Įkraunama...
Įkraunama...

***Suvalkijos nuotakos 2013m.***

QUOTE(niam_ @ 2013 11 11, 18:31)
oooo kaip fainai jau savo namukus turit wink.gif namą įsigijot? smile.gif

taip, po vestuvių ir ėmėmės žvalgytis ir gana greitai radom ko ieškojom ax.gif tik mes kai pirkom tai dar ten iš vidaus tik plytos buvo tai dabar įrenginėja, nes pirkom skaitosi su pilnu įrengimu smile.gif

ne namą, butuką 3 kambarių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2013 11 11, 18:39)
taip, po vestuvių ir ėmėmės žvalgytis ir gana greitai radom ko ieškojom ax.gif tik mes kai pirkom tai dar ten iš vidaus tik plytos buvo tai dabar įrenginėja, nes pirkom skaitosi su pilnu įrengimu smile.gif

ne namą, butuką 3 kambarių 4u.gif

mes irgi butuke 3 kambarių įsikūrėm smile.gif tai galima sakyt kaimynai esam biggrin.gif
jei nepaslaptis kiek mokėjot (gali ir į až parašyt, jei viešint nenori smile.gif ) mes kažkaip paieškas pradėję nuo Užliedžių iš čia ir nebeišėjom niekur, tik iš kokių 5 butų rinkomės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2013 11 11, 19:03)
mes irgi butuke 3 kambarių įsikūrėm smile.gif tai galima sakyt kaimynai esam biggrin.gif
jei nepaslaptis kiek mokėjot (gali ir į až parašyt, jei viešint nenori smile.gif ) mes kažkaip paieškas pradėję nuo Užliedžių iš čia ir nebeišėjom niekur, tik iš kokių 5 butų rinkomės smile.gif

prie pat tie Užliedžiai, mes ten irgi kelis butukus apžiūrėjom smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif , nuotaka buvau ir sioje temoje sedejau jau daugiau nei pries 5 metus, bet dar sugristu su klausimu, ne vestuviu, bet gal labai nesupyksit. Planuojam krikstynas ir neapsisprendziu del vietos, gal kuri sventet kavineje ar restorane ir galetumet ka rekomenduoti?gyvenam ne LT, todel kiek sudetinga viska organizuotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 11 21, 13:28)
Labas, merginos 4u.gif , nuotaka buvau ir sioje temoje sedejau jau daugiau nei pries 5 metus, bet dar sugristu su klausimu, ne vestuviu, bet gal labai nesupyksit. Planuojam krikstynas ir neapsisprendziu del vietos, gal kuri sventet kavineje ar restorane ir galetumet ka rekomenduoti?gyvenam ne LT, todel kiek sudetinga viska organizuotis blush2.gif

jau radom vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 11 25, 18:20)
jau radom vieta  biggrin.gif

ir kur gi išsirinkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 11 25, 16:22)
ir kur gi išsirinkot? smile.gif

persigalvojom ir nuomuosimes sodyba blush2.gif
Papildyta:
Gal seimininke kokia dar galit kuri rekomenduot? Lyg tais ta kur seniai per vestuves seimininkavo jau isvykus is LT verysad.gif
Atsakyti
Su naujais ir jau įsibėgėjusiais metais visas laimingas buvusias nuotakas wink.gif

Kaip gyvenat? smile.gif kaip auga mažyliai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2014 01 12, 00:08)
Su naujais ir jau įsibėgėjusiais metais visas laimingas buvusias nuotakas wink.gif

Kaip gyvenat? smile.gif kaip auga mažyliai? smile.gif

ir tave su naujais 4u.gif

Mūsų mazgys auga kaip ant mielių , dičkis vyrukas smile.gif kasdien vis kažką naujo išmoksta, juokiasi balsu , "kalba" , labai sėstis nori , žodžiu kaip aš sakau skuba gyvent biggrin.gif kaip jūs gyvenat? nesergat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2014 01 12, 22:34)
ir tave su naujais 4u.gif 

Mūsų mazgys auga kaip ant mielių , dičkis vyrukas smile.gif kasdien vis kažką naujo išmoksta, juokiasi balsu , "kalba" , labai sėstis nori , žodžiu kaip aš sakau skuba gyvent biggrin.gif kaip jūs gyvenat? nesergat? smile.gif

Ooo tai šaunuolis koks!! smile.gif dabar tikrai linksmai gyvenat kai juokiasi ir kalba biggrin.gif
Oj mes puikiai gyvenam įsirenginėjam butą ir jau link pabaigos tas veiksmas cool.gif o vyrukas tai jau tikras mandruolis - keturiom po kambarius laksto, man kantrybę tikrina užuolaidas tampydamas ir juokdamasis iš to biggrin.gif na neliūdna man su juo smile.gif o dėl sirgimo, tai netekę mum sirgti dar, jei sloga užeina tai ir ta kitą rytą jau dingusi būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2014 01 13, 11:27)
Ooo tai šaunuolis koks!! smile.gif dabar tikrai linksmai gyvenat kai juokiasi ir kalba biggrin.gif
Oj mes puikiai gyvenam įsirenginėjam butą ir jau link pabaigos tas veiksmas cool.gif o vyrukas tai jau tikras mandruolis - keturiom po kambarius laksto, man kantrybę tikrina užuolaidas tampydamas ir juokdamasis iš to biggrin.gif na neliūdna man su juo smile.gif o dėl sirgimo, tai netekę mum sirgti dar, jei sloga užeina tai ir ta kitą rytą jau dingusi būna  bigsmile.gif

Linksma su tais vaikais , o tavo jau išvis didelis tai smaguma smile.gif

kiek sveria ir koks ūgis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2014 01 13, 20:51)
Linksma su tais vaikais , o tavo jau išvis didelis tai smaguma smile.gif 

kiek sveria ir koks ūgis? smile.gif

Mes po savaitės, kai būsim 9 mėn, eisim tik pas gydytoją, bet jau kažkur 75-76 cm ir 10 kg tikrai sveria smile.gif koks tavo kleckas? smile.gif
Atsakyti