QUOTE(dianytis @ 2013 09 17, 19:26)
Nu jau tikrai daug pasikeitimų
))) šaunuolis, linksmina tėvelius
Aš ramiai laukiu, pūškuoju kaip ežiukas ir tiek, savijauta pakankamai gera
mezgu dabar drabužėlius kaip užkurta
jau viską susipirkom, susidėliojom, lagaminai irgi sukrauti, taip, kad nebaisu jei ir anksčiau lėlytė pasiprašys lauk
kaip šaunu, kad viskas sutvarkyta ir beliko sulaukti savo gražuolės
pavyzdinga nėštukė esi, aš pamenu mantos į gimdymo namus nesidėjau iki paskutinių dienų
vardą išrinkot?
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 17, 19:43)
mama būti tiesiog tobulas jausmas
džiaugiuosi kiekviena akimirka
o gimdymas mano košmariškas buvo, nuvariau nubėgus vandenims , o veiklos , jokios tai ir skatino ir kaklelį tampė , vonią prileido , vyras su dušu ratus aplink pilvuką suko , sąrėmiavau žiauriai , skausmas buvo nežmoniškas , pagimdžiau po 12 valandų kančių ir stumt sunkiai sekėsi , sąrėmiai jau dinginėjo.. Vyras buvo nuo pirmos sekundės iki paskutinės.. ėmėm ir šeimyninę palatą gyvenom visi trys.. be jo būčiau pražuvus..
o maniškiui buvo pirmas kartas tai patiko jam , pasidėjau ant tokio žaislo krokodilo toks grynai kaip maitinimo pagalvė
eina sau! kiek kančių.. neįsivaizduoju aš kas yra skausmingas gimdymas.. bet svarbu viskas gerai ir abu su vaikučiu sveiki ir laimingi
tas kančias man atrodo iš kart užgožė vaikiukas padėtas ant krūtinės
oj tai labai gerai, kad patiko galėsit įvairiom pozom valgyt
aš mėnesį beveik bandžiau jį pripratint valgyt ne tik gulint, bet kantrybė nelaikė jo pasipriešinimams
dabar kartais tenka visaip pasukt galvą kaip jam krūtį įduot, nes užsispiria ir nori gulėdamas ant nugaros arba ant pilvo valgyt, o ne ant šono