nelabai kam idomus citrusiniai, ziuriu
Medeliu pirkti maciau ir Maximose (senokai, tiesa, rudeni).Kainavo apie 35lt uz kokiu 40-50cm medeli. Sakyciau, gera kaina
O rushys visos geros, visos dera gausiai. Man labiausiai patinka zemaugiai ar visokie hibridai, tokie kaip kumkatai, taicio laimai, citronelos. Citrinos ar laukiniai apelsinmedziai iki lubu nelabai kaip ziurisi
Papildyta:
dar, tiesa, "Senukuose" maciau citrusiniu medeliu kazkada
Labutis,
Aš prieš dvi savaites nusipirkau citrusinį medelį pirkau internetu , gavau labai gražu medeli. Galit ir jus pasizurėti man tai labai patiko ši svetainė
www.e-geles.com
Aš prieš dvi savaites nusipirkau citrusinį medelį pirkau internetu , gavau labai gražu medeli. Galit ir jus pasizurėti man tai labai patiko ši svetainė
www.e-geles.com
QUOTE(nomi @ 2006 05 30, 11:48)
Labutis,
www.e-geles.com
www.e-geles.com
Nesupyk tačiau niekaip aš jų ten nerandu,nes nežinau kokios yra rūšys ir pagal ką ieškoti
Ledeli, iskart kai atsidarai puslapi, prie "shios savaites ypatingi pasiulymai"
citrofortunella microcarpa (ty, kalamondinas), atrodo taip:
raso, kad aukshtis 50cm, kaina,- 80lt.
QUOTE(uups @ 2006 05 30, 18:12)
Ledeli, iskart kai atsidarai puslapi, prie "shios savaites ypatingi pasiulymai"
Tai reikia pabandyti,taip jo noriu kad juodai Klausyk o aš gyvenu mažame mietelyje ar man pristatys,r tik į didmiesčius tepristato ir kokia yra pristatymo kaina?
Sveikos optimistes, dar karta forume perspeju: citrusai itin sunkiai auginami normaliuose butuose. Jei negauna ziema pailseti (ypatingai vyresniame amziuje) -- meta lapus, dziuna sakos. Maniskiai sia ziema taip nukenteju, kad galvoju jau mest , o buvo nuostabus kokiu 8 metu medeliai, skiepyti, zydintys (apelsinas, citrina ir kinkanas). Taigi, jei neturite vesios (apie +10 - +15), sviesios verandos citrusu, kameliju, azaliju, kavos, lauro lapo geriau neauginkit, nes tik sirdi skaudes.
Na visais atvejais sekmes
Na visais atvejais sekmes
Ai tai man nemanau kad bus problema,nes pas mane virtuvė žiemą gana šalta turėtų ištverti nenudžiuvęs
QUOTE(ledelis @ 2006 05 30, 19:30)
Tai reikia pabandyti,taip jo noriu kad juodai Klausyk o aš gyvenu mažame mietelyje ar man pristatys,r tik į didmiesčius tepristato ir kokia yra pristatymo kaina?
Pristato tik Vilnuje ir Klaipėdoje , o pristatymo kaina 7 litai. O kur tu gyveni ?
QUOTE(nomi @ 2006 05 31, 09:17)
Pristato tik Vilnuje ir Klaipėdoje , o pristatymo kaina 7 litai. O kur tu gyveni ?
Velnias aš tai gyvenu Plungėje,tai su tuom variantu man neišdeks
Kaip pasikeitė kainą Aš tai pirkau daug pigiau tik už 30 litų , bet mano medelis ir mažesnis aukštis apie 30cm. Bet vistiek labai gražus mano medelis ir jau suvaisiais
QUOTE(nomi @ 2006 05 31, 09:25)
Kaip pasikeitė kainą Aš tai pirkau daug pigiau tik už 30 litų , bet mano medelis ir mažesnis aukštis apie 30cm. Bet vistiek labai gražus mano medelis ir jau suvaisiais
oi kaip tau baltai pavydžiu,tikėkimės kad išdeks su maxima.kad ten bus
Sveikos, mielos gėlių augintojos ir mylėtojos!
Labai prašau patarti kas galėjo atsitikti mielam mandarino medeliui, kuris pradėjo mesti lapus (lapai neruduoja). Medelį persodinau kaip ir nurodyta į citrinmedžiam skirtą dirvožemį, laistau jam skirtomis trašomis. Pastatytas vazonas vakarinėje pusėje (šviesu, bet nėra tiesioginiu saulės spindulių). Žemė kaip ir nurodyta visą laiką drėgna. Purškiu lapelius kas antra diena. Tik tų lapelių vis mažiau ir mažiau
Tas medelis mano šeimai toks brangus ir mielas .
Patarkite, gal žinote kas galėtų pakonsultuoti , labai būsiu dėkinga....
Labai prašau patarti kas galėjo atsitikti mielam mandarino medeliui, kuris pradėjo mesti lapus (lapai neruduoja). Medelį persodinau kaip ir nurodyta į citrinmedžiam skirtą dirvožemį, laistau jam skirtomis trašomis. Pastatytas vazonas vakarinėje pusėje (šviesu, bet nėra tiesioginiu saulės spindulių). Žemė kaip ir nurodyta visą laiką drėgna. Purškiu lapelius kas antra diena. Tik tų lapelių vis mažiau ir mažiau
Tas medelis mano šeimai toks brangus ir mielas .
Patarkite, gal žinote kas galėtų pakonsultuoti , labai būsiu dėkinga....