QUOTE(dianytis @ 2013 07 09, 08:44)
Kaip tu gyvuoji? Dar daug darbelių liko pasidaryt? Kokios emocijos, juk jau nebedaug beliko laukt
oi aš sunkiai, darbe paskutiniu metu turiu daug problemų tai tom vestuvėm jau net nelabai yra ūpas ruoštis
bet šiaip judam po truputį į priekį
liko dar daug smulkmenų visokių, nemažai smulkmenų ir susipirkt, ir su Royaliu, fotografais, bažnyčia ir t.t. visas detales aptart, kitą savaitgalį eisim pas mano tetą šokt pradėt mokintis
mano teta šokių mokytoja tai sakė nepergyvent, spės MB išmokint, dar ne tokius išmokina
o šiaip jau pagrindą kaip ir turim viską, gėlės užsakytos, tik pasiderint galutinį žodį reikia, batelius praeitą savaitgalį nusipirkau, suknelės šį savaitgalį jau antram primatavimui važiuosiu, su muzikantais kaip tik šiandien viską suderinom galutinai
o šiaip tai jau pavargom nuo visko, laukiam to pirmadienio kai po vestuvių sėsim tik dviese į mašiniuką ir trauksim į pajūrį, nes jau viskas nusibodo ir norim ramiai pabūt tik dviese
kuo daugiau detalių aiškėja tuo daugiau ir "planuotojų" iš šalies atsiranda
kad ir pvz nekvietėm į vestuves vaikų tai skambino ne tik jų tėvai, bet ir močiutės pamokslus skaityt kad kur tai matyta, to dar nebuvo ir pan
tai vat taip ir judam į priekį, jau tikrai nebedaug liko, tik va gaila kad darbas neleidžia džiaugtis tais paskutiniais planavimo darbais ir jaust tą artėjančią šventę