Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Smaika @ 2013 07 14, 14:17)
Didele,oi kokia didele biggrin.gif bet cia sake laikinai,nes nebuvo vietu kitur.Kadangi vienas vaikas jau ketvirta karta pas mane laikinoj globoj,kitos globejos nemates,tai ka darysi..Tik abejoju ar bus cia laikina globa,nes vis tik ketvirtas kartas,nebent kas greitai prikeltu mama,ji 10 dienu sugebetu negert,susileistu torpeda,viskas butu tvarkoj.Kai negeria,ji puiki mama.Vat,matot buna ir taip g.gif

Smaika, tu jau nepyk, bet keturis kartus vieną ir tą patį vaiką pralakus moteris- yra gera mama blink.gif . O tai kokia šiaipsau, ir bloga?
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2013 07 13, 08:44)
Atsitiko mažytis stebuklas ir kitą savaitę pasiimam berniukus smile.gif. Su visam, nors teismo dar nebuvo. Po teisybei nežinau, kodėl Kauno r. VTAT vedėja taip ... rūpinas ir šokinėja apie mus, gal tiesiog neįprasta matyti valstybės tarnautoją tiesiog rimtai dirbant savo darbą. Ir visgi ji antgamtiškai nuostabi yra.
Kitos savaitės viduryje pasirašom sutartį su GN direktoriumi dėl svečiavimosi iki teismo ir kitą šeštadienį(?) GN planuoja išleistuves. Direktorius ir auklėtojos sakė, kad nori padaryti berniukams šventę.. smile.gif. Ką ir bepridursi, kuo daugiau džiaugsmo ir pozityvo jiems tuo yra geriau. Šiandien važiuojam aplankyti jau visi penki, didžiosios liūtukės pirmą kartą pamatys brolius.

Kaip gera skaityti tokias naujienas. Stiprybės ir meilės augančiai liūtų šeimynėlei 4u.gif
Kokie vyresnėlių įspūdžiai susitikus?
Atsakyti
Kuri nors gavot anketą iš savų VTAT'ų? aš gavau smile.gif .
Atsakyti
Aš aną savaitę gavau.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 07 15, 14:27)
Aš aną savaitę gavau.

vat labai įdomu kas čia bus toliau?
Atsakyti
nieko negavau schmoll.gif
Papildyta:
o kas anketoje įdomaus?

Mano panelė per savaitę regresavo dviem metais atgal sad.gif
Atsakyti
Nieko negavau. Kas per anketos?
Atsakyti
neleidžia įdėti adreso. Matyt negalima. Gal gausit dar. Nieko įdomaus. Kaip visada- ko trūksta, kas padeda ir ko norėtumėt.
Rajonus tyrė. Paaiškėjo, kad bent jau X rajone giminės nėra patys tinkamiausi globėjai. Ištyrė.
Įdomu į kur tai suka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 15 liepos 2013 - 15:12
tai gal eilinė valdininkė diplominį ar doktorantūrą ginasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 15, 16:39)
tai gal eilinė valdininkė diplominį ar doktorantūrą ginasi? biggrin.gif

Ne. Čia įvaikinimo tarnybos anketa. Oficiali. Duomenys skelbiami oficialiai nebus. Labai įdomi anketa, įskaitant tai- kad įvaikinimą davai aplengvinam, davai išimam vaikus iš šeimos ir vežam paruoštiems globėjams ir t.t. Tęsinys. Kažkokio juridicio, bent jau statistinio ieškojimo patvirtinimo ieškojimas- jog globėjai yra blogi, o giminės globėjai ir visai blogi. X rajone ištyrė, kad giminės paauglius paprasčiausia grąžina į globos namus. Nuo 13-16m. Ir tai daro giminės. Apie tokius grąžinimus girdėjau- bet kad giminės- girdžiu pirmą kartą.
Atsakyti
čia tokiais teiginiais suformuota ar kaip?
Šiaip jau tas paruoštasis įstatymas atmęstas ir Įvaikinimo tarnybos pastangomis.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 07 14, 19:12)
Smaika, tu jau nepyk, bet keturis kartus vieną ir tą patį vaiką pralakus moteris- yra gera mama blink.gif . O tai kokia šiaipsau, ir bloga?

Todel,kad kai nustoja gert,laaabai rekia,visur skundus raso.Tokia nepirma man pasitaike,ir as gavau- kokia as negera globeja.Ai,cia ilga istorija.Bet is tikruju ji unikali mama,cia ilgai pasakot..
O del tu anketu.Juk pacios girdejot,kad ruosiamas naujas globos istatymas.Tik man siaip tos anketos ju juokingos,kas i jas atsizvelgs,padarys kaip kam atrodys geriau ir viskas. Tik niekas nesiruosia is seimu ,t.y.globeju seimu paimineti vaiku,cia eina link to,kad globos namus pamazu naikint ir bent jau vaikus globoti seimynose,nes nebesitiki sulaukti globeju daugiau,kurie globotu vaikus semose.Juk ne vienoj savivaldybej padare uz globa seimoje 1040 lt,na ir kas?Manot,kad padaugejo globeju?Ne velnio,tik maziau atsisake savo augintu globotiniu,kai jie patapo paaugliais.
Atsakyti