QUOTE(byebyelondon @ 2013 09 25, 12:53)
Papildyta:
Jo, reklama brangus dalykas. Ir kuri reklama pasirode efektyviausia? Kaip del adwords?
O del to, kad kelis pirmus verslo metus dirbama uz dyka, tai kiekvienas, bent kiek susijes su verslu zino. Samdomo darbuotojo mentaliteto zmones daznai to nezino. As esu is verslininku (smulkiu) seimos, tai man tas nebaisu, su tokia realybe uzaugau ir net neisivaizdavau, kaip kitaip gali buti... As manau, kad versla zmones daro ne tik todel, kad apsimoka, o todel, kad verslininku-gimstama, verslininko gyslele turintintis zmogus samdiniu nelabai gali buti. Kiek maciau bankrutavusiu, suzlugusiu, sudegusiu verslininko gyslele turinciu zmoniu, tai jiems po bankroto net jokios kalbos nebuna apie samdomo darbo ieskojima, eina nauja versla daryti...
Jo, reklama brangus dalykas. Ir kuri reklama pasirode efektyviausia? Kaip del adwords?
O del to, kad kelis pirmus verslo metus dirbama uz dyka, tai kiekvienas, bent kiek susijes su verslu zino. Samdomo darbuotojo mentaliteto zmones daznai to nezino. As esu is verslininku (smulkiu) seimos, tai man tas nebaisu, su tokia realybe uzaugau ir net neisivaizdavau, kaip kitaip gali buti... As manau, kad versla zmones daro ne tik todel, kad apsimoka, o todel, kad verslininku-gimstama, verslininko gyslele turintintis zmogus samdiniu nelabai gali buti. Kiek maciau bankrutavusiu, suzlugusiu, sudegusiu verslininko gyslele turinciu zmoniu, tai jiems po bankroto net jokios kalbos nebuna apie samdomo darbo ieskojima, eina nauja versla daryti...
man pasirodė efektyvi. Konkurencijos savo veikloje praktiškai neturiu, tiesiog norėjau būti pirma. Efektyviausia - rekomendacijos. Laikraščiai - nelabai efektyvu... išleisdavau po 500 lt kas mėnesį, dėdavau Panevėžio apskrity platinamus laikraščius.
čia dar ne viskas kadangi beveik 2 m. nuomavomės kaimo turizmo sodybą, dėl nesutarimų - nutraukėme sutartį. Įsidarbinau banke (vėl) padirbus pusmetį, grįžome prie senu darbų - tačiau jau nusipirkome savo sodybą
dar tik penktas mėnuo, bet labai faina, jau dveji jaunavedžiai, kuriems ruošėme vestuves ankstesnėje sodyboje, grįžo pas mus ir užsisakė vietas jubiliejams kitiems metams.
Kol kas dirbame pagal indvidualią veiklą ir verslo liudijimą, tačiau turiu dar minčių išsinuomoti kavinukę (labiausia svajoju apie šokoladinę )