Pristatau naujojo savo gyventojo apdarus ( taip norėjau pasiūti džinsus su tikromis šoninėmis kišenėmis, kad siūt pradėjau apie 22 val ir siuvau kol pabaigiau kaimynai nemanau kad tuo džiaugėsi )
)
)
Kaip dailiai pasiuti dzinsiukai!!! Tokie tikroviski...
QUOTE(skridliene @ 2013 06 15, 15:05)
Ohoho, kokie gražumynai! Na ir aš pasirodau su savo lėlyte-Gabriela iš vidurinės mokyklos miuziklo Kostiumėlis,švarkelis ir kepurytė.
Visai neblogai. Jeigu su mašina siuvat, tai pabandykit kelnių juosmeniui ištemtą gumą prisiūti, o paskui tik kurią nors šoninę siūlę.
QUOTE(Roskyte @ 2013 06 15, 20:21)
Visai neblogai. Jeigu su mašina siuvat, tai pabandykit kelnių juosmeniui ištemtą gumą prisiūti, o paskui tik kurią nors šoninę siūlę.
Ačiū až patarima
Sveikuės! Pristatau jums savo puslapį- Barbių Lietuva https://www.facebook.com/BarbiuLietuva Čia renkasi ne tik barbės gyvenančios Lietuvoje bet ir visos kitos nuostabios lėlytės,kurios gyvena ir yra mylimos Lietuvoje! Kviečiu užsukti
Toliau rengiam berniuka
QUOTE(skridliene @ 2013 06 15, 15:05)
Ohoho, kokie gražumynai! Na ir aš pasirodau su savo lėlyte-Gabriela iš vidurinės mokyklos miuziklo Kostiumėlis,švarkelis ir kepurytė. Nesu profesionalė, bet kažkaip gėda kai taip nekruoščiai siuvu,juk jau 14 metų nosies
Sveika prisijungus Na o kruopštumas manau ateis su laiku, svarbu labai norėti ir stengtis. O pradžiai patarčiau pasinaudoti iškarpėlėm O kepurytė labai miela ir megstukas šauniai gavosi Lauksim daugiau rūbelių
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2013 06 20, 14:00)
Toliau rengiam berniuka
Tavo berniukas Dabar tik mergaičių kybint Rūbeliai išties labai gražūs Net pavydžiu kai taip vyruką rengiat
Papildyta:
Na ir aš netingėjau. Sulaukiau dviejų naujokių (nuogų). Tai truputį aprengiau. Pristatau savo monstriukes ir keletą rūbelių:
Visų pėdkelnių ir kojinyčių nekėliau Kai prie jų ką padarysiu- pasirodysim
Gražu
Kaip grybai po lietaus vis randasi naujos kelnės
Kaip grybai po lietaus vis randasi naujos kelnės
Kaip matau pagavo įkvėpimas ne tik mane
Na, o čia naujausias mano kūrinys. Toliau pušiam monstriukes
Na, o čia naujausias mano kūrinys. Toliau pušiam monstriukes
Kokie visų rūbeliai gražūs.
Pagaliau sulaukėm Miyuki, jos kūnas obitsu 50cm, o galva Dolfie Dreem.
Už rūbelius ačiū Dolllfie dream
Pagaliau sulaukėm Miyuki, jos kūnas obitsu 50cm, o galva Dolfie Dreem.
Už rūbelius ačiū Dolllfie dream