Ačiū, mergaitės, esam labai labai laimingi

neįsivaizduoju kaip galėjau gyventi be jos

gimdymas buvo kitoks nei tikėjausi. Dėl to, kad pas mane buvo mažai vaisiaus vandenų paguldė į klinikas. Ten patikrinus kaklelį, paaiškėjo, jog jis jau 3 cm atsidaręs, nors sąrėmių nejaučiau. Taigi nusprendėm nuleist vandenukus. Gimdykloj apie 9 val nuleido vandenis, o po 20 min pradėjau sąrėmiaut. Pradžioj viskas buvo pakenčiama, o vėliau pilvo skausmai taip įsivažiavo, kad buvo neįmanoma bent kiek jų apmalšint. Apie 1 val prireikė epidūro, nors labai nenorėjau aš jo. Skausmai šiek tiek apmalšo, protas sugrįžo į vietą ir 2 val jau turėjom 5 cm, o 3:30 jau 10 cm. Po valandos laikiau savo brangenybę ant krūtinės

gyvenime nebuvau taip verkus

Mano tamsiaplaukė mėlynakė varlytė gimė 3175 g ir 50 cm. Gavom 10 balų. Truputį plyšau, bet sėdėti iš kart galėjau.
Dabar vargstam su maitinimu, pradžioje nenorėjo žįsti iš krūties, nes speneliai plokšti buvo, vėliau iki kraujo nugraužė, šiaip taip užsigydžiau, traukiau pientraukiu, o dabar vėl mokinamės imti papuką. Kiekvieną dieną sekasi vis geriau

tiesa, dar maniškei gelta buvo, tai teko po lempom pagulėti, bet dabar jau viskas tvarkoj

O kaip jūsų vyrukai auga?