QUOTE(Karusia @ 2013 07 15, 17:18)
čia tokiais teiginiais suformuota ar kaip?
Šiaip jau tas paruoštasis įstatymas atmęstas ir Įvaikinimo tarnybos pastangomis.
Šiaip jau tas paruoštasis įstatymas atmęstas ir Įvaikinimo tarnybos pastangomis.
labai panašiais teiginiais suformuluota.
Jei tu manai, kad atmesta- tai čia jau viskas, esi labai jau naivi. Reik nepamiršt, kad yra ruošiamos visos tos globos/įvaikinimo sitemos programa, ir jei tu tiki , kad ten neįtrauktos tos pačios pataisos, tai labai klysti.
Per savaitgalį teko bendrauti su keliom globėjom- būtų juokinga, jei nebūtų graudu- vat visos girdėjo ne po vieną kartą per paskutinius pusantrų metų, jog vaikus galėtų gi ir grąžinti, svetimi jie joms. Ir vis iš psich. tarnybų

Jei nori pamatyt originalą- paskaipink- parodysiu.
Papildyta:
QUOTE(Smaika @ 2013 07 15, 17:29)
Todel,kad kai nustoja gert,laaabai rekia,visur skundus raso.Tokia nepirma man pasitaike,ir as gavau- kokia as negera globeja.Ai,cia ilga istorija.Bet is tikruju ji unikali mama,cia ilgai pasakot..
O del tu anketu.Juk pacios girdejot,kad ruosiamas naujas globos istatymas.Tik man siaip tos anketos ju juokingos,kas i jas atsizvelgs,padarys kaip kam atrodys geriau ir viskas. Tik niekas nesiruosia is seimu ,t.y.globeju seimu paimineti vaiku,cia eina link to,kad globos namus pamazu naikint ir bent jau vaikus globoti seimynose,nes nebesitiki sulaukti globeju daugiau,kurie globotu vaikus semose.Juk ne vienoj savivaldybej padare uz globa seimoje 1040 lt,na ir kas?Manot,kad padaugejo globeju?Ne velnio,tik maziau atsisake savo augintu globotiniu,kai jie patapo paaugliais.
O del tu anketu.Juk pacios girdejot,kad ruosiamas naujas globos istatymas.Tik man siaip tos anketos ju juokingos,kas i jas atsizvelgs,padarys kaip kam atrodys geriau ir viskas. Tik niekas nesiruosia is seimu ,t.y.globeju seimu paimineti vaiku,cia eina link to,kad globos namus pamazu naikint ir bent jau vaikus globoti seimynose,nes nebesitiki sulaukti globeju daugiau,kurie globotu vaikus semose.Juk ne vienoj savivaldybej padare uz globa seimoje 1040 lt,na ir kas?Manot,kad padaugejo globeju?Ne velnio,tik maziau atsisake savo augintu globotiniu,kai jie patapo paaugliais.
išvardink tas savivaldybes kuriose jau padarė. Vieną nors, nereik kelių. Kauną atmetam, nors va Germinė negauna tų 1040.