Įkraunama...
Įkraunama...

***Suvalkijos nuotakos 2013m.***

Jetau, niam, net susigraudinau pagalvojus kaip jum visiem trim dabar gera kartu bigsmile.gif ech, tie hormonai...
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 04 20, 12:10)
Jetau, niam, net susigraudinau pagalvojus kaip jum visiem trim dabar gera kartu  bigsmile.gif  ech, tie hormonai...

man ir perskaičius taip gera pasidarė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2013 04 20, 10:22)
6.15 gimė sūnelis, 56 cm ir 3880 g smile.gif

nuoširdžiausi sveikinimai, džiaugiuosi už jūsų šeimą 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif 4u.gif
Jūs neįsivaizduojat kaip aš nuostabiai jaučiuosi, nors sėdėt ir uždrausta dvi savaites (kirpo mane, tai dabar jaučiuos tarsi su kamuoliu tarp kojų, nes kojas vos atkeliu eidama lotuliukas.gif )

Žinokit nesitikėjau, kad gimdysiu.. nes viskas įvyko žaibiškai! Trumpai galiu papasakot kaip viskas įvyko smile.gif tai va.. naktis 0.35 val sumaudė pilvo apačią, tada užsimaniau į wc - nueit nespėju kaip suvokiu jog šlapi apatiniai, bet kad bėga vandenys nė į galvą nešovė blush2.gif lotuliukas.gif nu ką galvoju jau visai su manim blogai imsiu lovoj šlapintis doh.gif grįžtu į lovą ir ką jūs galvojat - akurat vėl šlapia blink.gif žadinu vyrą ir sakau mes gimdom! Tai žaibo greičiu jis jau apsirengęs ir su taše rankose, o aš tokia rami ruošiuos į ligoninę smile.gif su šypsena veide ir juokais 1.47 atsiduriu jau gimdykloj pasipuošusi ligoninės rūbais.. patikrino gydytoja ir sako kad čia taip viskas akimirksniu pas mane vyksta apmokom vyrą ir antrą gimdymą jis priims namie biggrin.gif na tada kenčiau sąrėmius iki 5-5.30 val kai jau prasidėjo noras stumti, skatino gimdymą, nes gimdos kaklelis neatsidarinėjo taip greit bet tie vaistai slopino man sąrėmius.. bet dviejų sulaukiau ir per juos gimė sūnutis smile.gif buvo toks geras jausmas, kai taip bloškė per pilvą banga ir toks palengvėjimas viduj.. tada ašaros ir vyro bučiniai.. tą akimirką jau nieko neatsiminiau kaip skaudėjo.. vyrukas dičkis 56 cm, 3884 g smile.gif dabar daug valgom, miegam ir dar daugiau kakojam lotuliukas.gif ryt išrašys namo..
Na žiūriu gavosi ne taip ir trumpai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niam_: 22 balandžio 2013 - 12:23
uoj kaip smagu smile.gif gerai ir greitai biggrin.gif bet vyras koks šaunuolis, kaip supratau visą gimdymą atlaikė thumbup.gif turbūt dėl to, kad rami pakankamai buvai, nusiteikus tinkamai tai ir greit pagimdei thumbup.gif liuks, dar kartą sveikinimai ir jau kai būsit nusiteikę pozuot, pasirodykit 4u.gif Beje koks vardas jūsų sūnelio?
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 04 22, 13:03)
uoj kaip smagu smile.gif gerai ir greitai  biggrin.gif  bet vyras koks šaunuolis, kaip supratau visą gimdymą atlaikė  thumbup.gif  turbūt dėl to, kad rami pakankamai buvai, nusiteikus tinkamai tai ir greit pagimdei  thumbup.gif  liuks, dar kartą sveikinimai ir jau kai būsit nusiteikę pozuot, pasirodykit  4u.gif Beje koks vardas jūsų sūnelio?

Vyras tai taip buvo visą laiką šalia ir iki pat galo smile.gif gal dėl to labai jau padeda man ir tiesą pasakius, kai būna su mumis palatoj, tai aš vaiką pamatau tik maitindama smile.gif o jis nepaleidžia iš rankų arba pasiguldo į lovytę taip kad tik jis matytų lotuliukas.gif net sauskelnes keičia ir užpakalį plauna!! Ko anksčiau sakė nedarys biggrin.gif
Pavadinom Germantu smile.gif
O dėl pozavimo, tai sūnutis pozuoja jau nuo pirmų gyvenimo valandų smile.gif pabandysiu įkelti į albumėlį kokį kadrą, jei pavyks iš telefono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2013 04 22, 15:16)
Vyras tai taip buvo visą laiką šalia ir iki pat galo smile.gif gal dėl to labai jau padeda man ir tiesą pasakius, kai būna su mumis palatoj, tai aš vaiką pamatau tik maitindama smile.gif o jis nepaleidžia iš rankų arba pasiguldo į lovytę taip kad tik jis matytų lotuliukas.gif net sauskelnes keičia ir užpakalį plauna!! Ko anksčiau sakė nedarys biggrin.gif
O dėl pozavimo, tai sūnutis pozuoja jau nuo pirmų gyvenimo valandų smile.gif pabandysiu įkelti į albumėlį kokį kadrą, jei pavyks iš telefono smile.gif

Jetus koks gražuolis wub.gif o jau lūpos kokios storos bigsmile.gif nu bet vyras tai tikras šaunuolis, leidžia mamytei pailsėt smile.gif dar kai pradės visi lankyt namie tai iš viso vaikučio teks paprašyt, kad duotų tau lotuliukas.gif
Įdomu kaip maniškis elgsis, nes labai bijo ant rankų paimt, sako kaip ten reiks laikyt - nieko nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2013 04 22, 14:16)

Sveikinu dar karteli 4u.gif Labai dziaugiuosi uz jusu seimyna ! Sunus tikras grazuolis,fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2013 04 22, 14:32)
Jetus koks gražuolis  wub.gif  o jau lūpos kokios storos  bigsmile.gif  nu bet vyras tai tikras šaunuolis, leidžia mamytei pailsėt smile.gif dar kai pradės visi lankyt namie tai iš viso vaikučio teks paprašyt, kad duotų tau  lotuliukas.gif
Įdomu kaip maniškis elgsis, nes labai bijo ant rankų paimt, sako kaip ten reiks laikyt - nieko nemoku  doh.gif

blink.gif

Ačiū ačiū smile.gif storalūpis tai tikrai smile.gif lygiai tokios pat kaip tėtuko kūdikystėj thumbup.gif
Manasis irgi bijijo kol nepaėmė biggrin.gif dabar dar drąsiau nei aš paima smile.gif
Kai gims tavo vyras bus super tėtis, nes savas vaikas yra savas smile.gif ir jį norisi paimti labai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arual222 @ 2013 04 22, 15:27)
Sveikinu dar karteli  4u.gif  Labai dziaugiuosi uz jusu seimyna ! Sunus tikras grazuolis,fainuolis  thumbup.gif

Lenkiam žemai galvas už komplimentus ir sveikinimus lotuliukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
niam, nu kaip smagu skaityti tokį gražų pasakojimą apie taip lengvai ir šiltai sutiktą kūdikį wub.gif dar kartelį sveikinu, esat labai gražūs, tad dabar belieka palinkėti jog augtumėt sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niam_ @ 2013 04 20, 10:22)
6.15 gimė sūnelis, 56 cm ir 3880 g smile.gif

didziausi sveikinimai sulaukus seimos pagausejimo thumbup.gif clap.gif 2.gif
Papildyta:
QUOTE(niam_ @ 2013 04 22, 13:21)
Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif  4u.gif
Jūs neįsivaizduojat kaip aš nuostabiai jaučiuosi, nors sėdėt ir uždrausta dvi savaites (kirpo mane, tai dabar jaučiuos tarsi su kamuoliu tarp kojų, nes kojas vos atkeliu eidama  lotuliukas.gif )

Žinokit nesitikėjau, kad gimdysiu.. nes viskas įvyko žaibiškai! Trumpai galiu papasakot kaip viskas įvyko smile.gif tai va.. naktis 0.35 val sumaudė pilvo apačią, tada užsimaniau į wc - nueit nespėju kaip suvokiu jog šlapi apatiniai, bet kad bėga vandenys nė į galvą nešovė blush2.gif  lotuliukas.gif  nu ką galvoju jau visai su manim blogai imsiu lovoj šlapintis doh.gif  grįžtu į lovą ir ką jūs galvojat - akurat vėl šlapia  blink.gif  žadinu vyrą ir sakau mes gimdom! Tai žaibo greičiu jis jau apsirengęs ir su taše rankose, o aš tokia rami ruošiuos į ligoninę smile.gif su šypsena veide ir juokais 1.47 atsiduriu jau gimdykloj pasipuošusi ligoninės rūbais.. patikrino gydytoja ir sako kad čia taip viskas akimirksniu pas mane vyksta apmokom vyrą ir antrą gimdymą jis priims namie biggrin.gif na tada kenčiau sąrėmius iki 5-5.30 val kai jau prasidėjo noras stumti, skatino gimdymą, nes gimdos kaklelis neatsidarinėjo taip greit bet tie vaistai slopino man sąrėmius.. bet dviejų sulaukiau ir per juos gimė sūnutis smile.gif buvo toks geras jausmas, kai taip bloškė per pilvą banga ir toks palengvėjimas viduj.. tada ašaros ir vyro bučiniai.. tą akimirką jau nieko neatsiminiau kaip skaudėjo.. vyrukas dičkis 56 cm, 3884 g smile.gif dabar daug valgom, miegam ir dar daugiau kakojam  lotuliukas.gif  ryt išrašys namo..
Na žiūriu gavosi ne taip ir trumpai blush2.gif

kaip smagu skaityti, kai viskas praejo taip greitai ir sklandziai ax.gif
soske.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akela1: 22 balandžio 2013 - 21:05
QUOTE(dianytis @ 2013 04 22, 15:32)

Įdomu kaip maniškis elgsis, nes labai bijo ant rankų paimt, sako kaip ten reiks laikyt - nieko nemoku  doh.gif

o aš savo vyro klausiau ar imsi tiką gimusį vaiką į rankas tai jis sako aišku kad imsiu , o ko neimt? thumbup.gif

niam jetus kaip gera skaityti tokius išgyvenimus wub.gif wub.gif o sūnelis labai gražutis wub.gif man jau panašus i tavo vyrą biggrin.gif

O mes irgi šiandien buvom TA tai viskas puikiai , augam gerai nėra prie ko prikibt wub.gif thumbup.gif
Atsakyti