dėl sakramento tai sutuoks tas kunigas juk aš ir jo neturiu tik man jis vis sakė kad mane užrašys kad jį išsilaikyčiau , bet taip ir neužrašė o aš net nenoriu jo
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 04 27, 13:44)
dėl sakramento tai sutuoks tas kunigas juk aš ir jo neturiu tik man jis vis sakė kad mane užrašys kad jį išsilaikyčiau , bet taip ir neužrašė o aš net nenoriu jo
na jei pas tą patį kunigą tuoksis tai manau tikrai problemų nebus žinant jį
QUOTE(Ronera @ 2013 04 27, 12:50)
na jei pas tą patį kunigą tuoksis tai manau tikrai problemų nebus žinant jį
Nezinau ar cia tiesa,bet mums kazkas minejo ,kad butinas yra tik kriksto sakramentas,kad sutuoktu baznycioje.
QUOTE(arual222 @ 2013 04 27, 13:55)
Nezinau ar cia tiesa,bet mums kazkas minejo ,kad butinas yra tik kriksto sakramentas,kad sutuoktu baznycioje.
gali būti, bet visgi manau kad čia ir nuo kunigo malonės priklauso, nes mokykloje per tikybą pamenu labai akcentuodavo kad visi sakramentai turi būti priimami iš eilės, t.y. jeigu ankstesnio neturi, negali priimti paskesnio, bet mokykla yra mokykla su savo keistom tikybos mokytojom nors mūsų kunigas bažnyčioj klausė ar esam priėmę sutvirtinimą ir pildant anketą reikėjo įrašyti kur ir kada
QUOTE(Ronera @ 2013 04 27, 12:34)
papasakok daugiau, ką jau esat nuveikę vestuvių planavime gal jau suknelę turi? kokioj sodyboj švęsit?
Suknelės vis pasižiūriu, tik neapsisprendžiu ar nuomotis ar pirkti internetu
Sodyba pažįstamų netoli lazdijų išsirinkom jau žiedus, dabar belieka tik nusipirkti
Vakar jau nusipirkom kostiumą, dabar vyrui beliko marškiniai ir batai nupirkti
Dabar kurią dienelę važiuosim į bažnyčią, abu šiemet baigiam universitetus ir dirbam tai vis nebuvo laiko
Taip pat jau turim išsirinkę liudininkus
QUOTE(Eli_ @ 2013 04 27, 14:00)
Suknelės vis pasižiūriu, tik neapsisprendžiu ar nuomotis ar pirkti internetu
Sodyba pažįstamų netoli lazdijų išsirinkom jau žiedus, dabar belieka tik nusipirkti
Dabar kurią dienelę važiuosim į bažnyčią, abu šiemet baigiam universitetus ir dirbam tai vis nebuvo laiko
na aš suknelės nesiryžau pirktis internetu, bet kitos tai daro ir lieka patenkintos
mes B kostiumą nuomosimės, jau jis draugų vestuvėms pirks kostiumą tai tas galės likt ir ateičiai, o vestuvėms norim šviesaus, prabangesnio, o kai pažiūrėjom iš arti kaip jie atrodo tai kažin ar dar kur paskui tokį užsidėtų, man jau jie grynai vestuviniai o ir nuomos kainos palyginus nesikandžioja, galima rasti pakankamai pigiai išsinuomoti
kur studijuoji?
QUOTE(Ronera @ 2013 04 27, 13:04)
na aš suknelės nesiryžau pirktis internetu, bet kitos tai daro ir lieka patenkintos
mes B kostiumą nuomosimės, jau jis draugų vestuvėms pirks kostiumą tai tas galės likt ir ateičiai, o vestuvėms norim šviesaus, prabangesnio, o kai pažiūrėjom iš arti kaip jie atrodo tai kažin ar dar kur paskui tokį užsidėtų, man jau jie grynai vestuviniai o ir nuomos kainos palyginus nesikandžioja, galima rasti pakankamai pigiai išsinuomoti
kur studijuoji?
kur studijuoji?
Maniškis norėjo tamsaus vestuvėms, mes rinkomės pagal tai, kad gražiai atrodytų ant jo
Rinkomės tokį kostiumą, kad jis dar ne kartą galėtų apsirenkti
Aš studijuoju KTU
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 04 27, 12:44)
Tikėkimės, kad vis dar tas pats kunigas ten yra, o nepasikeitęs
QUOTE(Eli_ @ 2013 04 27, 14:29)
Maniškis norėjo tamsaus vestuvėms, mes rinkomės pagal tai, kad gražiai atrodytų ant jo
Aš studijuoju KTU
Papildyta:
Aš studijuoju KTU
Papildyta:
maniškis tai tamsaus nenori vien dėl to, kad vasaros vidurys, gali būt karšta, ir šiaip su tuo tamsiu kostiumu dar galės prisibūti visur, o tą dieną lygiai taip kaip ir aš su savo suknele, taip ir jis nori pabūti išskirtinis
kunigas ten tikrai tas pats
QUOTE(Eli_ @ 2013 04 27, 13:29)
Sveika prisijungus!!!
QUOTE(Ronera @ 2013 04 27, 13:42)
maniškis tai tamsaus nenori vien dėl to, kad vasaros vidurys, gali būt karšta, ir šiaip su tuo tamsiu kostiumu dar galės prisibūti visur, o tą dieną lygiai taip kaip ir aš su savo suknele, taip ir jis nori pabūti išskirtinis
QUOTE(wipse* @ 2013 04 27, 13:49)
Nuvilsiu...kunigas pasikeites.Mes Sunsku baznycioje norejom savo dukryte vasara krikstyt,tas kunigas MB pazystamas buvo,tai norejom pas ji.Deja...jo jau nebera Sunsku baznycioje.
Sveika prisijungus!!!
Sveika prisijungus!!!
tai kaip dabar žinoti pasikeitęs ar tikrai tas pats kunigas
Nusiūrėjom labai gražius zomšinius batus, bet tikriausiai prie kostiumo jie nelabai žiūrisi
QUOTE(Eli_ @ 2013 04 27, 13:56)
tai kaip dabar žinoti pasikeitęs ar tikrai tas pats kunigas
Nusiūrėjom labai gražius zomšinius batus, bet tikriausiai prie kostiumo jie nelabai žiūrisi
Labai atsiprasau sumaisiau,Gizu kunigas pakeistas.
QUOTE(wipse* @ 2013 04 27, 13:57)
Labai atsiprasau sumaisiau,Gizu kunigas pakeistas.
O tai gerai tada