O ten pas tave ne kaspinas is plauku padarytas ?
QUOTE(dianytis @ 2013 08 07, 21:05)
Žinoma, viskas savu laiku, o ir dar jaunučiai abu esat, spėsit bet linkiu, kad kai tik panorėsit, iškart tas angelėlis pas jus atsirastų
na aš tai dar tikrai palyginti pačiam jaunystės žydėjime, o MV 4 metais už mane vyresnis
ačiū jau darbe dar tik 4 dienos kaip po atostogų atėjus o jau iš kokių 4 žmonių išgirdau "gal laukiesi?"
QUOTE(arual222 @ 2013 08 07, 21:37)
O ten pas tave ne kaspinas is plauku padarytas ?
net nežinau kaip ten pavadint, neįsidėmėjau labai bet šiaip ten kuodas žemai susuktas, o iki jo plaukai iš sruogelių bangelėm suvesti
Sidabrinee sveikinimai sulaukus sunelio Kaip jauciates ?
QUOTE(arual222 @ 2013 09 15, 16:46)
Sidabrinee sveikinimai sulaukus sunelio Kaip jauciates ?
ačiū mes puikiai , augam , valgom , miegam ir kakojam o šiaip mažiukas labai geras vaikas
Prisidedu prie sveikinimų!!!! Aukit didučiai ir stipručiai!!!! Jaučiu devintam danguj su vyru esat pavydžiu nerealiai, kad jau turtelį savo galit ant rankų paimt
O kaip tu jautiesi? atsigauni pamažu?
QUOTE(dianytis @ 2013 09 15, 17:50)
Prisidedu prie sveikinimų!!!! Aukit didučiai ir stipručiai!!!! Jaučiu devintam danguj su vyru esat pavydžiu nerealiai, kad jau turtelį savo galit ant rankų paimt
ačiū aha su vyru esam beprotiškai laimingi turėdami sveiką , gražų , stiprų sūnutį
aš pati puikiai jaučiuosi , nieko neskauda nors kirpo mane ir siuvo , dvi savaites sėdėt negaliu , liko dar savaitė , va šitas tai žudo kai neskauda užsimirštu ir jau vos neatsisėdu.. bet būtų blogai nes vėl pliščiau per siūles
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 15, 17:53)
ačiū aha su vyru esam beprotiškai laimingi turėdami sveiką , gražų , stiprų sūnutį
aš pati puikiai jaučiuosi , nieko neskauda nors kirpo mane ir siuvo , dvi savaites sėdėt negaliu , liko dar savaitė , va šitas tai žudo kai neskauda užsimirštu ir jau vos neatsisėdu.. bet būtų blogai nes vėl pliščiau per siūles
ojei tai nesmagu na bet niekis, ta savaitėlė greit pralėks ir vėl jausiesi puikiai gal labai didelis vaikutis gimė?
QUOTE(dianytis @ 2013 09 15, 20:01)
ojei tai nesmagu na bet niekis, ta savaitėlė greit pralėks ir vėl jausiesi puikiai gal labai didelis vaikutis gimė?
aha didelis 54cm ir 4,360kg einu bandyt įmest į mūsų albumą foto
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 15, 19:11)
Jetau , koks grazutis, mielas !!!
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 15, 20:11)
Oho, didelis koks Labai gražus sūnelis, jau tėveliai nosis gerokai gali riest kokia odelė tamsi ir plaukučiai ilgai labai Fainuolis
QUOTE(arual222 @ 2013 09 15, 22:03)
Jetau , koks grazutis, mielas !!!
QUOTE(dianytis @ 2013 09 15, 22:22)
Oho, didelis koks Labai gražus sūnelis, jau tėveliai nosis gerokai gali riest kokia odelė tamsi ir plaukučiai ilgai labai Fainuolis
ačiū mergytės už pagyras mano ilgaplaukiui gražuoliui
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 16, 09:07)
ačiū mergytės už pagyras mano ilgaplaukiui gražuoliui
Sveikinam ir mes jūsų šeimyną su pagausėjimu!! :* labai gražus berniukas!! Aukit gražūs, dideli, sveiki ir stiprūs
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 09 15, 16:53)
Dėl atsisėdimo jei neskauda gali bandyt ant minkšto paviršiaus sėst tikrai neplyši dvi savaites sako nesėst tam kad per tiek laiko dažniausiai siūlės suyra, bet būna kitom ir anksčiau aš savaitei nepraėjus jau pilnai sėdėjau man mano gydytoja sakė jei diskomforto nejaučiu atsisėdus vadinasi sėdėt jau galima, jei nors koks nemalonus kad ir mažytis skausmas ar ale kutenimas tai dar luktelt