Keletas mano siūtų rūbelių lėlei 60 cm:
O štai ir naujausi mano darbeliai. Tikiuosi greitu laiku galėsiu įkelti ir daugiau
P. S. O jei pritrūksite kokių smulkmenų galite užsultį į mano temukę, čia rasite ir labai plonos mikro juostelės, ir batukų, o greitu laiku ir mažyčių sagučių
http://www.supermama...?...04443&st=12
P. S. O jei pritrūksite kokių smulkmenų galite užsultį į mano temukę, čia rasite ir labai plonos mikro juostelės, ir batukų, o greitu laiku ir mažyčių sagučių
http://www.supermama...?...04443&st=12
jokunda2,
ačiū už nuorodas ankstesnių temukių. Rūbeliai super, tikriausiai sunku megzti tokiai lėlės figūrai.
Mūsų lėlytę pavasariui papuošė Dolllfie dream nauja suknele ir papuošaliukais Dovile Wolfee
ačiū už nuorodas ankstesnių temukių. Rūbeliai super, tikriausiai sunku megzti tokiai lėlės figūrai.
Mūsų lėlytę pavasariui papuošė Dolllfie dream nauja suknele ir papuošaliukais Dovile Wolfee
Roskyte, labai šaunu, kad sukūrėte naują temą! Ačiū!!!
Sayuri kaip visada atrodo nuostabiai! Tokius gražius drabužius siūnate!!! Ir džiaugiuosi, kad Sayuri patinka drabužėlis
jokunda2, labai gražu!!! Ir kaip sugalvoti tokioms mažylėms tokius elegantiškus rubelius?!
O čia mano keli darbai:
Yukino ir Hui Ka, susitikimui su Sayuri siuvau^^
Daugiau foto: BJD meet
Yukino su nauja suknele:
Daugiau foto: Yukino
Ir Natsumi su naujais drabužėliais:
Daugiau foto: Natsumi
Sayuri kaip visada atrodo nuostabiai! Tokius gražius drabužius siūnate!!! Ir džiaugiuosi, kad Sayuri patinka drabužėlis
jokunda2, labai gražu!!! Ir kaip sugalvoti tokioms mažylėms tokius elegantiškus rubelius?!
O čia mano keli darbai:
Daugiau foto: BJD meet
Yukino su nauja suknele:
Daugiau foto: Yukino
Daugiau foto: Natsumi
QUOTE(Dolllfie dream @ 2013 04 17, 23:18)
O čia mano keli darbai:
Yukino su nauja suknele:
Yukino su nauja suknele:
Dolllfie dream,
Yukino tas violetinis komplektėlis labai tinka, ypač prie akyčių, ir man ji su juo atrodo tokia vyresnė, labai puošni.
Prie naujos suknelės net pakabuką priderinai, super.
Natsumi tai iš vis toks mielas, švelnus vaikutis.
Dolllfie dream, Roskyte Ačiū
Jūsų lėlytės nuostabios, o jau rūbeliai... Galbūt viena dieną aš taip pat turėsiu kažką panašaus į Yukino lėlytę. Man jos labai patinka, tik kol kas negaliu sau to leisti
Visada žaviuosi žmonėmis kurie kuria, rūbeliai labai, labai mieli ir tokie seksualūs. Aš kaip tik galvoju, kad mažesnėm lėlėm lengviau daryti. Aš tiesiog relaksuoju, kai knibinėjuosi su smulkmenomis, o dideliems darbams bijau, kad neužtektų kantrybės. Todėl visada žaviuosi žmonėmis, kurie tos kantrybės turi
Jūsų lėlytės nuostabios, o jau rūbeliai... Galbūt viena dieną aš taip pat turėsiu kažką panašaus į Yukino lėlytę. Man jos labai patinka, tik kol kas negaliu sau to leisti
Visada žaviuosi žmonėmis kurie kuria, rūbeliai labai, labai mieli ir tokie seksualūs. Aš kaip tik galvoju, kad mažesnėm lėlėm lengviau daryti. Aš tiesiog relaksuoju, kai knibinėjuosi su smulkmenomis, o dideliems darbams bijau, kad neužtektų kantrybės. Todėl visada žaviuosi žmonėmis, kurie tos kantrybės turi
jokunda2, pritariu jums, kad dideliam yra gan sudėtinga kažką kurti ir padaryti, man labai sunku žmogui siūti, o 60 cm BJD vienas malonumas, bet taviškės labai jau mažiukės, todėl man atrodo, kad joms kažką padaryti reikia daug daug pastangų ir tai labai vertinu!
Labai šaunu, kad ir jums patinka tokios lėlės, tikiuosi ateityje turėsite, bent jau to nuoširdžiai linkiu!
Roskyte, Dėkoju! Specialiai jau norėjau pabrėžti, kad Yukino suaugo, juk mama ir dar vampyrė Mano sapalionės šiaip kažko savo styliaus norėjau tai truputi į gote gavosi, bet man patinka O Natsumi toks jaus stykius, super rožinė mergytė
Awww, kokia miela Sayuri foto!
Beje, stengsiuosi greitu metu padaryti foto su jūsų dovanotais rubeliais! Dar kartą labai dėkoju! ^^
Pagaliau baigiau dar vieną orandžinį komplektą, deja studijos visą laiką atima...
Daugiau foto: http://lantis.lt/aus...n-orange-style/
Labai šaunu, kad ir jums patinka tokios lėlės, tikiuosi ateityje turėsite, bent jau to nuoširdžiai linkiu!
Roskyte, Dėkoju! Specialiai jau norėjau pabrėžti, kad Yukino suaugo, juk mama ir dar vampyrė Mano sapalionės šiaip kažko savo styliaus norėjau tai truputi į gote gavosi, bet man patinka O Natsumi toks jaus stykius, super rožinė mergytė
Awww, kokia miela Sayuri foto!
Beje, stengsiuosi greitu metu padaryti foto su jūsų dovanotais rubeliais! Dar kartą labai dėkoju! ^^
Pagaliau baigiau dar vieną orandžinį komplektą, deja studijos visą laiką atima...
Daugiau foto: http://lantis.lt/aus...n-orange-style/
QUOTE(Dolllfie dream @ 2013 04 18, 22:06)
Tai, kad kažko nenusisekė tie sijonukai. Gal jau trikotažines adatas išbandei, ar yra koks skirtumas?
Čia rūbelis Moxie Teenz pagal gustuko mama iškarpą, ačiū jai, už labai tikslias iškarpas.
Roskyte, deja dar nespėjau, teko nemažai namuose dirbti ir kaip visada paskaitose sėdėt... Labai noriu naują siuvimo mašiną įsigyti, nes maniškė sugedus (gali siūti tik ant labai didelio greičio )
Kokia vasariška suknytė!!!! Kaip įmanoma taip tobulai pasiūti ne iš elastingos medžiagos?
Kad jau nebūtų žinutė be foto, tai Yukino veidukas. Tiksliau apkirpau peruko priekinius plaukučius, nes į akis labai lindo
Ai ir šiaip daugiau foto, kaip Yukino su skirtingais perukais atrodo
Yukino^^
Kokia vasariška suknytė!!!! Kaip įmanoma taip tobulai pasiūti ne iš elastingos medžiagos?
Kad jau nebūtų žinutė be foto, tai Yukino veidukas. Tiksliau apkirpau peruko priekinius plaukučius, nes į akis labai lindo
Ai ir šiaip daugiau foto, kaip Yukino su skirtingais perukais atrodo
Yukino^^