Galima ir be romo, tik skonis tada bus kitoks

QUOTE(mazoji feja @ 2014 03 19, 14:08)
Sveiki,noreciau ir as Velykoms siu skanestu,bet turiu klausima ,ar butinas romas ,ar uztektu romo asencijos?Baisiai nesinoretu to romo pirkti....
romo esencija - tai ne alkoholis...
Gal turi brendžio? Manau, kad visai gerai tiktų jis
Kepiau ir aš šias skanias gražuoles. Tik aš kol kas dar neturiu spec formelių, tai naudojau silikonines keksiukų formeles. Skonis dieviškas...
http://dovilebu.blog...nneles-301.html

Aciu uz atsakymus,jauciu nebus skanu be romo,o vana talin ne tas pats,kazi?Istikro as pati romo neragavus....
O tavo pupa isvis biski kitoks receptas....
Gal pabandysiu be romo,ir pasakysiu kaip....
O tavo pupa isvis biski kitoks receptas....
Gal pabandysiu be romo,ir pasakysiu kaip....
gali būti, kad kitoks skonis, bet valgiau ir keptas kepyklėlėja, ir savo gamybos, tai skonis nesiskyrė... Kiek ieškojau receptų, tai keletas variantų yra. Reikės kada išbandyti ir su alkoholiu..
QUOTE(mazoji feja @ 2014 03 19, 16:08)
Sveiki,noreciau ir as Velykoms siu skanestu,bet turiu klausima ,ar butinas romas ,ar uztektu romo asencijos?Baisiai nesinoretu to romo pirkti....
niekada neesu jo pylusi, gal ir kitoks skonis būna, bet mano canneles nei kiek neprastesnės manau

QUOTE(Rožinė @ 2014 03 20, 16:34)
niekada neesu jo pylusi, gal ir kitoks skonis būna, bet mano canneles nei kiek neprastesnės manau
o jei viso butelio nenorite pirkti, tai pabandykit kokioj kavinėj reikiamą kiekį nusipirkti, tik turėkite savo indelį, kad į stikliuką nepripiltų 

Mamytes, o kur perkat vaniles esencija? Ekstrakta?
Kokia kaina?
Noriu ir as siu skanestu issikept :-)
Maciau maximoj romo akcija.. Ar yra skirtumas tarp balto ir rudo romo i caneles tesla?
Kokia kaina?
Maciau maximoj romo akcija.. Ar yra skirtumas tarp balto ir rudo romo i caneles tesla?
QUOTE(Anglis @ 2014 04 03, 13:35)
Mamytes, o kur perkat vaniles esencija? Ekstrakta?
Kokia kaina?
Kokia kaina?
geriau rudas romas
vanilė geriau natūrali, išskobta iš ankšties

QUOTE(mazoji feja @ 2014 03 19, 15:08)
Tema ne apie tai, bet zinokit tas romas paskui labai puikiai susinaudoja ir taip - galima i kava isipilti (nuostabus aromatas), mes gaminame deserta - vaniliniai ledai apibarstyti griliazu ir uzpilti slakeliu romo... labai skanu. Galima jo ipilti ir kepant kitus pyragus, tortus, kremus.
QUOTE(Nata* @ 2014 04 03, 15:12)
geriau rudas romas
. Yra visose parduotuvėse, kartais irgi su kokiom akcijom

Man truputi placiau nupasakokit...

Isskobti kokiu dvieju vaniliu anksti ir sudeti? Ar reik jas kazkaip apdoroti?

Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2014 04 03, 16:46)
Tema ne apie tai, bet zinokit tas romas paskui labai puikiai susinaudoja ir taip - galima i kava isipilti (nuostabus aromatas), mes gaminame deserta - vaniliniai ledai apibarstyti griliazu ir uzpilti slakeliu romo... labai skanu. Galima jo ipilti ir kepant kitus pyragus, tortus, kremus.
Kaip viliojanciai skamba ledai su griliazu ir romu

QUOTE(Anglis @ 2014 04 03, 15:48)
Man truputi placiau nupasakokit...
Papildyta:

Papildyta:

vienos ankšties dviem porcijom pakanka

Taip, tikrai labai gardu romas ne tik ant ledų, bet ir kituose kepiniuose