakyti, kad į trikotažinius gaminius nepretenduoju. Tų tysaliukų pilnos parduotuvės. Maloniausia dirbti su kostiuminėm ar paltinėm medžiagom. Vasarai galima rinktis liną ar viskozę. Be to kaip dabar įsivaizduoju, kad mano gaminių kaina nebus labai jau maža, nes nevykdysiu masinės gamybos. Kaip manot, kiek šiais laikais žmonės pasiruošę atverti pinigines? (Aš to neįsivaizduoju, nes pati apsiperku humanose arba siuvu).
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 01 05, 13:26)
Ačiū už patarimus. Mano pastebėjimu, didelių dydžių rūbų pasiūla auga. Bent jau parduotuvių iškabų matau daugiau, nei buvo prieš keliolika metų. Tik nežinojau, kad netenkina siūlomas asortimentas. Tik man įdomus vienas dalykas: mano nuomone, išsilaikyčiau tik tada, jei mano siūvami rūbai būtų maksimaliai pritaikomi prie figūros. Jei turėčiau savo parduotuvę (ne internetinę), gal būt būtų galima net juos minimaliai pataisyti jei kas nelabai tinka. O kaip tada su internetine prekyba? Aplamai neįsivaizduoju kaip galima pirkti drabužius nesimatavus. Ką apie tai manote? Dar norėjau pasakyti, kad į trikotažinius gaminius nepretenduoju. Tų tysaliukų pilnos parduotuvės. Maloniausia dirbti su kostiuminėm ar paltinėm medžiagom. Vasarai galima rinktis liną ar viskozę. Be to kaip dabar įsivaizduoju, kad mano gaminių kaina nebus labai jau maža, nes nevykdysiu masinės gamybos. Kaip manot, kiek šiais laikais žmonės pasiruošę atverti pinigines? (Aš to neįsivaizduoju, nes pati apsiperku humanose arba siuvu).

Su internetine prekyba labai rizikinga yra drinks_cheers.gif As joje neapsiperku, nes irgi bijau del matavimu neatitikimu. Bet gal galima salia dydziu parasyti ir ismatavimus, pvz: liemuo-..., klubai-..., peciu linija-... ir pan. Tokiu budu as perku ir parduodu devetus rubus. drinks_cheers.gif

Jei norit, kad parduotuve butu paklausi, privalote siuti absoliuciai viska, nesvarbu, kad tom ar anom medziagom nepatinka dirbti. Pvz, siuo met as pati siuvuosi trikotazini golfa i darba po kostiumeliu, nes parduotuvese ju nera mano dydziui. Ir tik pradzia buvo sunki, kol lekala savo dydziui pasigaminau bei kol pirma golfa pasisiuvau, o toliau ejo jau lengvyn ir lengvyn, per vakar diena be vargo pasisiuvau dar du golfus biggrin.gif Ir jei kasdien tik juos siuciau, tai kokybeje tobuleciau. drinks_cheers.gif Siuti reikia ne vien paltus ar kostiumelius, kad ir apkuniom, bet daug tokiu rubu nereikia. Reikia ivairios paskirties rubu, pradedant nesiojimui po namus treningu/chalatu, baigiant elegantiskom, bet paprastom suknelem.

Turiu dvi pazistamas, kurios uzsiima siuvimu ir sekmingai atsistojo ant koju: viena pagal patenta siuva ivairiu dydziu rubus is atveztos medziagos ir atiduoda prekiauti i Gariunus, daro ji masine gamyba, t.y. jei siuva koki kostiumeli, pasidariusi lekala, tai stabeliuoja ju minimum 30vnt. atveza kita uzsakyma, pasidaro lekala, ir vel 20vnt stabeliuoja. Kita ikure UAB, apjunge kelias siuvejas ir jau prasimuse sekmingai Prancuzijoje.

Kainose geriausiai gaudausi pagal Gariunus: jei ten sijona galima nusipirkti nuo 70 iki 100lt,priklausomai nuo medziagos, vadinasi, pacio siuvimo kaina turi buti nedidesne nei 30-50lt uz vieneta. drinks_cheers.gif
Galima pasnipineti:
http://www.stilingai...ydziu-drabuziai
Kaip suprantu, cia atveztiniai rubai, madingi, ne maisai, bet kaina blink.gif blink.gif blink.gif
Cia jau saunuoliai, kainos bent proto ribose:
http://www.jusudrabu...-drabuziai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 05 sausio 2014 - 15:18
Ir vėl dėkoju už žinias. Tiesą sakant, labai bijau pradžios ir dar nežinau ką ir kaip darysiu. Šiuo metu auginu 2 metų pyplį, kurio dėl vietų stokos dar nepriima į daržą. Jaučiu, kol kas reikia "kauptis" ir pabandyt patyrinėt rinką, kad bent jau žinočiau kuom tai kvepia. Ir jei ateity nerasiu kitokio darbo, teks bandyt suktis pačiai.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 01 05, 12:26)
Mano pastebėjimu, didelių dydžių rūbų pasiūla auga.

Neauga ta pasiūla. Parduotuvė viena kita gal ir atsirado, tačiau jose tie patys turginiai rūbai iš tų pačių medžiagų, su kokiomis norite dirbti ir pati (kostiuminė, paltinė) - juodos/ pilkos kostiuminės kelnės, babski sijonai iki vidurio blauzdų, mėlyni/ pilki/ rudi švarkeliai-maišai, balinės blizgančios suknelės iki kelių ir be rankovių+ trumpas švarkelis. Nėra kasdieninių suknelių, ne ofisinių rūbų darbui, absoliuti tragedija su laisvalaikio rūbais ir pan.
mano nuomone, išsilaikyčiau tik tada, jei mano siūvami rūbai būtų maksimaliai pritaikomi prie figūros

Ir jei atsisakytumėt nuostatos nedirbti su trikotažu ir panašiais audiniais.
Kaip manot, kiek šiais laikais žmonės pasiruošę atverti pinigines?

Jei daiktas to vertas - tikrai taip. Be to, stambus žmogus dėl elementarios pasirinkimo stokos neperka kas mėnesį trijų bliuziečkų už 5 svarus, tad kokybiškam rūbui pinigėlių tikrai atras.

Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 01 05, 20:54)
Ir vėl dėkoju už žinias. Tiesą sakant, labai bijau pradžios ir dar nežinau ką ir kaip darysiu. Šiuo metu auginu 2 metų pyplį, kurio dėl vietų stokos dar nepriima į daržą. Jaučiu, kol kas reikia "kauptis" ir pabandyt patyrinėt rinką, kad bent jau žinočiau kuom tai kvepia. Ir jei ateity nerasiu kitokio darbo, teks bandyt suktis pačiai.

Ir vaikiski rubai yra "ant bangos" drinks_cheers.gif
Dar pagalvojau, kad perkamos yra patalynes komplektai, o cia jau dideliu gabumu nereikia, svarbu, tik medziagas tinkamas pasirinkti, spalvingas, zaismingas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
SVEIKOS VISOS smile.gif

QUOTE(byebyelondon @ 2013 09 18, 22:36)
Sveikinu su verslo pradzia smile.gif Kuria imone pasirinkote logo ir tinklapio kurimui? Ar patenkinti rezultatais? As uzsisakinejau is puslapiai.eu, viskas pabaigta, katik nusipirkau serveri, po ilgo vargo ir darbo per ateinancias 2 savaites mano firmos svetaine pagaliau isvys dienos sviesa smile.gif

Kiek kainavo tinklapis is puslapiai.eu ?

QUOTE(akvadigi @ 2013 09 25, 12:33)
Svetaine kuriau pati per svetaine.lt

O kas ten per planai svetaineje? Kaip zinoti kokio reikia unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 11 22, 09:40)
Sveikos, gal ir kvailas atrodys mano klausimas, bet va galvoju, tie kurie atsidaro internetines parduotuves ir prekiauja kazkokiais daiktais, ar jie bendradarbiauja su tiekejais ar tiesiog perparduoda ju prekes  g.gif  ar as nepazeisciau to daikto savininko teisiu, jei pardavineciau is jo nusipirkta daikta? nes jei as uz ji sumokejau tai kaip ir mano skaitosi?

Pakartoju Lukro klausima smile.gif Nes ir man idomu smile.gif Aisku man atrodo, kad turi buti kazkokie susitarimai, bet vis del to atsakykit kas nors tiksliau smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 05, 15:11)

Kainose geriausiai gaudausi pagal Gariunus: jei ten sijona galima nusipirkti nuo 70 iki 100lt,priklausomai nuo medziagos, vadinasi, pacio siuvimo kaina turi buti nedidesne nei 30-50lt uz vieneta. drinks_cheers.gif

Su tokia siuvimo kaina Jus tik nuostolius patirsit ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 11 22, 08:40)
Sveikos, gal ir kvailas atrodys mano klausimas, bet va galvoju, tie kurie atsidaro internetines parduotuves ir prekiauja kazkokiais daiktais, ar jie bendradarbiauja su tiekejais ar tiesiog perparduoda ju prekes  g.gif  ar as nepazeisciau to daikto savininko teisiu, jei pardavineciau is jo nusipirkta daikta? nes jei as uz ji sumokejau tai kaip ir mano skaitosi?

Jokie LR istatymai nedraudzia perpardavinet prekes, tam savininko leidimo nereikia. Svarbiausia sioje vietoje nepazeisti prekiu zenklu istatymo smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2014 01 12, 19:10)
Pakartoju Lukro klausima smile.gif Nes ir man idomu smile.gif Aisku man atrodo, kad turi buti kazkokie susitarimai, bet vis del to atsakykit kas nors tiksliau smile.gif Aciu

Jei nori prekiu pigiau zinoma geriausia tartis su savininkais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 01 06, 11:52)
SVEIKOS VISOS smile.gif
Kiek kainavo tinklapis is puslapiai.eu ?

apie 6tukst. litu. Negaila nei vieno cento-tikrai buvo verta. Kiek sumokesi, tiek ir gausi. Siais laikais, kai tiek panasiu prekiu ir paslaugu, isskirtine internetine svetaine/pakuote/imones patalpos ir gali patapti tuo emociniu postumiu pasirinkti butent jusu paslauga/preke, o ne konkurento. Daug kas dar bando konkuruoti kaina, bet kaina su banginiais nepakonkuruosi.
Atsakyti
Kaip verslininkems einasi su pardavimais sausio menesi? Man tai total koshmar. Lapkricio-gruodzio menesi super buvo, o dabar, net uz reklama pilnai pinigu neatsiemau biggrin.gif Idomu, ar visiem taip? Kuriais menesiais jums pardavimai einasi geriausiai, kuriais blogiausiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byebyelondon: 26 sausio 2014 - 00:31
Sveiki, noriu iseiti is darbo. As privalau ispeti darbdavi pries 14 darbo dienu, bet ar prasyme galiu prasyti, kad atleistu nuo rytojaus? Ar butinai turiu rasyti data po 14 darbo dienu? Aciu
Atsakyti