Šiaip Gulbėj yra ir centre, einant pro optiką ta gatve vaikiškų prekių parduotuvė, tai ten pigiausia kiek pastebėjus
QUOTE(dianytis @ 2013 09 23, 11:06)
Šiaip Gulbėj yra ir centre, einant pro optiką ta gatve vaikiškų prekių parduotuvė, tai ten pigiausia kiek pastebėjus
ooo reiks apsilankyti metas Germantą rudens sezonui paruošti, o jau ir taip į mane visi žiūri kaip į trenktą mamą
QUOTE(niam_ @ 2013 09 23, 11:26)
Mamytės, o kur Marijampolėj perkat vaikučiams rūbelius? mes kurį laiką apsistoję pas vyro tėvus, tai jau mums kaip ir reiktų rūbų pasipirkti, bet kad nežinau kur
yra jotvingyje parduotuvė iš anglijos rūbeliai už nedideles kainas bet ne ta kur tik įėjus ant kampo bet einant link kiniečių reikia nusukt į kairę pusę ir ten toliau už batų pardės ir taip pat iš anglijos yra ant kalno mokolų norfoj
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 23, 13:28)
yra jotvingyje parduotuvė iš anglijos rūbeliai už nedideles kainas bet ne ta kur tik įėjus ant kampo bet einant link kiniečių reikia nusukt į kairę pusę ir ten toliau už batų pardės ir taip pat iš anglijos yra ant kalno mokolų norfoj
liuks! varysim apsiprekint!
QUOTE(niam_ @ 2013 09 23, 15:18)
liuks! varysim apsiprekint!
kur dianytis nurodė gulbėj tai ten riki2 kosminės kainos
QUOTE(dianytis @ 2013 09 23, 11:06)
Didžiausi sveikinimai tapus MAMA!
kaip gyvenat? kaip sekėsi gimdymas?
ir aš prisidedu prie sveikinimų dianyti tapus mama
Ačiū, mergaitės, esam labai labai laimingi neįsivaizduoju kaip galėjau gyventi be jos gimdymas buvo kitoks nei tikėjausi. Dėl to, kad pas mane buvo mažai vaisiaus vandenų paguldė į klinikas. Ten patikrinus kaklelį, paaiškėjo, jog jis jau 3 cm atsidaręs, nors sąrėmių nejaučiau. Taigi nusprendėm nuleist vandenukus. Gimdykloj apie 9 val nuleido vandenis, o po 20 min pradėjau sąrėmiaut. Pradžioj viskas buvo pakenčiama, o vėliau pilvo skausmai taip įsivažiavo, kad buvo neįmanoma bent kiek jų apmalšint. Apie 1 val prireikė epidūro, nors labai nenorėjau aš jo. Skausmai šiek tiek apmalšo, protas sugrįžo į vietą ir 2 val jau turėjom 5 cm, o 3:30 jau 10 cm. Po valandos laikiau savo brangenybę ant krūtinės gyvenime nebuvau taip verkus Mano tamsiaplaukė mėlynakė varlytė gimė 3175 g ir 50 cm. Gavom 10 balų. Truputį plyšau, bet sėdėti iš kart galėjau.
Dabar vargstam su maitinimu, pradžioje nenorėjo žįsti iš krūties, nes speneliai plokšti buvo, vėliau iki kraujo nugraužė, šiaip taip užsigydžiau, traukiau pientraukiu, o dabar vėl mokinamės imti papuką. Kiekvieną dieną sekasi vis geriau tiesa, dar maniškei gelta buvo, tai teko po lempom pagulėti, bet dabar jau viskas tvarkoj
O kaip jūsų vyrukai auga?
Dabar vargstam su maitinimu, pradžioje nenorėjo žįsti iš krūties, nes speneliai plokšti buvo, vėliau iki kraujo nugraužė, šiaip taip užsigydžiau, traukiau pientraukiu, o dabar vėl mokinamės imti papuką. Kiekvieną dieną sekasi vis geriau tiesa, dar maniškei gelta buvo, tai teko po lempom pagulėti, bet dabar jau viskas tvarkoj
O kaip jūsų vyrukai auga?
QUOTE(dianytis @ 2013 11 03, 13:14)
dianytis, nuoširdžiausi sveikinimai laikant savo mergytę ant rankų o ir vardukas koks gražus
QUOTE(Ronera @ 2013 11 03, 16:45)
dianytis, nuoširdžiausi sveikinimai laikant savo mergytę ant rankų o ir vardukas koks gražus
Ačiū
QUOTE(dianytis @ 2013 11 03, 14:14)
o aš iškenčiau 13 valandų gimdymą , su baisiais skausmais , bet apie epidūra nei minčių nebuvo
O mano vyrukas auga kaip ant mielių , žandai baisiniai pūpso , sveria virš 7kg tai jau ant rankų sunku panešiot Daug šypsosi , guguoja bet ir pazirst mėgėjas , kankina pilvuko diegliukai tai link nakties nelabai užmigdyt eina , rėkia.. O šiaip dievinu savo mažylį ir džiaugiuosi kiekviena motinystės akimirka dar nuovargio nejaučiu , naktim išsimiegam visi 3 lovoj