Jetau, niam, net susigraudinau pagalvojus kaip jum visiem trim dabar gera kartu
ech, tie hormonai...

QUOTE(dianytis @ 2013 04 20, 12:10)
Jetau, niam, net susigraudinau pagalvojus kaip jum visiem trim dabar gera kartu
ech, tie hormonai...

man ir perskaičius taip gera pasidarė

QUOTE(niam_ @ 2013 04 20, 10:22)
nuoširdžiausi sveikinimai, džiaugiuosi už jūsų šeimą

Ačiū visoms už sveikinimus
Jūs neįsivaizduojat kaip aš nuostabiai jaučiuosi, nors sėdėt ir uždrausta dvi savaites (kirpo mane, tai dabar jaučiuos tarsi su kamuoliu tarp kojų, nes kojas vos atkeliu eidama
)
Žinokit nesitikėjau, kad gimdysiu.. nes viskas įvyko žaibiškai! Trumpai galiu papasakot kaip viskas įvyko
tai va.. naktis 0.35 val sumaudė pilvo apačią, tada užsimaniau į wc - nueit nespėju kaip suvokiu jog šlapi apatiniai, bet kad bėga vandenys nė į galvą nešovė
nu ką galvoju jau visai su manim blogai imsiu lovoj šlapintis
grįžtu į lovą ir ką jūs galvojat - akurat vėl šlapia
žadinu vyrą ir sakau mes gimdom! Tai žaibo greičiu jis jau apsirengęs ir su taše rankose, o aš tokia rami ruošiuos į ligoninę
su šypsena veide ir juokais 1.47 atsiduriu jau gimdykloj pasipuošusi ligoninės rūbais.. patikrino gydytoja ir sako kad čia taip viskas akimirksniu pas mane vyksta apmokom vyrą ir antrą gimdymą jis priims namie
na tada kenčiau sąrėmius iki 5-5.30 val kai jau prasidėjo noras stumti, skatino gimdymą, nes gimdos kaklelis neatsidarinėjo taip greit bet tie vaistai slopino man sąrėmius.. bet dviejų sulaukiau ir per juos gimė sūnutis
buvo toks geras jausmas, kai taip bloškė per pilvą banga ir toks palengvėjimas viduj.. tada ašaros ir vyro bučiniai.. tą akimirką jau nieko neatsiminiau kaip skaudėjo.. vyrukas dičkis 56 cm, 3884 g
dabar daug valgom, miegam ir dar daugiau kakojam
ryt išrašys namo..
Na žiūriu gavosi ne taip ir trumpai

Jūs neįsivaizduojat kaip aš nuostabiai jaučiuosi, nors sėdėt ir uždrausta dvi savaites (kirpo mane, tai dabar jaučiuos tarsi su kamuoliu tarp kojų, nes kojas vos atkeliu eidama

Žinokit nesitikėjau, kad gimdysiu.. nes viskas įvyko žaibiškai! Trumpai galiu papasakot kaip viskas įvyko

uoj kaip smagu
gerai ir greitai
bet vyras koks šaunuolis, kaip supratau visą gimdymą atlaikė
turbūt dėl to, kad rami pakankamai buvai, nusiteikus tinkamai tai ir greit pagimdei
liuks, dar kartą sveikinimai ir jau kai būsit nusiteikę pozuot, pasirodykit
Beje koks vardas jūsų sūnelio?

QUOTE(dianytis @ 2013 04 22, 13:03)
uoj kaip smagu
gerai ir greitai
bet vyras koks šaunuolis, kaip supratau visą gimdymą atlaikė
turbūt dėl to, kad rami pakankamai buvai, nusiteikus tinkamai tai ir greit pagimdei
liuks, dar kartą sveikinimai ir jau kai būsit nusiteikę pozuot, pasirodykit
Beje koks vardas jūsų sūnelio?

Vyras tai taip buvo visą laiką šalia ir iki pat galo

Pavadinom Germantu

O dėl pozavimo, tai sūnutis pozuoja jau nuo pirmų gyvenimo valandų

QUOTE(niam_ @ 2013 04 22, 15:16)
gal dėl to labai jau padeda man ir tiesą pasakius, kai būna su mumis palatoj, tai aš vaiką pamatau tik maitindama
o jis nepaleidžia iš rankų arba pasiguldo į lovytę taip kad tik jis matytų
net sauskelnes keičia ir užpakalį plauna!! Ko anksčiau sakė nedarys 
Pavadinom Germantu
pabandysiu įkelti į albumėlį kokį kadrą, jei pavyks iš telefono 

Pavadinom Germantu

Jetus koks gražuolis

Įdomu kaip maniškis elgsis, nes labai bijo ant rankų paimt, sako kaip ten reiks laikyt - nieko nemoku

QUOTE(niam_ @ 2013 04 22, 14:16)
gal dėl to labai jau padeda man ir tiesą pasakius, kai būna su mumis palatoj, tai aš vaiką pamatau tik maitindama
o jis nepaleidžia iš rankų arba pasiguldo į lovytę taip kad tik jis matytų
net sauskelnes keičia ir užpakalį plauna!! Ko anksčiau sakė nedarys 
Pavadinom Germantu
pabandysiu įkelti į albumėlį kokį kadrą, jei pavyks iš telefono 

Pavadinom Germantu

Sveikinu dar karteli

QUOTE(dianytis @ 2013 04 22, 14:32)
Jetus koks gražuolis
o jau lūpos kokios storos
nu bet vyras tai tikras šaunuolis, leidžia mamytei pailsėt
dar kai pradės visi lankyt namie tai iš viso vaikučio teks paprašyt, kad duotų tau
Įdomu kaip maniškis elgsis, nes labai bijo ant rankų paimt, sako kaip ten reiks laikyt - nieko nemoku

Ačiū ačiū

Manasis irgi bijijo kol nepaėmė

Kai gims tavo vyras bus super tėtis, nes savas vaikas yra savas

Papildyta:
QUOTE(arual222 @ 2013 04 22, 15:27)
Sveikinu dar karteli
Labai dziaugiuosi uz jusu seimyna ! Sunus tikras grazuolis,fainuolis 

Lenkiam žemai galvas už komplimentus ir sveikinimus

niam, nu kaip smagu skaityti tokį gražų pasakojimą apie taip lengvai ir šiltai sutiktą kūdikį
dar kartelį sveikinu, esat labai gražūs, tad dabar belieka palinkėti jog augtumėt sveiki ir laimingi

QUOTE(niam_ @ 2013 04 20, 10:22)
didziausi sveikinimai sulaukus seimos pagausejimo

Papildyta:
QUOTE(niam_ @ 2013 04 22, 13:21)
Ačiū visoms už sveikinimus
)
tai va.. naktis 0.35 val sumaudė pilvo apačią, tada užsimaniau į wc - nueit nespėju kaip suvokiu jog šlapi apatiniai, bet kad bėga vandenys nė į galvą nešovė
nu ką galvoju jau visai su manim blogai imsiu lovoj šlapintis
grįžtu į lovą ir ką jūs galvojat - akurat vėl šlapia
žadinu vyrą ir sakau mes gimdom! Tai žaibo greičiu jis jau apsirengęs ir su taše rankose, o aš tokia rami ruošiuos į ligoninę
su šypsena veide ir juokais 1.47 atsiduriu jau gimdykloj pasipuošusi ligoninės rūbais.. patikrino gydytoja ir sako kad čia taip viskas akimirksniu pas mane vyksta apmokom vyrą ir antrą gimdymą jis priims namie
na tada kenčiau sąrėmius iki 5-5.30 val kai jau prasidėjo noras stumti, skatino gimdymą, nes gimdos kaklelis neatsidarinėjo taip greit bet tie vaistai slopino man sąrėmius.. bet dviejų sulaukiau ir per juos gimė sūnutis
buvo toks geras jausmas, kai taip bloškė per pilvą banga ir toks palengvėjimas viduj.. tada ašaros ir vyro bučiniai.. tą akimirką jau nieko neatsiminiau kaip skaudėjo.. vyrukas dičkis 56 cm, 3884 g
dabar daug valgom, miegam ir dar daugiau kakojam
ryt išrašys namo..

kaip smagu skaityti, kai viskas praejo taip greitai ir sklandziai

QUOTE(dianytis @ 2013 04 22, 15:32)

o aš savo vyro klausiau ar imsi tiką gimusį vaiką į rankas tai jis sako aišku kad imsiu , o ko neimt?

niam jetus kaip gera skaityti tokius išgyvenimus

O mes irgi šiandien buvom TA tai viskas puikiai , augam gerai nėra prie ko prikibt