QUOTE(dianytis @ 2013 11 03, 13:14)
Ačiū, mergaitės, esam labai labai laimingi neįsivaizduoju kaip galėjau gyventi be jos gimdymas buvo kitoks nei tikėjausi. Dėl to, kad pas mane buvo mažai vaisiaus vandenų paguldė į klinikas. Ten patikrinus kaklelį, paaiškėjo, jog jis jau 3 cm atsidaręs, nors sąrėmių nejaučiau. Taigi nusprendėm nuleist vandenukus. Gimdykloj apie 9 val nuleido vandenis, o po 20 min pradėjau sąrėmiaut. Pradžioj viskas buvo pakenčiama, o vėliau pilvo skausmai taip įsivažiavo, kad buvo neįmanoma bent kiek jų apmalšint. Apie 1 val prireikė epidūro, nors labai nenorėjau aš jo. Skausmai šiek tiek apmalšo, protas sugrįžo į vietą ir 2 val jau turėjom 5 cm, o 3:30 jau 10 cm. Po valandos laikiau savo brangenybę ant krūtinės gyvenime nebuvau taip verkus Mano tamsiaplaukė mėlynakė varlytė gimė 3175 g ir 50 cm. Gavom 10 balų. Truputį plyšau, bet sėdėti iš kart galėjau.
Dabar vargstam su maitinimu, pradžioje nenorėjo žįsti iš krūties, nes speneliai plokšti buvo, vėliau iki kraujo nugraužė, šiaip taip užsigydžiau, traukiau pientraukiu, o dabar vėl mokinamės imti papuką. Kiekvieną dieną sekasi vis geriau tiesa, dar maniškei gelta buvo, tai teko po lempom pagulėti, bet dabar jau viskas tvarkoj
O kaip jūsų vyrukai auga?
Dabar vargstam su maitinimu, pradžioje nenorėjo žįsti iš krūties, nes speneliai plokšti buvo, vėliau iki kraujo nugraužė, šiaip taip užsigydžiau, traukiau pientraukiu, o dabar vėl mokinamės imti papuką. Kiekvieną dieną sekasi vis geriau tiesa, dar maniškei gelta buvo, tai teko po lempom pagulėti, bet dabar jau viskas tvarkoj
O kaip jūsų vyrukai auga?
svarbu viskas dabar gerai ir galit džiaugtis oj kokia mažytė kruopa jūsų dukrytė
mes tai augam kaip ant mielių - esam 71 cm ir 9,1 kg, turim jau 3 dantukus dar du pareina jau ropojimo poziciją įkirtę esam tik kad kol kas keliaujam atbulom sėdėt jau patys mokam ir nuo vakar pats atsisėda! jau ir žaidžia po kelias valandas vienas pats, juokiasi praktiškai iš visko yra superinis pozuotojas prieš objektyvą jauir daržovienes pradėjom valgyt
tiesa, apturėjom krikštynas, dalyvavom ir draugės krikštynose, tai vojėj kokie esam baliaunūs Germantas užmiega paskutinis per balius
ir dar va mes jau gyvenam savuose namuose!
p.s. panos pasidalinam naujausiom mažylių nuotraukom
p.s.s. aš jau įkėliau naujų foto
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 11 03, 18:22)
o aš iškenčiau 13 valandų gimdymą , su baisiais skausmais , bet apie epidūra nei minčių nebuvo
O mano vyrukas auga kaip ant mielių , žandai baisiniai pūpso , sveria virš 7kg tai jau ant rankų sunku panešiot Daug šypsosi , guguoja bet ir pazirst mėgėjas , kankina pilvuko diegliukai tai link nakties nelabai užmigdyt eina , rėkia.. O šiaip dievinu savo mažylį ir džiaugiuosi kiekviena motinystės akimirka dar nuovargio nejaučiu , naktim išsimiegam visi 3 lovoj
O mano vyrukas auga kaip ant mielių , žandai baisiniai pūpso , sveria virš 7kg tai jau ant rankų sunku panešiot Daug šypsosi , guguoja bet ir pazirst mėgėjas , kankina pilvuko diegliukai tai link nakties nelabai užmigdyt eina , rėkia.. O šiaip dievinu savo mažylį ir džiaugiuosi kiekviena motinystės akimirka dar nuovargio nejaučiu , naktim išsimiegam visi 3 lovoj
o gal diegliukai nuo kokio nors maisto, kurį suvalgai (jei dar pati maitini)..