Galiu klysti, bet kiek pamenu vyriska pavarde galima moteriai, turinciai kitos salies pilietybe arba atvirksciai, tekanciai ne uz lietuvos piliecio. Pvz.: Daina Bosas. Jos pries tai buves vyras ne lietuvis.
Galiu klysti, bet kiek pamenu vyriska pavarde galima moteriai, turinciai kitos salies pilietybe arba atvirksciai, tekanciai ne uz lietuvos piliecio. Pvz.: Daina Bosas. Jos pries tai buves vyras ne lietuvis.
Nesvarbu vyro pilietybe, moteris vyriska pavarde gali pasiimti tik tuo atveju, jei yra ne Lietuvos piliete, kaip Daina Bosas, turinti Danijos pilietybe.
Nuo pat senoves Lietuvoje istekedamos moterys buvo -ienes todel ir as pasirinkau vyro pavarde su tokia galune nes man istikro koktu ziuret i tas merginas kurios daro iszivalkes is pavardziu nukirsdamos galunes 2:Cia daugiau jau mados reikalas buna su tom pavardem kaip Bunke ar Zvonke
Man keista kad jus tai vadinate "iszivalkemis", as manau tai yra kiekvienos merginos nuomone kokia jai pavarde rinktis. Ir prikisti senas tradicijas yra juokinga, gi jau ne koks devinioliktas amzius. todel as esu uz tai kad kiekviena renkasi taip kaip jai geriau ir nereikia klausyti kitu nuomones, jei man be tos -iene galunes skamba graziau ir as jauciuosi geriau, tai kas gali mane privesti rinktis kitaip.
Nuo pat senoves Lietuvoje istekedamos moterys buvo -ienes todel ir as pasirinkau vyro pavarde su tokia galune nes man istikro koktu ziuret i tas merginas kurios daro iszivalkes is pavardziu nukirsdamos galunes 2:Cia daugiau jau mados reikalas buna su tom pavardem kaip Bunke ar Zvonke