niam kaip jum trims sekasi?
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 04 25, 19:48)
niam kaip jum trims sekasi?
gerai sekasi mums per dienas su Germantuku būnam dviese, o apie 21.30 val grįžta ir tėtukas iš darbo, tai pavakarieniaujam visi trys ir miegot einam kartais naktimis ilgiau, o kartais ir nelabai ilgai pamiegam, bet viskas tvarkingai kol kas
na šiandien išsigandau, kai atpylė dar valgydamas ir iškart žagsėt ėmė, bet tas žagsėjimas toks stiprus iš paties skranduko.. bet jau gerai viskas parpia sūnutis pavalgęs
QUOTE(niam_ @ 2013 04 25, 20:57)
gerai sekasi mums per dienas su Germantuku būnam dviese, o apie 21.30 val grįžta ir tėtukas iš darbo, tai pavakarieniaujam visi trys ir miegot einam kartais naktimis ilgiau, o kartais ir nelabai ilgai pamiegam, bet viskas tvarkingai kol kas
na šiandien išsigandau, kai atpylė dar valgydamas ir iškart žagsėt ėmė, bet tas žagsėjimas toks stiprus iš paties skranduko.. bet jau gerai viskas parpia sūnutis pavalgęs
tai kodėl tėvelis nėjo tėvystės atostogų mėnesiuką?
o , kad žagsi tai leliukams normalu ir nieko baisaus
QUOTE(niam_ @ 2013 04 25, 20:36)
110 proc. sutinku su tavo pasisakymu
tikrai daug gražesnė už anas.. tuokčiaus antrą kartą užsidėčiau ir aš tokią
tikrai daug gražesnė už anas.. tuokčiaus antrą kartą užsidėčiau ir aš tokią
smagu girdėt, kad mažulėlis gerai jaučiasi namučiuos o kaip šiaip, ramus ar triukšmingesnis vaikutis? duoda pailsėt mamytei?
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 04 25, 19:58)
tai kodėl tėvelis nėjo tėvystės atostogų mėnesiuką?
tai, kad pamainom dirba, tai ir nėjo
o kaip tau sekasi su nėštumu, viskas gerai? pūpso jau pilvukas? jau pusė kelio įveikta, kas ir beliko
Papildyta:
QUOTE(dianytis @ 2013 04 25, 19:59)
smagu girdėt, kad mažulėlis gerai jaučiasi namučiuos o kaip šiaip, ramus ar triukšmingesnis vaikutis? duoda pailsėt mamytei?
dienom galiu ir kambarius tvarkytis ir visą kitą naktimis miegoti leidžia kartais visą naktį nepabunda, kartais pavargti reikia, bet 5-6 val pamiegot naktį tikrai duoda dienom abu kai pavargę būnam parpiam susiglaudę
o šiaip neramus būna tik ant vystymo stalo baisiai nepatinka rytiniai tualetai, sauskelnių keitimas ir persirengimas tik tada ir terėkia
QUOTE(niam_ @ 2013 04 25, 21:03)
o kaip tau sekasi su nėštumu, viskas gerai? pūpso jau pilvukas? jau pusė kelio įveikta, kas ir beliko
taip, viskas puikiai pilvukas jau matosi , bet dar nedidukas spardosi vaikinukas jau vis stipriau Pusę kelio pralėkė nepastebimai , reikės dar visą vasarą prastūmt
QUOTE(niam_ @ 2013 04 25, 21:06)
dienom galiu ir kambarius tvarkytis ir visą kitą naktimis miegoti leidžia kartais visą naktį nepabunda, kartais pavargti reikia, bet 5-6 val pamiegot naktį tikrai duoda dienom abu kai pavargę būnam parpiam susiglaudę
o šiaip neramus būna tik ant vystymo stalo baisiai nepatinka rytiniai tualetai, sauskelnių keitimas ir persirengimas tik tada ir terėkia
Nu šaunuolis, kaip smagiai jūs visi trys gyvenat O kaip tu pati jautiesi? jau apgijo viskas?
o kaip tau dianytis su ? gerai jautiesi? kažkodėl man atrodo , kad mergytės lauki , nežinau kodėl bet man jums su vyru tiktų mergaičiukė
[quote=Ronera,2013 04 25, 20:39]
ačiū labiausiai patiko salonas prie miesto sodo, prie pat vieversio salono, ten labai daug gražių suknelių, jos nenudėvėtos, puikus aptarnavimas, o ir savo pačią pačiausią radau ten
o as ten, kai buvau, tai parode tik dvi sukneles (pamergems ziurejom tada) ir pasake, kad daugiau neturi
tai aptarnavimas man ...
ačiū labiausiai patiko salonas prie miesto sodo, prie pat vieversio salono, ten labai daug gražių suknelių, jos nenudėvėtos, puikus aptarnavimas, o ir savo pačią pačiausią radau ten
o as ten, kai buvau, tai parode tik dvi sukneles (pamergems ziurejom tada) ir pasake, kad daugiau neturi
tai aptarnavimas man ...
Oi man gerai sekasi, pilvelis pamažu atsikiša, nors svorio dar nė gramo nepriaugau jaučiuosi gerai, prisipirkau knygų, skaitinėju vakarais apie gimdymą apie leliuko priežiūrą, mezgu pamažu rūbelius kai netingiu buvau vakar pas gydytoją tai viskas tvarkoj, sekantis susitikimas tik birželio 5 dieną, tada siųs echoskopijai, taip kad teks dar ilgai palaukt iki sužinosim ką nešioju mudu mergytės ir norim baisiausiai, bet jau neužsiprogramuosi juk nors šiandien maniškis sako - žinok jau ir berniuko noriu - pasiimčiau į traktorių pavažinėt kai paaugs, tai su motociklu kartu važiuotume na va sakau, visur savi privalumai jau mūsų giminaičiai beveik pradėjo lažintis kas gims kol kas trys prieš tris
QUOTE(akela1 @ 2013 04 25, 21:20)
tai aptarnavimas man ...
tai aptarnavimas man ...
nu ten proginių iš tikrųjų nelabai jos turi, aš buvau tam kambarėly kur proginės sukabintos tai ne itin daug turi o va vestuvinių tai nešė ir nešė, ir jaučiu dar būtų ir daugiau nešę, bet aš griežtai apibrėžiau ribas ko maždaug noriu ir ko visai nenešt
[quote=akela1,2013 04 25, 21:20]
tai aptarnavimas man ...
[/quote]
smagu girdeti, kad visoms ir einasi viskas gerai
tai aptarnavimas man ...
[/quote]
smagu girdeti, kad visoms ir einasi viskas gerai