Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas - IV

QUOTE(*Lukro* @ 2013 11 23, 15:11)
ziuriu viena pati cia bendrauju  biggrin.gif kur visos verslininkes? noreciau paklausti tu, kurios turi UAB. zodziu situacija tokia, atsidarau as UAB, esu viena darbuotoja joje ir kaip man dabar nusimatyti koki atlyginima sau reikes nusistatyti? zinau, kad steigiant MB galima nusimatyti ketvirciais ar pusmeciais, nes pelnas irgi gali buti nepastovus,tai daugiau tai maziau. Nezinau, ar aiskai cia isdesciau  doh.gif  ir gal kas i a.z. galetu keletu klausimu del UAB pakonsultuoti, nenoriu tersti temos  4u.gif

Viena jūs negalit UAB'e būt.Privalot buhalterę samdyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 11 23, 20:41)
Viena jūs negalit UAB'e būt.Privalot buhalterę samdyt wink.gif

Arba sudaryti sutarti su buhalterine imone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti galbūt kažkas iš Jūsų turite savo įmonę? Iškart parašau ko norėčiau iš Jūsų, nes jau nebežinau kur kreiptis...

Esu paskutinio kurso studentė ir reikia kažkur atlikti praktiką, bet man tereikia ,kad kažkas turintis firmą pasirašytų dokumentus, kad kažkur atlieku praktiką, tad su manimi užsiimti ir trukdytis Jums nereikės ax.gif Kadangi studijuoju buhalterinę apskaitą, tad tinku į visas firmas, manau.

Niekas nenori prasidėti su tais studentais...

Atslyginsiu kaip nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 24, 01:03)
Arba sudaryti sutarti su buhalterine imone drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif aš už samdomą buhalterinę įmonę.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri uzsiemate imoniu kurimu? Dokumentu tvarkymu? Lauksiu AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, su artejanciais naujaisiais visas 4u.gif Tvarkausi po truputi popierius ir jau neuzilgo turesiu savo UAB, tik vat del PVM registravimosi dabar daug klausimu. Vykdant mano veikla, PVM registruotis naudinga ir netgi butina, bet gal zinote, kaip ten ta procedura? ar reikia VMI teikti kazkokias ataskaitas irodancias, kad imone bus moki? prisiskaiciau cia nete, kad VMI ne taip lengvai registruoja PVM moketoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 12 30, 10:36)
Sveikos, su artejanciais naujaisiais visas  4u.gif  Tvarkausi po truputi popierius ir jau neuzilgo turesiu savo UAB, tik vat del PVM registravimosi dabar daug klausimu. Vykdant mano veikla, PVM registruotis naudinga ir netgi butina, bet gal zinote, kaip ten ta procedura? ar reikia VMI teikti kazkokias ataskaitas irodancias, kad imone bus moki? prisiskaiciau cia nete, kad VMI ne taip lengvai registruoja PVM moketoju  g.gif

Aš turiu UAB. Samdau buhalterinę įmonę buhalterijai tvarkyti. Buhalterė man atsiuntė klausimyną dėl registravimosi PVM mokėtoju ir pati viską nusiuntė i VMI, man beliko nuvažiuoti pasirašyti ir pasiimti dokumentus iš VMI. PVM mokėtoju registravausi maždaug mėnuo nuo įmonės įkūrimo.
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 12 30, 14:36)
Sveikos, su artejanciais naujaisiais visas  4u.gif  Tvarkausi po truputi popierius ir jau neuzilgo turesiu savo UAB, tik vat del PVM registravimosi dabar daug klausimu. Vykdant mano veikla, PVM registruotis naudinga ir netgi butina, bet gal zinote, kaip ten ta procedura? ar reikia VMI teikti kazkokias ataskaitas irodancias, kad imone bus moki? prisiskaiciau cia nete, kad VMI ne taip lengvai registruoja PVM moketoju  g.gif

Labai lengvai įregistravo. Užpildžiau klausimyną ir viskas. PVM registravausi iškart įkūrus įmonę. Uab įkūriau online ir viską susitvarkiau pati. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai norėčiau dirbti samdomą darbą, bet kadangi jį sunku rasti, galvoju išnaudoti savo gebėjimą siūti. Bėda ta, kad siūti pagal individualius užsakymus neapsimoka, nes šis darbas labai imlus laikui. Galima būtų siūti rūbus pardavimui, bet kyla klausimas su realizacija ir sandėliavimu. Gal yra mergiočių užsiimančių siuvimu? Kaip iš to gyvenat? Ką darot? (Beje, į masinę gamybą manęs nesiųskit- ten nieko neuždirbsiu. Be to, moku daugiau nei nusiūti tiesią siūlę).

Apibendrinant- gal kas turit kokių specifinių norų, kurių neišpildo eilinės drabužių parduotuvės? Kokios aprangos pasigendat? Meskit mintį. Beje, mane domina tik siuvimas moterims.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 01 04, 22:18)
Sveikos,

Labai norėčiau dirbti samdomą darbą, bet kadangi jį sunku rasti, galvoju išnaudoti savo gebėjimą siūti. Bėda ta, kad siūti pagal individualius užsakymus neapsimoka, nes šis darbas labai imlus laikui. Galima būtų siūti rūbus pardavimui, bet kyla klausimas su realizacija ir sandėliavimu. Gal yra mergiočių užsiimančių siuvimu? Kaip iš to gyvenat? Ką darot? (Beje, į masinę gamybą manęs nesiųskit- ten nieko neuždirbsiu. Be to, moku daugiau nei nusiūti tiesią siūlę).

Apibendrinant- gal kas turit kokių specifinių norų, kurių neišpildo eilinės drabužių parduotuvės? Kokios aprangos pasigendat? Meskit mintį. Beje, mane domina tik siuvimas moterims.

Pasirinkot labai gera verslo nisa 4u.gif As pati ja dabar zonduoju, nors siuti profesionaliai nemoku blush2.gif Pirmiausia, tai nereikia jokiu sanitariniu patalpu, vadinasi, atkrenta milijonai reikalavimu thumbup.gif Antra, tai preke, kuri neiseis is galiojimo, jai nereikia ypatingu salygu sandeliuoti thumbup.gif Trecia, moterys megsta apsirengti, rubu joms visada buna mazai, tad prekes moterims-paklausios drinks_cheers.gif Ketvirta, labiausiai vargsta apkunios moterys blush2.gif Si rinka neuzpildyta. As nekalbu apie maisus beformius, as kalbu apie tokius rubus, kuriais apkuniosios pasipuosusios sulieknetu vizualiai.
Bandziau tokiu rubu ieskoti net internete, labai menkas pasirinkimas.
Tad pirmyn ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2014 01 04, 21:18)
gal kas turit kokių specifinių norų, kurių neišpildo eilinės drabužių parduotuvės? Kokios aprangos pasigendat? Meskit mintį. Beje, mane domina tik siuvimas moterims.

Rūbai apkūnioms thumbup.gif Ne bobiškų, ne maišų, o elegantiškų rūbų tiek kasdienai, tiek išeigai LT nėra, o jei yra, tai kainos nesvietiškos. Jei iki 50 dydžio dar įmanoma ką nors rasti, tai didesnėms - aleliuja... O jei dar atsidarytumėt internetinę tokių dydžių rūbų parduotuvę, tiesiog klestėtumėt.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 01 05, 11:03)
Rūbai apkūnioms thumbup.gif Ne bobiškų, ne maišų, o elegantiškų rūbų tiek kasdienai, tiek išeigai LT nėra, o jei yra, tai kainos nesvietiškos. Jei iki 50 dydžio dar įmanoma ką nors rasti, tai didesnėms - aleliuja...  O jei dar atsidarytumėt internetinę tokių dydžių rūbų parduotuvę, tiesiog klestėtumėt.

Tas pats su rubais nescioms moterims, nieko nera, o jei yra, kainos kosmines 4u.gif
Atsakyti