Nuostabi suknutė
QUOTE(gustuko mama @ 2013 05 06, 12:17)
Marškiniai tai super!
O nebandėte dar siūti Yumi rūbelius? Ar jai tinka MT rūbai?
O nebandėte dar siūti Yumi rūbelius? Ar jai tinka MT rūbai?
Netinka jai MT drabuziai, iskirus viena suknele, kuria labai laisva siuvau kadaise. Yumi ko gero dvigubai stambesne uz MT.
Jai kol kas siuvamas tik kimono, nes sulaukus vasaros su ja daug darbo laukia- isrinkti, perklijuoti sarnirus, nes nealiko pozu, slista. Tai visi mano sumanimai siuti jai, kol kas atideti neaiškiam laikui.
Marskinuku lekalai:
Persipiesti per monitoriu visas nuroditas linijas ( ne spausdiname)
Kai didis ant ekrano languciu sutaps su 1cm, reiskia jau didis tinkamas-galite persipiesti per ekrana per kalke ar šiltnamiu celofana su minkstu flomasteriu.
As labai jau megstu siaurus įliemenuotus gaminius pati, tai ir mano lėliu gaminiai dažniausiai tokie priglude.
Noredami sukirpti laisvesnius- siulau persipiešti linijas storesniu flomasteriu, keliu mm paklaida ir gausis savotiskas lekalo padidinimas.
Pastaba: lekalai be uzlaidu, kerpant visur dadekite po kokius 0,5-0,6mm
Fantastika .
QUOTE(gustuko mama @ 2013 05 06, 11:36)
O cia ji mano nenuorama Azone
is seno dukters sijono dabar nauja vintazine suknele!
is seno dukters sijono dabar nauja vintazine suknele!
Labai O jau Moxie rūbeliai labai labai gražu. O iškarpėles pati darai? Žaviuosi
Šiandien pasiuvau toki švarkeli su kapišoniuku monstriukei, bet va sagos neturiu . Strigau kaip sakant
QUOTE(Katinytis @ 2013 05 07, 17:53)
Šiandien pasiuvau toki švarkeli su kapišoniuku monstriukei, bet va sagos neturiu . Strigau kaip sakant
Ir kokios sagutės tau reikia?
Lauksim pasirodant. O aš šiandien vėl žaidžiau su trikotažu. Nusipirkau juostelės atlenkimui. Super dalykas. Štai kas gavos: Suknutė, karoliai ir pėdkelnės (jas man labai patinka iš kojinyčių daryti. Kokios tik reikia spalvos-greit ir sukurpiu. Vis niekaip neatsistebiu, kad akys neišbėga ir labai gerai laiko )
Papildyta:
Gustuko mama turiu į jus didelį prašymą. Niekaip nepajudu iš vietos su savo Kenu. Gal jūs galėtumėte padėti ir padaryti kelnyčių iškarpą jam . Kažkaip nelabai patinka berniukam lėlėm rūbus daryti, bet kad mano vyrukai ramybės neduoda, be to laukių labai gražių naujos kartos Kenų. Neiškenčiau ir nusipirkau iš Amerikos. Bet siūsti turėjau per Vokietiją. Tik gaila, kad nuogi. Tad reikia rūbus padaryti ir tada būtinai pasirodysim. Jie nuostabūs
QUOTE(jokunda2 @ 2013 05 07, 18:09)
O aš šiandien vėl žaidžiau su trikotažu. Nusipirkau juostelės atlenkimui. Super dalykas. Štai kas gavos: Suknutė, karoliai ir pėdkelnės (jas man labai patinka iš kojinyčių daryti. Kokios tik reikia spalvos-greit ir sukurpiu. Vis niekaip neatsistebiu, kad akys neišbėga ir labai gerai laiko )
Papildyta:
Gustuko mama turiu į jus didelį prašymą. Niekaip nepajudu iš vietos su savo Kenu. Gal jūs galėtumėte padėti ir padaryti kelnyčių iškarpą jam . Kažkaip nelabai patinka berniukam lėlėm rūbus daryti, bet kad mano vyrukai ramybės neduoda, be to laukių labai gražių naujos kartos Kenų. Neiškenčiau ir nusipirkau iš Amerikos. Bet siūsti turėjau per Vokietiją. Tik gaila, kad nuogi. Tad reikia rūbus padaryti ir tada būtinai pasirodysim. Jie nuostabūs
Papildyta:
Nuostabi suknutė kas per juostelė atlenkimui O pėdkelnes iš "Danos" kojinaičių siūnate?
kas per naujos kartos Kenas? turiu užsakymą dovanų nupirkti Keną su besilankstančiom rankom ir kojom kaip pas barbę fashion
QUOTE(raganieška @ 2013 05 07, 18:54)
Nuostabi suknutė kas per juostelė atlenkimui O pėdkelnes iš "Danos" kojinaičių siūnate?
kas per naujos kartos Kenas? turiu užsakymą dovanų nupirkti Keną su besilankstančiom rankom ir kojom kaip pas barbę fashion
Ačiū. Tiesiog nuėjau į audinių parduotuvę, pas mus ten labai mielos moterys dirbą. Ir paprašiau atlenkimui naudojamos juostelės. Paėmiau pačią siauriausią, bet ir ją reikėjo kirpti dar pusiau. Tada palygini su lygintuvu truputi ir puikiai prisiklijuoja. Nereikia net atsiūti.
Pėdkelnes siūvu iš paprastų kojinyčių. Perku turgui po 0,60- 1 lt, ( neiloninės lyg tai, gėda nė nežinau kaip vadinas )
Na o čia nekankinsiu ir idedu savo Kenų foto. Ar judina rankas ar kojas nežinau, bet kai atsiūs galėsiu parašyti.
Bent jau man jie labai gražūs
Tą limpančią juostelę tai žinau galvojau gal kažką dar mandresnio radote skirtą trikotažui
O kenas tas pirmas tai laaabai jau fainas o tai jūs per ebay perkate?
O kenas tas pirmas tai laaabai jau fainas o tai jūs per ebay perkate?