Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Pas mane, tai namuose apie 22 laipsniai, tai manasis calamondinas stovi kaip stevejes, vaisiais aplipes, tiesa nukrenta vis koks vienas lapukas, bet ne kiekviena diena, tai manau nieko baisaus del to neatsitiks smile.gif
Atsakyti
Neradau niekur, kad laikymas žiemą priklausytu nuo veislės rašo, kad naujausios veislės labiau pritaikytos kombario sąlygom. Bijo staigių pasikeitimų, pavyzdžiui iš šaltos aplinkos įneši vazoną į šiltą kambarį, šaknys atvėse, gali but problemų.
Mano citrinmedis taip pat aplipęs vaisiais, nukrenta kas antra, trečia diena po lapelį.Lapų amžius iki trijų metų, o rudenį daugiausia krenta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semptron @ 2008 11 19, 16:46)
Neradau niekur, kad laikymas žiemą priklausytu nuo veislės rašo, kad naujausios veislės labiau pritaikytos kombario sąlygom.  Bijo staigių pasikeitimų, pavyzdžiui iš šaltos aplinkos įneši vazoną į šiltą kambarį, šaknys atvėse, gali but problemų.
Mano citrinmedis taip pat aplipęs vaisiais, nukrenta kas antra, trečia diena po lapelį.Lapų amžius iki trijų metų, o rudenį daugiausia krenta. verysad.gif

va ir radau kodel maniskis taip graziai auges padare man fokusa... matyt is balkono inesus i kambari pasikeitimas visdelto buvo apie 4 laipsnius ir suveike.. doh.gif per ilgai balkone palaikiau turbut..
Atsakyti
Aš savo citrusus išnešiu į tamsų ir vėsų rūsį, ten jiems geriausia bus žiemoti rolleyes.gif Tik reikia nepamiršt palaistyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 11 19, 18:21)
Aš savo citrusus išnešiu į tamsų ir vėsų rūsį, ten jiems geriausia bus žiemoti  rolleyes.gif Tik reikia nepamiršt palaistyt  smile.gif

butinai papasakok kaip sekesi jiem ten g.gif jei isgyvens, kitamet ir as nesiu (jei dar bus ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš buvau nunešęs į šaltą rūsį, atrodo apelsiną, tai augintą iš grūdo, gal užteko dviejų savaičių ir mirė. Rašo kad galima taip, gal vienas taip Rusijoj laiko ir įvairias rūšis.
Atsakyti
as si rudeni jau irgi viena citrusa numarinau doh.gif buvo balkone, paskui savaite shilumoj kartoninej dezhej, tada savaitei vel i balkona ishmechiau, po savaites is shilima parsineshiau (persikraustymas)...tiek ir tereikejo wacko.gif mire visas iki laukinio kamieno....tas, tikiuosi, issilaikys... greit pas mane teliks vien laukiniai kelmai doh.gif
shiandien kita laukine deranchia citrina ineshiau ish balkono.... sestadieni sniega zhada unsure.gif
Atsakyti
Sakykit, o kalamandino vaisius galima valgyti? blush2.gif Prisiaugino šiais metais maniškis.
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 11 20, 18:02)
Sakykit, o kalamandino vaisius galima valgyti? blush2.gif Prisiaugino šiais metais maniškis.

aishku, galima...
nors ash nevalgychiau,- pritreshti unsure.gif aishku, parduotuvej kai perki tai turbut ne tik pritreshti, bet dar ir pripurkshti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 11 19, 22:00)
butinai papasakok kaip sekesi jiem ten  g.gif  jei isgyvens, kitamet ir as nesiu (jei dar bus ka  lotuliukas.gif

Mano citrusai ir granatmedziai kiekvienais metais rusy ziemoja ir nieko, pavasari vel graziai apsilapoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 11 21, 00:31)
Mano citrusai ir granatmedziai kiekvienais metais rusy ziemoja ir nieko, pavasari vel graziai apsilapoja  rolleyes.gif

o pas tave dregna? ir gal zinai kokia temperatura?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 11 23, 21:42)
o pas tave dregna? ir gal zinai kokia temperatura?

Na drėgmės tai ten netrūksta... O kokia temperatūra, nežinau. Reikės kurią dieną nunešt termometrą ir išmatuot temperatūrą ir drėgmės lygį smile.gif
Atsakyti