Jau su naujais rūbeliais lauke:
Labai gražios lauke nuotraukos ,Roskyte
Kai patinka lėlės, tai ir sučiupinėt nėra sudėtinga.Man patinka jų tas trapumas.
Ir naujas apdaras ir naujas monekenas
Ir naujas apdaras ir naujas monekenas
Yukino gavo naują kūną DDdy3 ir Leeke Word limituoto leidimo peruką
Drabužiai žinoma siūti mano
Daugiau foto mano bloge!
Drabužiai žinoma siūti mano
Daugiau foto mano bloge!
padidinto biusto kunas
Sio kuno visi matmenys daug didesni tik ugis tas pats islieka, o krutine ir uzpakaliukas, beveik du kart didesni ;D
Negalėčiau pasakyt , kad gražus tas kūnas. Mano akimis toks "Hyper sexual",
kas man lėlėms lyg ir nėr gražu. Lėlės veidas toks nekalto vaiko, o kūnas hmm. (Bet tai skonio reikalas.)
kas man lėlėms lyg ir nėr gražu. Lėlės veidas toks nekalto vaiko, o kūnas hmm. (Bet tai skonio reikalas.)
QUOTE(Katinytis @ 2013 11 21, 00:31)
Negalėčiau pasakyt , kad gražus tas kūnas. Mano akimis toks "Hyper sexual",
Man ši skūnas irgi nėra gražesnis už pirmajį, bet teko nusipirkti vien dėl to, kad jis yra daug populiaresnis ir aš neatsiginu laiškų su prašimais pasiūti ką nors pardavimui DDdy kūnui... Taikliai pasakyta apie veidą ir kūną, bet tai juk anime stilius ir tai yprasta, jog kukli mergina turi nelogiškai moterišką kūną
Sveikinimai Roskyte!!!
Man labai patinka Dami! ir jai ziauriai tinka tamsus perukas!!! Ji tokia miela!!! Labai laukiudaugiau nuotrauku!!! Taipat labai noriu pamatyti, ka jus jai pasiusite^^
Miela ''seimos'' nuotrauka
Man labai patinka Dami! ir jai ziauriai tinka tamsus perukas!!! Ji tokia miela!!! Labai laukiudaugiau nuotrauku!!! Taipat labai noriu pamatyti, ka jus jai pasiusite^^
Miela ''seimos'' nuotrauka
QUOTE(Dolllfie dream @ 2013 11 23, 01:27)
Sveikinimai Roskyte!!!
Ačiū už sveikinimus. Labai man Dami patinka. Peruko spalva tai super, tik pats perukas truputį mažokas, sunkiai laikosi, bet gal prasitampys. Kažką gražaus pasiūti trūksta laiko ir nusiteikimo. "Ant greičio" pasiuvau megztuką iš kojinių (suplyšusių ) ir sijonuką iš trikotažinės nuokarpos: