Įkraunama...
Įkraunama...

***Suvalkijos nuotakos 2013m.***

Mamytės, o kur Marijampolėj perkat vaikučiams rūbelius? rolleyes.gif mes kurį laiką apsistoję pas vyro tėvus, tai jau mums kaip ir reiktų rūbų pasipirkti, bet kad nežinau kur doh.gif
Atsakyti
Šiaip Gulbėj yra ir centre, einant pro optiką ta gatve vaikiškų prekių parduotuvė, tai ten pigiausia kiek pastebėjus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 09 23, 11:06)
Šiaip Gulbėj yra ir centre, einant pro optiką ta gatve vaikiškų prekių parduotuvė, tai ten pigiausia kiek pastebėjus  4u.gif

ooo reiks apsilankyti thumbup.gif metas Germantą rudens sezonui paruošti, o jau ir taip į mane visi žiūri kaip į trenktą mamą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2013 09 23, 11:26)
Mamytės, o kur Marijampolėj perkat vaikučiams rūbelius?  rolleyes.gif  mes kurį laiką apsistoję pas vyro tėvus, tai jau mums kaip ir reiktų rūbų pasipirkti, bet kad nežinau kur doh.gif

yra jotvingyje parduotuvė iš anglijos rūbeliai už nedideles kainas bet ne ta kur tik įėjus ant kampo bet einant link kiniečių reikia nusukt į kairę pusę ir ten toliau už batų pardės ir taip pat iš anglijos yra ant kalno mokolų norfoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 23, 13:28)
yra jotvingyje parduotuvė iš anglijos rūbeliai už nedideles kainas bet ne ta kur tik įėjus ant kampo bet einant link kiniečių reikia nusukt į kairę pusę ir ten toliau už batų pardės ir taip pat iš anglijos yra ant kalno mokolų norfoj  4u.gif

liuks! smile.gif thumbup.gif varysim apsiprekint!
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2013 09 23, 15:18)
liuks! smile.gif  thumbup.gif  varysim apsiprekint!

kur dianytis nurodė gulbėj tai ten riki2 kosminės kainos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 09 23, 11:06)

Didžiausi sveikinimai tapus MAMA! soske.gif mirksiukas.gif
kaip gyvenat? kaip sekėsi gimdymas? smile.gif
Atsakyti
ir aš prisidedu prie sveikinimų dianyti tapus mama 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, esam labai labai laimingi wub.gif neįsivaizduoju kaip galėjau gyventi be jos wub.gif gimdymas buvo kitoks nei tikėjausi. Dėl to, kad pas mane buvo mažai vaisiaus vandenų paguldė į klinikas. Ten patikrinus kaklelį, paaiškėjo, jog jis jau 3 cm atsidaręs, nors sąrėmių nejaučiau. Taigi nusprendėm nuleist vandenukus. Gimdykloj apie 9 val nuleido vandenis, o po 20 min pradėjau sąrėmiaut. Pradžioj viskas buvo pakenčiama, o vėliau pilvo skausmai taip įsivažiavo, kad buvo neįmanoma bent kiek jų apmalšint. Apie 1 val prireikė epidūro, nors labai nenorėjau aš jo. Skausmai šiek tiek apmalšo, protas sugrįžo į vietą ir 2 val jau turėjom 5 cm, o 3:30 jau 10 cm. Po valandos laikiau savo brangenybę ant krūtinės wub.gif gyvenime nebuvau taip verkus wub.gif Mano tamsiaplaukė mėlynakė varlytė gimė 3175 g ir 50 cm. Gavom 10 balų. Truputį plyšau, bet sėdėti iš kart galėjau.
Dabar vargstam su maitinimu, pradžioje nenorėjo žįsti iš krūties, nes speneliai plokšti buvo, vėliau iki kraujo nugraužė, šiaip taip užsigydžiau, traukiau pientraukiu, o dabar vėl mokinamės imti papuką. Kiekvieną dieną sekasi vis geriau smile.gif tiesa, dar maniškei gelta buvo, tai teko po lempom pagulėti, bet dabar jau viskas tvarkoj smile.gif

O kaip jūsų vyrukai auga? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianytis: 03 lapkričio 2013 - 13:16
QUOTE(dianytis @ 2013 11 03, 13:14)

dianytis, nuoširdžiausi sveikinimai laikant savo mergytę ant rankų wub.gif wub.gif wub.gif o ir vardukas koks gražus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2013 11 03, 16:45)
dianytis, nuoširdžiausi sveikinimai laikant savo mergytę ant rankų wub.gif  wub.gif  wub.gif o ir vardukas koks gražus blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 11 03, 14:14)

O kaip jūsų vyrukai auga?  bigsmile.gif

o aš iškenčiau 13 valandų gimdymą , su baisiais skausmais , bet apie epidūra nei minčių nebuvo rolleyes.gif

O mano vyrukas auga kaip ant mielių , žandai baisiniai pūpso , sveria virš 7kg tai jau ant rankų sunku panešiot biggrin.gif Daug šypsosi , guguoja bet ir pazirst mėgėjas , kankina pilvuko diegliukai tai link nakties nelabai užmigdyt eina , rėkia.. O šiaip dievinu savo mažylį ir džiaugiuosi kiekviena motinystės akimirka wub.gif dar nuovargio nejaučiu , naktim išsimiegam visi 3 lovoj rolleyes.gif
Atsakyti