kokia noretut, tokia butut.
QUOTE(Agutuke @ 2014 01 20, 09:57)
Kad nelabai norisi tų per brūkšnelį... Ką manote kitos? :?
As uz Grocke, man grazu, o prie jusu ir vardo dar derinasi, net nesukciau galvos mano tikrai baisiau skambejo su -e, pasirinkau -iene ir dar dabar pagalvoju, kad reikejo imti -e, nes ta -iene man taip baisiai nepatinka nedarykit tos pacios klaidos
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 31, 23:00)
is PAGARBOS VYRUI??? O jis jusu pavarde is pagarbos jums ims ar jis jusu tiesiog negerbia ir pasiliks savo? .....jei jau pavarde pagarbos reikalas.....
Taip, juk galėčiau net nesvarstydama pasilikti savo mergautinę pavardę. Bet kadangi gerbiu savo būsimą vyrą, sutinku pasiimti jo pavardę. Ir nereikia dėlto karščiuotis
QUOTE(LiliLu @ 2014 02 06, 22:20)
Taip, juk galėčiau net nesvarstydama pasilikti savo mergautinę pavardę. Bet kadangi gerbiu savo būsimą vyrą, sutinku pasiimti jo pavardę. Ir nereikia dėlto karščiuotis
o jums dzin, kad tekat uz vyro, kuris jusu negerbia ir jusu pavardes neima? Man pagarba pirmoj vietoj...
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 02 07, 10:21)
o jums dzin, kad tekat uz vyro, kuris jusu negerbia ir jusu pavardes neima? Man pagarba pirmoj vietoj...
O kas sakė, kad jis manęs negerbia? Jei nežinot, tai ir nesakykit.
QUOTE(LiliLu @ 2014 02 07, 09:52)
O kas sakė, kad jis manęs negerbia? Jei nežinot, tai ir nesakykit.
Logika: emet vyro pavarde, nes ji gerbiat ("kadangi gerbiu savo busima vyra, sutinku pasiimti jo pavarde"), vadinasi, jei jis neima jusu pavardes, reiskia, kad negerbia. Nes, pasirodo (cia anot jusu), kad pavarde reiskia pagarba. Nera pavardes, nera pagarbos
Nesipykit ))) Na o aš imsiu dvi pavardes, per brūkšnelį, tad su savąja atsisveikinti neteks
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 02 07, 16:01)
Logika: emet vyro pavarde, nes ji gerbiat ("kadangi gerbiu savo busima vyra, sutinku pasiimti jo pavarde"), vadinasi, jei jis neima jusu pavardes, reiskia, kad negerbia. Nes, pasirodo (cia anot jusu), kad pavarde reiskia pagarba. Nera pavardes, nera pagarbos
Savo logiką galit pasilikti sau, o ši tema ne apie tai Taip kad neterškim temos betiksliais plepalais.
QUOTE(LiliLu @ 2014 02 09, 23:03)
Savo logiką galit pasilikti sau, o ši tema ne apie tai Taip kad neterškim temos betiksliais plepalais.
o kodel as savo logika negaliu pasidalinti su kitais? Kas jus tokia sitam forume, kad nurodinetut, kieno nuomone nepageidaujama ir negalima pasisakyti?
QUOTE(Agutuke @ 2014 01 19, 00:02)
Panelės, man labai reikia jūsų patarimų!
Vardas mano trumpas - Agnė.
Būsimojo pavardė taip pat trumpa - Grockis.
-ienės aš LABAI nenoriu. Labai ilgą laiką svajojau apie pavardę su galūne -ė, gink dieve ne -ienė. Bet kai pradedi tarti vardą ir "išsvajotąją" pavardę kartu, skamba lyg pravardė prie vardo, ane? Kaip jums, a? Agnė Grockė...
Blyn, aš taip nenoriu tos -ienės, kad net jei iš 400 žmonių tik 4 pasakytų "TAIP" - ė skamba gražiai, imk šitą ir nesiparink, tai, rodos, tą ir padaryčiau Svarbu, kad bent kažkas mane palaiko. Nes kol kas -ė labiau nei -ienė patinka tik man. Nejau taip blogai skamba, a?
Vardas mano trumpas - Agnė.
Būsimojo pavardė taip pat trumpa - Grockis.
-ienės aš LABAI nenoriu. Labai ilgą laiką svajojau apie pavardę su galūne -ė, gink dieve ne -ienė. Bet kai pradedi tarti vardą ir "išsvajotąją" pavardę kartu, skamba lyg pravardė prie vardo, ane? Kaip jums, a? Agnė Grockė...
Blyn, aš taip nenoriu tos -ienės, kad net jei iš 400 žmonių tik 4 pasakytų "TAIP" - ė skamba gražiai, imk šitą ir nesiparink, tai, rodos, tą ir padaryčiau Svarbu, kad bent kažkas mane palaiko. Nes kol kas -ė labiau nei -ienė patinka tik man. Nejau taip blogai skamba, a?
Aš kaip Agnė solidarizuojuos ir palaikau Ė galūnę. Juk labai tinka, koks skambesys..! iš tikro tai pas mane identiška situacija, vardas galūnė -ė, pavardė irgi -ė, bet čia juk visas šarmas ir yra neeet neplanuoju būti ta -iene ir iš vis, jei būčiau jūsų vietoje gal net patapčiau Agnė Grockis. Man kai kurios vyriškos pavardės lb gražu prie moteriško vardo
QUOTE(agnioshka @ 2014 02 11, 17:14)
ir iš vis, jei būčiau jūsų vietoje gal net patapčiau Agnė Grockis. Man kai kurios vyriškos pavardės lb gražu prie moteriško vardo
Man irgi visai gražiai skamba. Bet labai jau daug vargo būtų vyrišką pavardę gaut.