QUOTE(skylight @ 2013 04 29, 20:04)
Merginos,
planuojat lauktuviu sveciams idet?
Jus pacios puosites sventes vieta, ar pades kazkas? Zinot gal kokia dekoratore? Man zadejo leisti sodyba puostis penktadieni, bet tik jei nebus uzsakyta, o jei bus kas tada. Nzn ka daryt reikes.
Mes dejom sveciams lauktuviu,nes kas butu suvalges tuos visus saldumynus?
Dar buvo kas ir atsiveze torta ar sakoti.Is anksto nusipirkau vienkartiniu dezuciu parduotuveje ,,Laurisa,, ji yra Kauno g.(prie Suvalkieciu vaistines,kas nezino...
)
O kavines mes nepuosem,nes jos interjeras butu ne nederejes su kazkokiais balionais ar pomposais,ten ir taip uzteko spalvu.Pemerkem ant stalo musu su liudininke puokstes ir uzteko to puosimo.
Papildyta:
QUOTE(skylight @ 2013 04 29, 20:06)
Oho, grazus tortas, o kaip skonis? Kokiam kiekiui zmoniu cia buvo? Nezinau kokio didumo reikia daryti
Skonis labai,labai...
Tiksliau jis buvo triju skirtingu skoniu...Kiek tiksliai svere ne nezinau,pas mus buvo 24 zmones,uzteko visiems,lauktuvem idejom ir dar visas pirmas aukstas antrai dienai liko.Kiek zinau skaiciuojasi taip: 200g torto vienam zmogui.
Papildyta:
QUOTE(Eli_ @ 2013 04 29, 20:06)
Aš tai renkuos tarp šių dviejų, ne dėl dekoravimo, o dėl formos kuri būtų gražiau
As uz keturkampus.
Papildyta:
Va dar ikeliu parodyt musu taures,jos graviruotos tik cia nelabai matyt.
Ir mano manikiuras matosi truputi:
Meilė neguli kaip akmuo, ją reikia minkyti kaip duoną ir visą laiką atkurti, atnaujinti.(Ursula K. Ke Guin)