
QUOTE(Vicious_L @ 2013 05 01, 22:09)
Kepiau jau 4 kartus. Ketvirta karta gavosi tobulai. Tesla pagamint visai paprasta, esme ir sudetingumas temperaturos atitaikyme. Neuzsirasiau kaip paskutini karta kepiau, kai gavosi, dabar nebepamenu. 


QUOTE(irmulia @ 2013 05 26, 16:41)
visa esmė yra kepimo temperatūroje, na, dar kai kas pridurtų - tešlos maišymo būde ( aš pvz. tešlą išplaku mikseriu ir nematau jokio vargo - pyragėliai gaunasi idealūs
, o kiti siūlo ją išmaišyti šaukštu, kad nesusidarytų oro burbuliukų , neva tai įtakoja pyagėlių kilimą/subliūškimą) 


Skaiciau kazkur, kad turi buti kuo maziau burbuliuku tesloje, gal todel kitoms ir taskosi labai ta tesla. As maisau su saukstu, nieko neplaku ir man niekas nesitasko, nors is pradziu dedu i tikrai karsta orkaite (apie 220-230 laipsniu), tik ant galo primazinu iki 190 laipsniu.
Bet siaip, kaneles yra kazkas nerealaus

